HEMA SOFT MATT LIPBALM 04, 05, 11 | review & swatches

Ik denk dat dit mijn beste budget aankoop is geweest sinds tijden, namelijk de Soft Matt Lipbalm van Hema. Een tijdje geleden reviewde ik de lipbalm in kleur 05, ik was er toen al erg tevreden over. Inmiddels heb ik er twee nieuwe kleuren bijgekocht, waaronder een Kylie Jenner lip kleur! Ben je benieuwd, kijk verder.


Van links naar rechts:

04| felroze kleur
05| fuchsiaroze kleur
11| Mauve, nude kleur

De verpakkingen van de lipbalms vind ik simpel, maar wel strak. Aan de onder kant van het 'potlood' draai je als het ware het product omhoog. Verder is er is veel kleurkeuze, waaronder ik twee roze en een nude tint van in mijn bezit heb.


Voor mij zijn deze lipbalms echt onmisbaar geworden. Hij blijft zelfs langer dan een lipstick zitten en het ruikt nog eens lekker! Je brengt het heel gemakkelijk aan en het product smeer je heel gemakkelijk over je lippen. Alle drie de kleuren draag ik heel vaak, vooral nummer 11. Dit is de perfecte mauve-nude a la kylie jenner kleur!

van links naar rechts: 04, 05, 06

De swatches zeggen genoeg! Heel goed gepigmenteerd en is niet uitdrogend mat, integendeel zelfs. Bij matte lipsticks worden de velletjes geaccentueerd en drogen mijn lippen heel erg uit. Bij deze lipbalsems is dat totaal niet zo! Ik heb het idee dat ze mijn lippen ook voeden. 

Hij blijft lang zitten, echt heel lang en goed. Je hebt er bijna geen omkijken meer naar!


VOORDELEN:
- veel kleurkeuze
- goede pigment
- droogt mooi mat op
- niet uitdrogend
- ruikt heerlijk naar zoete snoepjes
- blijft lang zitten, zelfs langer dan een MAC lipstick
- word niet lelijk op de lippen na een tijdje

NADELEN:
Geen!

AAN TE RADEN?
♥♥♥♥♥
JA.

DE SOFT MATT LIPBALMS VAN DE HEMA ZIJN ONLINE VERKRIJGBAAR EN IN DE WINKEL VOOR €4,-

Heb jij nog mooie kleuren van de lipbalm die je kunt aanraden?

3 opmerkingen:

  1. Klinken heel erg fijn! Mooie kleurtjes zijn het ook, wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super mooie kleuren! Ik vind de soft matt lipbalms van Hema echt heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen