5 BUDGET MASCARA'S ♥

Iedere dag gebruik ik mascara, dus dit product is zeker wel onmisbaar bij mij. Ik heb heel veel mascara's gehad en getest in het verleden en nog steeds doe ik dat eigenlijk wel! Ik laat je mijn 5 favoriete mascara's zien.
Deze mascara had ik een tijdje op mijn wishlist staan van Aliexpress en het deed me eigenlijk meteen denken aan de mascara van Benefit. Je hebt verschillende mascara's met uiteraard verschillende borsteltjes. Ik heb er twee besteld, namelijk de roze en de paarse, waarvan het borsteltje er goed uit zag. De roze vind ik niet zo fijn, maar deze, paarse mascara gebruik ik nu dagelijks, dat zegt wel genoeg! Veel lengte en volume geeft deze mascara, vooral voor de prijs is het zeker een goede aankoop!Nog een van Aliexpress, oeps, haha. Bij deze mascara zie je de teksten die erop stonden niet eens meer! Deze kostte mij geloof ik iets van een euro en ik gebruik het elke dag, zo fijn vind ik 'm. Hij maakt mijn wimpers goed zwart en geeft veel volume!


MISS SPORTY STUDIO LASH INSTANT VOLUME
Persoonlijk vind ik dat Miss Sporty de beste drogisterij mascara's heeft. Het is goed betaalbaar en je krijgt er goede kwaliteit voor terug.  Als jij op zoek bent naar een mascara die je wimpers goed separeert en veel volume geeft zou ik zeker deze met de roze huls een keer proberen! Deze mascara koop ik iedere keer weer opnieuw als hij op is.


MISS SPORTY STUDIO LASH THE MIAOWW LOOK MASCARA
Over vulume gesproken, dat geeft deze mascara van Miss Sporty zeker wel! Deze mascara is mijn favoriet als ik ga voor heftige wimpers, ik heb geen eens nepwimpers nodig als ik deze mascara aanbreng. Het maakt mijn wimpers goed zwart, separeert heel goed en het geeft heel veel volume. Deze is bijna op, dus het is snel tijd om een nieuwe in te slaan.


MAYBELLINE THE ROCKET VOLUM' EXPRESS WATERPROOF MASCARA
Deze mascara is de originele van Maybelline en omdat de neppe van Aliexpress mij zo goed beviel was ik benieuwd naar de real thing. Een waterproof mascara wilde ik nog graag hebben, vooral met dit benauwde en warme weer komt het nog wel zeker van pas. Ik vind deze heel erg fijn, het borsteltje vind ik fijn werken en het geeft veel volume! Deze kocht ik trouwens voor maar €6,- bij de OP=OP Voordeelshop.


Wat is jouw favoriete mascara die je iedereen zal aanraden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten