Review: MAX & MORE Eyeshadow Palette 'Absolute Nudes'

Ik denk dat ik wel een zwak heb voor nude eyeshadow palettes. Ik wil er van ieder merk een en ze zijn toch altijd handig voor een simpele ooglook. Ik zag dit oogschaduw palette bij de Action met nude tinten en het deed me meteen denken aan de naked palettes. Ben je benieuwd wat ik ervan vind, lees dan verder!

Max & More Absolute Nudes eyeshadow palette €1,79

Het oogschaduwpalette bevat in totaal twaalf kleuren oogschaduw, van licht tot donker en van mat tot shimmers. Een palette die variërende kleurtjes heeft, altijd goed! Verder zitten er twee dubbelzijdige sponsapplicators bij, die ik zelf eigenlijk nooit gebruik. De verpakking is goedkoop en ik vind het jammer dat er geen spiegel bij zit. Maar goed, hij is ook minder dan twee euro, dus ik mag niet klagen!


Op de achterkant van het palette staat wat informatie, bijvoorbeeld dat het merk NIET test op dieren! Ook staat er een mini tutorial voor je op de achterkant, dus als je net begint met oogschaduws dragen of iets dergelijks, dan kan dit heel handig zijn!


De kleurkeuze vind ik heel mooi. Van lichte, roze tot bruine en blauwe tinten. Het leukste aan dit palette is dat de kleuren niet allemaal dezelfde finish hebben. Paar oogschaduws hebben shimmer en een paar zijn ook mat. Zo kun je dit palette altijd wel gebruiken. Bij een every day look en voor een smokey eye, zware ooglook.De swatches zeggen alles vind ik. De pigmentatie is heel erg goed, er komt genoeg kleur af op de oogleden. Ik ben vooral fan van de eerste 7 kleuren, die gebruik ik ook iedere dag!

VOORDELEN:
- Pigmentatie is top
- Handig mee te nemen voor onderweg/vakantie
- Prijs (!)
- Blijf mooi op z'n plek zitten, zeker met een eyelid primer.

NADELEN: 
Geen!

AAN TE RADEN?
Jazeker! Het palette is veelzijdig, het bevat lichte, donkere, matte en shimmer kleuren. Zo kun je een rustige ooglook maken of als je het wat heftiger wilt, dan kan dat ook heel gemakkelijk met de donkerste kleuren uit het palette. Twijfel je nog, niet doen. Zeker niet voor dat prijsje! Het palette lijkt qua kleuren ook heel erg op het naked 1 palette!

4 opmerkingen:

  1. Wauw ik had niet verwacht dat de pigmentatie zo goed zou zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk palette voor een super zacht prijsje. Ook leuk dat dit nude palette niet enkel nude kleuren bevat, maar ook iets andere kleuren. De pigmentatie ziet er echt toppie uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind dit echt een fijn palette, heb hem zelf ook!

    BeantwoordenVerwijderen