MAC Lipsticks ♥ Relentlessly Red, All Fired Up & Flat Out Fabulous (Aliexpress)

Sinds ik een 'echte' MAC lipstick heb wil ik niks liever dan deze dragen. Het voelt alsof je fluweel over je lippen smeert en je hebt er geen omkijken naar, want de kleur blijft perfect op z'n plek zitten. Ik heb nu 1 lipstick en ja, ik wil meer kleuren lipsticks! Ik heb heel wat kleuren op mijn wishlist, maar of deze je zullen staan is een grote vraag. Daarom besloot ik om de neppe MAC lipsticks van Aliexpress te bestellen! 

Sinds kort ben ik ervan op de hoogte dat er heel veel troep in (de meeste) Aziatische make-up producten zitten en dat de meeste ook getest zijn op dieren. Persoonlijk ben ik er niet echt op tegen, vandaar dat ik dit en meer artikelen online zal zetten. Maar toch vond ik het belangrijk om dit met jullie te delen!


Ik heb drie kleuren besteld: Relentlessly Red, All Fired Up en Flat Out Fabulous. Wat ik heb opgemerkt is dat de kleuren niet precies hetzelfde als de echte zijn, de kleuren wijken dus een beetje af.


De verpakking van de lipsticks lijken heel erg op de echte, maar als je ze beiden in je hand vast houdt, dan merk je wel degelijk verschil. Je voelt ook echt dat de neppe lichter is en dat de echte wat zwaarder is. Het kartonnen doosje en de huls van de lipstick zijn goed nagemaakt!


Relentlessly Red van MAC is een fel koraal roze kleur. Deze neppe heeft toch een ander kleurtje, hij neigt meer naar het rode in plaats van koraal roze. Hij brengt gemakkelijk aan en niet zo stroef. Verder hoef je deze niet op te bouwen en komt er genoeg kleur af op de lippen!

Alle kleuren hebben een matte finish.All Fired Up van MAC is omgeschreven als een felle fuchsia kleur met een matte finish.


De neppe versie is echter wat zachter roze, wel fel. Deze lipstick moet je wel meer opbouwen, omdat er bij het 1x aanbrengen niet zoveel kleur vanaf komt. Deze lipstick vind ik ook het minst fijne van alledrie.Als laatste, maar zeker niet de minste: Flat Out Fabulous. Deze lipstick is zeker wel mijn favoriet van al deze lipsticks! Ik ga de echte van MAC ook zeker kopen in deze mooie kleur! Ik hou wel van felle, donkere fuchsia/paarse kleuren.


De pigmentatie van deze lipstick is heel goed en je hoeft er niet zoveel moeite voor te doen om meer kleur op je lippen te krijgen. Hij blijft lang zitten en trekt niet in de lijntjes of accentueert droge velletjes!


RELENTLESSLY RED - ALL FIRED UP - FLAT OUT FABULOUS

Alle drie zijn ze mat en hebben dit effect ook op de lippen. Pigment van de lipsticks zijn niet perfect, maar je kunt het wel gemakkelijk opbouwen. Hij blijft ook goed zitten gedurende de dag en trekt niet snel in de lijntjes. Het enige minpuntje is dat je ruikt dat het troep is, dat is jammer. Het ruikt naar een chemische vanille geur, maar dit verdwijnt wel na het aanbrengen. Het is gelukkig niet dat je de geur de hele dag ruikt. 

Ik ben tevreden over de lipsticks en heb er niks op aan te merken, maar toch zal ik ze niet vaak gaan gebruiken. Waarom? Ik heb betere lipsticks die meer pigment hebben en ook wat fijner aanbrengen, vandaar. De lipstick die ik wel heel vaak gebruik is FLAT OUT FABULOUS. Ik heb deze standaard in mijn tas zitten en draag ik ook vaak als ik moet werken. Deze kleur kan ik je dan bij deze ook zeker aanraden!


VOORDELEN:
- Veel kleurkeuze
- Goede pigmentatie
- Blijft lang zitten
- De prijs (!!)

NADELEN:
- verkrijgbaarheid (alleen op internet)
- de geur (dit is persoonlijk) 
- sommige kleuren zullen wat stroefjes zijn bij het aanbrengen


AAN TE RADEN?
Ja! Ik heb er verder niks op aan te merken. De lipsticks kunnen wat stroefjes aanbrengen, maar dit is voor mij geen probleem. Het pigment is goed en als je meerdere lagen aanbrengt bouw je het op, waardoor je meer kleur op je lippen tovert. Waar ik heel blij mee ben is dat deze lipsticks goed blijven zitten!

De lipsticks bestelde ik hier voor maar $1,19 op Aliexpress. Als deze niet meer verkrijgbaar zijn, kun je terecht bij vele andere verkopers op Aliexpress!

1 opmerking:

  1. Voor die prijs zien ze er nog best goed uit ;) Toch zou ik liever een goedkope lipstick kopen van Essence bijvoorbeeld, want je weet inderdaad nooit wat voor troep er in buitenlandse producten kan zitten. Om de kleur te testen is het wel slim ja, Mac lipsticks zijn echt duur en het zou zonde zijn als je de verkeerde kleur zou kopen! Zelf krijg ik binnenkort de kleur Honeylove van Mac, omdat ik een winactie had gewonnen :D Ik hoop dat die kleur me bevalt :)

    BeantwoordenVerwijderen