7 beauty producten die ik altijd koop

De dagelijkse producten die ik gebruik voor mijn make-up zijn budget vriendelijk en geven een mooie resultaat. Ik gebruik ze heel graag en de kwaliteit is heel goed voor een lage prijs. Wanneer je producten heel vaak (iedere dag) gebruikt gaan ze ook sneller op. De items die opgaan blijf ik steeds weer opnieuw kopen, omdat ze onmisbaar zijn in mijn make-up routine. Deze producten zijn een groot favoriet en bij deze kan ik ze ook iedereen aanraden!1. Essence all about Matt fixing compact powder €2,99
Bij getinte poeders heb ik vaak het probleem dat het er te poederig en cakey uitziet op de huid. Daarom heb ik voor een lange periode geen poeder gebruikt. Tot ik transparante, witte poeder ontdekte, zowel in vaste als losse vorm. Hiermee zag mijn make-up er niet cakey en te poederig uit. Ik kan echt niet meer zonder deze poeder! Het maakt mijn huid mooi mat en make-up blijft goed op z'n plek zitten.

2. Catrice all Matt plus foundation €6,59
Mijn everyday foundation was jarenlang de Photofinish, ook van Catrice. De dekking en de kleur waren beide perfect voor mij. Helaas hebben ze deze uit het assortiment gehaald en moest ik zoeken naar een andere foundation. Ik besloot om de foundation kleur te vergelijken in de Kruidvat en de Catrice All Matt Plus in 010 light beige leek er veel op. De kleur van de All Matt Plus is goed en de dekking van de foundation is licht tot medium. Je kunt 'm wel opbouwen op de plekken waar e meer dekking wilt. Ik gebruik deze elke dag en het is een fijne every day foundation!

3. Essence Stay All Day concealer €2,59
Ik gebruik elke dag concealer, omdat dit product echt onmisbaar is in mijn make-up routine. Ik heb donkere kringen onder mijn ogen en donkere oogleden die ik gecamoufleerd wil hebben. Deze van Essence werkt daar heel goed voor. Het dekt heel mooi en het geeft een highlightend effect onder de ogen. Ik hou daar echt van, je ziet er veel wakkerder en frisser uit zo. Ik kan je deze zeker aanraden! Ik heb er trouwens ook een blogpost over geschreven, klik op deze link om er naar toe te gaan.

4.  Catrice Liquid Liner '010 Dating Joe Black' €3,79
Eyeliner is ook weer een product dat onmisbaar is in mijn make-up routine. Ik gebruik elke dag eyeliner en eigenlijk altijd de liquid liner van Catrice. Hij is goed zwart, blijft goed zitten en het maken van een lijntje gaat (bij mij) heel snel en gemakkelijk!


5.  Essence I ♥ Crazy Volume Mascara €2,89
Deze mascara heb ik een aantal keer opnieuw gekocht, omdat ik vind dat dit de beste drugstore mascara is. Hij maakt mijn wimpers goed zwart en het geeft veel volume en lift mijn wimpers ook. Alles wat ik zoek in een mascara doet deze! Het borsteltje van deze mascara is vrij groot, dus als je kleine ogen hebt gaat het aanbrengen dan ook wat lastiger.


6.  Essence Lipliner '07 Cute Pink' €0,99
Ik ben dol op deze lipliner, dat is wel bekend denk ik! Op mijn blog heb ik er wel eens een paar keer over geschreven. De kleur is heel mooi roze-nude, creamy en het brengt heel fijn aan. Hij blijft ook nog is goed zitten!

7.  Kruidvat 'The Master Perfumer' N*26 White Lily edt parfum €7,99
Geen make-up product, maar toch wilde ik dit parfum heel graag met jullie delen! Ook deze blijf ik maar opnieuw kopen, omdat de geur zo lekker is. Het is een heerlijke, bloemige geur die ik graag iedere dag draag. Ik heb er wel een een artikel over geschreven in het verleden, die kun je hier terugvinden. Weet je wat het beste aan dit parfum is? Hij is lekker goedkoop!

Van welk product ben jij zo fan dat je het telkens weer opnieuw koopt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten