W7 'Hollywood' Bronze & Glow | REVIEW

W7 vind ik een leuk makeup merk. Ze maken dupes van de duurdere merken voor een kleine prijs. Ik was al een tijdje benieuwd maar de bronzer en highlighter duo. Ik heb het over de W7 Hollywood bronze & glow. Ben je benieuwd, kijk dan zeker verder!De verpakking van de bronzer en highlighter duo is heel simpel en oogt wel wat goedkoop. De verpakking is niet heel stevig, waardoor hij sneller kapot zal gaan als je het op de grond laat vallen.


Links zie je de bronzer en rechts de highlighter. De grootte van de pans vind ik heel fijn, je kan er makkelijk bij met je kwast.


De pigmentatie van beiden poeders zijn heel goed. Zowel de highlighter als de bronzer bevatten beiden shimmers. Persoonlijk ben ik meer fan van een matte bronzer, maar bij deze is de shimmer niet te veel en dus ook niet storend. Beiden gebruik ik altijd in combinatie op mijn gezicht en het geeft mij een mooie sunkissed look. Vooral nu met het mooie weer pak ik dit palette er steeds vaker bij!

De W7 Hollywood Bronze & Glow is o.a. verkrijgbaar bij Makeup Musthaves. De prijs is ook lekker budgetproof, voor 5,99 heb je deze al in je bezit!

Gebruik jij vaak highlighter en bronzer?


1 opmerking:

  1. Mooi hoor! Ja elke dag! Anders heb ik me niet opgemaakt haha. Ben gek op hightlighter!

    BeantwoordenVerwijderen