Review & Swatches | Nieuwe Max & More (Action) make-up

Toen ik vorige week bij de Action was kocht ik een paar belangrijkse spulletjes, zoals douchegel en haarverf. Ik besloot om naar het make-up schap te kijken of er nieuwe producten waren gekomen. Ik zag allerlei nieuwe producen van Max & More! Als eerst viel mijn oog op het contour palette, ik was hier zo nieuwsgierig naar. Verder nam ik de highlighting concealer mee en een setje van twee lipsticks, waarvan ik beide kleuren nog niet had. Ben je ook zo benieuwd geworden, lees dan snel verder!

MAX & MORE CONTOUR PALETTE €1,99


Het palette biedt je vier verschillende poeders;

contour dit is een wat koelere bruine kleur die perfect is om je gezicht mee te contouren (schaduws creëren en slanker maken). Dit kan bij de jukbeenderen, bij je slapen, kaaklijn en neus.
bronzer De bronzer kleur uit dit palette is anders en ook wat lichter dan de contourkleur. Deze is bedoeld om je gezicht op te warmen, alsof je van een zonnige vakantie komt. De kleur is ook warmer.
shape deze shape kleur doet me een beetje denken aan de banana powder, die ook wat gelig is. Ik vind deze poeder erg fijn om het onder mijn ogen aan te brengen (deppend) om de concealer te fixeren.
highlight Tot slot kan highlighten niet ontbreken als je eenmaal bezig bent met contouren. De poeder bevat mini shimmertjes en is niet zo'n intense highlighter, wat ik wel jammer vind. Wanneer ik het aanbreng op mijn jukbeenderen zie ik er bijna niks van. Maar het is ook dat ik hou van goede, gepigmenteerde en intense highlighters. De highlighter in dit palette is heel subtiel!

Met dit palette zou je dus moeten contouren, bronzen, shapen en highlighten en dat allemaal in 1 handig palette!


Ook zit er een soort van gebruiksaanwijzing bij. Welke poeder je waar moet aanbrengen vind je op dit papiertje terug. Als je niet weet waar je wat moet aanbrengen is dit heel handig!CONTOUR - BRONZE - SHAPE - HIGHLIGHT

De pigmentatie van dit palette vind ik ok. Het is niet perfect maar ook niet slecht. De contour poeder en bronzer poeder vind ik beiden in combinatie heel fijn! De contourkleur geeft mooie schaduw bij me wangen en met de bronzer kleur vervaag ik dit heel lichtjes. De shape kleur is perfect om je concealer te 'setten' onder de ogen. Het enige wat ik niet veel zal gebruiken is de highlighter kleur. Ik ben nou eenmaal van de intense highlighters en deze is net iets te subtiel voor mij!

VOORDELEN:
- heeft weinig fall out en is niet zo poederig.
- de prijs, goedkoper kun je het denk ik niet vinden!
- je hebt alles in 1 handig palette en daarom ideaal om mee te nemen op reis e.d.
- de pigmentatie, de poeders geven genoeg kleur af en het is goed en makkelijk op te bouwen.

NADELEN:
- de kleurkeuze. Er zijn geen kleuren voor de medium en donkere huidskleuren. Ik heb een licht getinte huid en voor mij zijn de kleuren wel goed!

AAN TE RADEN?
Ja, sowieso! Ik heb dit palette meteen bij m'n every day make-up neergezet, want deze beauty wil ik vaker gaan gebruiken!


MAX & MORE HIGHLIGHTING CONCEALER '01 LIGHT BEIGE' €1,39


Ik was heel benieuwd naar deze concealer, ik had namelijk nog een product nodig om het onder mijn ogen op te lichten voor een fris effect. Er waren verschillende kleuren verkrijgbaar, ik koos voor de lichtste in de kleur 01 light beige. De kleur is goed licht en heeft een gele ondertoon.


De concealer heeft een zacht kwastje en heeft een handig doseersysteem. Aan de onderkant van de pen draai je eraan om wat product uit het kwastje te krijgen. Dan verdeel je dit onder je ogen en blend je het in met je vingers of een kwast. Dit gaat heel makkelijk en blend heel mooi in de huid.Ik besloot de concealer van de Action te vergelijken met mijn twee favoriete concealers van Essence. Je ziet dat de concealer van Action meer dekking geeft en de kleur is ook wat geler. Dit is perfect voor mijn gele ondertoon.


VOORDELEN:
- de werking, het heeft een handig kliksysteem met kwastje
- de kleurkeuze
- dekking, deze is perfect!
- oplichtend (highlighting) effect
- het is makkelijk in de huid te blenden
- gele ondertoon
- de prijs

NADELEN:
geen!

AAN TE RADEN?
Jazeker, ik denk dat dit de beste concealer is die ik ooit heb gehad. De dekking, het oplichtend effect onder mijn ogen en de ondertoon is top en het is zeker de perfecte concealer geworden voor mij. Voor maar 1,40 heb je en goede concealer en ik zal hier zeker een paar back-ups van kopen!


MAX & MORE LIPSTICKS 'CHERRY RED' & 'WARM WINE' €0,89 (PER TWEE)


De lipsticks van Action zijn wel vaker voorbij gekomen op mijn blog. Over het algemeen ben ik er erg tevreden over en de pigmentatie is heel goed. Deze twee donkere kleuren had ik nog niet en leken mij heel mooi!


CHERRY RED - WARM WINE

Cherry red is een rode lipstick met een oranje ondertoon en Warm wine is een prachtige warme bessen kleur. 

Max & More belooft dat de lipsticks niet uitdrogen, lang mooi blijven en dat ze gemakkelijk aanbrengen. De lipsticks zijn heel creamy en zeker niet uitdrogend. Ze blijven niet de gehele dag op de lippen, dat vind ik wel jammer, dus bijwerken is een must. Het aanbrengen gaat wel heel gemakkelijk! De lipsticks bevatten Vitamine E en Aloë Vera en ruiken heerlijk naar vanille.

VOORDELEN:
- kleurkeuze
- pigmentatie en de heerlijke vanillegeur
- prijs

NADELEN:
- het blijft niet goed en lang zitten. Omdat de lipstick zo creamy is, zal het sneller van je lippen afglijden. Ik breng bij deze lipsticks altijd een lipliner aan als basis of transparante poeder erover helpt ook om de lipkleur lang om je lippen te houden!

AAN TE RADEN?
Dat ligt eraan vind ik. Als je veel en vaak lipstick draagt en ook wat duurdere, dan zal dit setje niet echt een toevoeging zijn aan je stash. Ben je juist aan het experimenteren met lipsticks, dan zal ik het zeker proberen!

De lipsticks zijn leuk, maar niet heel speciaal. Wel vind ik de kleur warm wine een heel mooi kleurtje! Het contour palette en de concealer hebben me goed verrast. De concealer heeft een perfecte dekking en een mooi oplichtend effect en het contour palette is echt ideaal, want alle kleuren die je nodig hebt zitten in 1 doosje! Action make-up is niet duur, dus als je toch een beetje twijfelt valt de schade heel erg mee!

'♥

3 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Ik heb het contour palette en de highlighter concealer ook aangeschaft. Ik moet ze nog uittesten, maar het ziet er veelbelovend uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heel benieuwd naar de contour pallet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Cherry Red is een van mijn favoriete rode lipsticks! De kleur is heel mooi bijna warm rood, zonder dat hij de tanden geler doet lijken. Ik heb er een in gebruik en nog een backup in mijn lade liggen ergens! X

    BeantwoordenVerwijderen