Mijn signature make-up look producten ♥

Ik denk dat iedereen wel een eigen signature make-up look heeft. De een gebruikt daarbij liever een felle lipstick en de ander houd het bijvoorbeeld rustig op de lippen en gaat los bij de ogen. Ik wil je vandaag mijn favoriete make-up producten laten zien die horen bij mijn signature make-up look. Deze look draag ik meestal als ik een feestje heb of een avondje uit ga. Het is een make-up look waar ik me goed bij voel! Lees verder als je benieuwd bent welke producten ik gebruik.

Mijn signature look?

♥ Felle lippen
♥ Eyeliner
♥ Veel mascara
♥ Veel highlighter

De lipstick en highlighter vallen het meeste op, waardoor ik geen oogschaduw draag en de gezichtsmake-up rustig houd. Ik wil namelijk dat alle aandacht naar de jukbeenderen en lippen gaan, want dat vind ik het mooiste bij mezelf staan!


DEWY BASIS

Ik begin altijd met een serum of dacrème voordat ik aan mijn make-up begin. Ik vind het belangrijk om mijn huid goed te verzorgen! Om mijn huid een glowy gloed te geven gebruik ik de PS... Illuminate cream van de Primark. Dit product is geweldig en mix dit ook af en toe met mijn foundation voor een gezonde glow op het gezicht. 

Daarna breng ik een foundation aan op mijn gezicht. Omdat ik rode lipstick draag wil ik geen roodheden of onzuiverheden zichtbaarhebben en een mooi egaal basis hebben op mijn gezicht. De All matt plus foundation van Catrice zorgt voor dat egale basis voor op je gezicht. De dekking is medium, maar deze is op te bouwen. Deze foundation is een nieuwe favoriet van mij geworden trouwens!

Om het onder mijn ogen op te lichten en de wallen weg te werken gebruik ik de Essence stay all day concealer in de lichtste kleur. Deze gebruik ik bijna elke dag met veel liefde en ik blijf 'm maar kopen! Ben je op zoek naar een goede budget concealer, dan zal ik zeker deze concealer van Essence eens proberen!

Ik gebruik deze neppe kwast van Real Techniques die ik op buyincoins.com had besteld een tijd geleden. Inmiddels heb ik er nog een bij besteld, omdat ik deze heel fijn vind om mijn foundation + concealer mee aan te brengen!SHAPEN & HIGHLIGHTEN

Blush is een product wat ik meestal skip en wat ook het minst mooi bij me staat, mits het bruintinten zijn. Ik gebruik altijd een gelige, gouden highlighter in combinatie met bronzer. De highlighter die ik nu veel gebruik en favoriet is, is de Mary-lou manizer van the Balm. Oke, het is een neppe die ik van Aliexpress heb, maar hij is heel goed gepigmenteerd en zo mooi!

Wat ik heel mooi vind is de combinatie rode lippen met bronzer/shapen. Het palette die je naast de highlighter ziet heb ik van buyincoins.com, deze kostte geloof ik iets van $3 dollar. Er zit een witte, gelige 'banana' en twee donkere contourkleuren in het palette. Het pigment van alle poeders zijn zo goed! De gelige kleur gebruik ik onder mijn ogen om het daar te fixeren. De witte kun je gebruiken om extreem te contouren, hier ben ik zelf geen fan van. Dan heb je nog twee contourkleuren, eentje wat lichter en de ander wat donkerder. Ik mix beiden en breng dit aan op mijn jukbeenderen!


Hier een swatch van de highlighter. Op het gezicht ziet het er nog mooier uit en in bepaald licht ziet het er prachtig uit. Ik vind dit soort 'gelige, gouden' highlighters perfect in combinatie met rode lippen!


HEMA EYEBROW PENCIL - CATRICE LIQUID LINER  - MISS SPORTY WATERPROOF EYELINER - MISS SPORTY STUDIO LASH MASCARA - MISS SPORTY STUDIO LASH VOLUME MASCARA

BIG EYES

Naast de lippen vind ik de ogen ook belangrijk. Niet teveel poespas, gewoon een simpele eyeliner en veel mascara. Geen oogschaduw, want dit maakt het bij mijn gezicht te druk in combinatie met de rest van de make-up. Ook vind ik wenkbrauwen belangrijk, dit altijd wel. Ik hoef ze niet helemaal vorm te geven, maar ik heb wat 'lege' stukjes in mijn wenkbrauwen die ik graag bijvul. Dit doe ik het liefst met de eyebrow pencil van de Hema, Dit is inmiddels mijn tweede potloodje! Er zit een kammetje aan het andere uiteinde en werkt echt heel fijn.

Essence lipliner 14 femme fatale - Bornprettystore lipstick - Essence the gel nail polish '17 juicy love'

RED LIPS & NAILS

Serieus, ik hou van deze drie producten, ik kan niet meer zonder! Dat ik groot fan ben van de Essence lipliners is wel bekend, vandaar dat ik altijd deze lipliner gebruik met rode lipsticks. Ik omlijn mijn lippen met de lipliner en doe dit ietsje buiten mijn eigen liplijn voor het volle lip effect. Daarna kleur ik mijn lippen lichtjes in met de lipliner en vervaag dit met me vinger. Daarna breng ikeen laagje van mijn favoriete rode lipstick aan die ik van Bornprettystore heb gekregen. Ik hap tussen een tissue en breng nog een laagje van de lipstick aan. Tot slot hap ik nog een keer in de tissue en ik ben verzekerd van een long lasting lip! Wil je een matte lip? Doe dan wat transparante poeder op je lippen, dit werkt echt!

Natuurlijk kunnen de nagels ook niet ontbreken. Die lak ik ook graag in een rode kleur! Ik gebruik op dit moment een rode van Essence die ik heel fijn vind.


Links zie je een swatch van de lipliner en rechts de lipstick. Hier kun je zien dat de lipstick heel romig is en dat beiden een perfecte combinatie zijn. Dit is mijn favoriete lip combinatie!


Ik ben wel benieuwd, wat is jouw signature look?

With love, ♥2 opmerkingen:

  1. een echt vaste signature look heb ik volgens mij niet, wel draag ik vaak aardig wast mascara, eyeliner en een fel gekleurde lipstick...deze items horen gewoon echt bij mij....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat gebruik je fijne producten, leuk voor te zien :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen