Bornprettystore shimmer eyeshadow palette | Review & Swatches

Laatst liet ik je een mooie gezichtspalette zien die ik had ontvangen van Bornprettystore, daar was ik erg tevreden over. Ook ontving ik dit oogschaduwpalette met neutrale kleuren. Dit palette heb ik al een tijdje in mijn stash en gebruik ik ook wel eens regelmatig. Ik laat 'm aan jullie zien en vertel ik je wat ik ervan vind!


Het oogschaduw palette zit verpakt in een simpel, wit kartonnen doosje. Dit soort verpakkingen vind ik altijd heel leuk en schattig!


Het oogschaduw palette bevat 5 kleuren oogschaduw die shimmers bevatten, dus geen matte kleuren. Er zit een dubbelzijdige spons applicator bij, die ik eerlijk gezegd nooit gebruik. Ik gebruik liever mijn eigen kwasten om de oogschaduws aan te brengen!


Ik zal je de kleuren van dichtbij laten zien. De kleurkeuze vind ik goed, er zitten lichte en donkere kleuren in het palette. De kleur helemaal links vind ik echt prachtig! Het is een soort van rosegold oogschaduw met een prachtige shimmer, deze lijkt me ook heel mooi als highlighter te gebruiken op het gezicht! Verder zit er een koperkleurige oogschaduw in met gouden shimmers, een koele bruine oogschaduw met gouden shimmer, een gouden kleur en en witte shimmery oogschaduw.


De oogschaduws zijn heel goed gepigmenteerd en ook op de ogen zie je dit terug. De eerste kleur is echt een pareltje! Je kunt dit palette overdag, maar ook in de avond gebruiken, echt ideaal! De oogschaduws zijn niet poederig en kruimelen niet, daar was ik eerlijk gezegd wel een beetje bang voor. De oogschaduws kun je goed met elkaar combineren!


Het oogschaduw palette is verkrijgbaar bij Bornprettystore voor $5,75 (€5,34). Als je mijn persoonlijke code CERG10 gebruikt krijg je 10% korting! Je hoeft trouwens ook geen verzendkosten te betalen bij deze webshop. Klik op deze link om naar het product te gaan.Wat vind jij van dit oogschaduw palette?

With love, ♥

6 opmerkingen:

 1. Wat een kleur zeg, heel feestelijk. Mooi palette. Dan ook nog geen verzendkosten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie dit merk nu voor het eerst. Wat een mooi palette en schattig design! Spreekt mij wel aan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh...mooie Palette, prachtige kleurtjes en het pigment ziet er top uit :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Absoluut een mooi palette! De kleuren zijn echt heel erg goed gepigmenteerd.

  BeantwoordenVerwijderen