Bornprettystore blush & shading palette | Review & Swatches

Weet je wat ik het leukste vind aan webshops zoals Bornprettystore, buyincoins etc.? Je krijgt zo de kans om (nieuwe) make-up producten uit te proberen voor een heel laag prijsje! Laatst kreeg ik van Bornprettystore wat producten binnen om te reviewen voor jullie, waaronder een gezichts palette met blushes, bronzer en highlighter. Ik was hier al een tijdje benieuwd naar en vandaag laat ik 'm aan jullie zien en vertel ik je mijn mening!


Het palette zit in een kartonnen verpakking. Dit soort verpakkingen vind ik altijd wel leuk! Het palette voelt hard en stevig aan, je merkt wel dat dit niet zo snel kapot zal gaan. De bovenkant is doorzichtig, waardoor je de kleurtjes goed kunt zien. De poeders zelf ruiken heel erg naar goedkope kinder make-up!


Close-up van het blush palette. Helemaal links heb je een witte, matte highlight kleur waarmee je kunt contouren en je concealer kunt fixeren. Daarnaast een matte contourkleur en de twee rechterkleurtjes zijn blushes, een roze en een peachy koraal kleur. De roze kleur is mat en de peachy kleur heeft lichte shimmers. 


De pigmentatie van de poeders zijn heel goed! De poeders zijn wel heel poederig, dat is ook het enige nadeel van dit palette. De pigmentatie is oke en op het gezicht ziet het er heel mooi uit. Ik ben vooral fan van de contour kleur en de peachy blush! Dit palette is trouwens ook heel handig om mee te nemen op reis of een weekendje weg, want je hebt alles bij elkaar in 1 handig palette!

Dit palette is verkijgbaar bij Bornprettystore voor $4,68 en als je mijn persoonlijke code  CERG10 gebruikt krijg je 10% korting! Je hoeft trouwens geen verzendkosten te betalen. Klik hier om naar het product te gaan.Wat vindt jij van dit palette?

With love, ♥

♥ Dit artikel is in samenwerking met Bornprettystore. Dit heeft verder geen invloed op mijn mening, eerlijkheid vind ik het belangrijkste!

6 opmerkingen:

 1. Wauw, de kwaliteit ziet er super goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Looking good! De pigmentatie is geweldig zeg en ik vind vooral de roze kleuren erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pigment is echt goed alleen dat het iets te poederig is vind ik dan wel weer jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze tinten zien er heel mooi uit,...en zeker voor die prijs kan je inderdaad iets nieuws uitproberen...leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren, het pigment is erg goed alleen jammet dat het iets te poederig is :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen