3 x lipliner: Etos, Primark & Essence | Review & Swatches

Ik draag vaak lipsticks, bijna iedere dag wel. Het verschilt: ene dag wil ik nude en de rest van de week bijvoorbeeld rode of fel roze kleuren. Ik wil natuurlijk ook dat mijn lipkleur goed blijft zitten en niet na een kwartiertje begint te vervagen. Een lipliner is de juiste oplossing daarvoor, want hiermee creëer je een basis voor de lipstick waardoor het beter blijft zitten. Ik laat je vandaag drie lipliners zien. Namelijk van de Primark, Etos en Essence!Primark PS... lip liner pencil '01' €1,50

Ik had een tijdje geleden een artikel gelezen over deze lipliner van de Primark en de kleur vond ik er heel mooi uitzien. Bij mijn eerste bezoekje aan de Primark heb ik 'm ook meteen gekocht. Bij het swatchen in de winkel leek het me de perfecte nude kleur voor op je lippen! 


Etos long lasting lipliner '05' €1,99

Een tijdje geleden kocht ik deze lipliner bij de Etos. Het eerste wat me opviel was de kleur, want ik ben namelijk gek op dit soort donkere frambrooskleuren! Bij het swatchen in de winkel werd ik meteen verliefd en rekende 'm gelijk af bij de kassa. De onderkant van de lipliner heeft een dopje die je eraf kunt halen. Hierbinnen zit een mini puntenslijpertje om je potlood scherp te kunnen slijpen.Essence long Lasting lipliner '02 Sweetheart' €1,59

Als laatste hebben we een 'nieuwe' lipliner van Essence in een lieve, roze kleur die vooral heel koel is. Erg mooi met een basic ooglook! Het dingetje met deze lipliners is dat het snel afbreekt, dus zeker goed oppassen met aanbrengen! 


Primark - Etos - Essence

De lipliner van de Primark is lekker romig en brengt gemakkelijk aan op de lippen. Het pigment is goed en de kleur is perfect voor mij, een mooie nude kleurtje. Ik kan het me niet precies goed herinneren, maar ik zag niet veel kleuren bij de Primark liggen, wat ik jammer vind! Weten jullie of er inmiddels meerdere kleurtjes verkrijgbaar zijn? Want dan ga ik ze zeker kopen!

De lipliner van Etos heeft hele goede pigmentatie en ziet er prachtig uit op de lippen. Wanneer ik het swatch op mijn hand voelt de liner heel romig aan, maar op je lippen brengt het heel stroef en moeilijk aan. Maar als ik 'm na veel moeite dan heb aangebracht, weet ik wel zeker dat deze de hele dag muurvast blijft zitten, dus dat is zeker dan wel een pluspunt. Wel moet ik je eerlijk zeggen dat ik deze er niet vaak bij zal pakken, omdat het aanbrengen wat moeilijker gaat.

Mijn favoriet uit al deze drie lipliners? Zeker deze van Essence! De roze, koele kleur is prachtig, hij is romig en brengt heel gemakkelijk aan. De kleur blijft ook nog eens goed op mijn lippen zitten en overleeft makkelijk een hapje en een drankje. De lipliner combineer ik het liefst met een highlighter die een koele ondertoon heeft, deze combo staat echt heel mooi!


Wat is jouw favoriete lipliner?

With love, ♥


5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleuren! Met die van de Etos heb ik nog geen ervaring, gauw even kijken dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik je review zo lees zou ik ook zeker voor die van Essence gaan. Etos heb ik nog nooit gehad, maar als het niet fijn aanbrengt pas ik al snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die lipliner van Essence ziet er echt super uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze alledrie erg mooi, maar de lipliners van Essence zijn inderdaad erg fijn :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die van Primark en Essence lijken mij wel heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen