12 X Ali Express.com ♥ Budget + fake make-up

Ken je de site's zoals ebay, lightinthebox, buyincoins, bornprettystore enzovoorts? Deze Chineze webshops verkopen zoveel make-up voor een hele lage prijs + je hoeft 9 van de 10 keer geen verzendkosten te betalen! Aliexpress.com is ook zo'n webshop en inmiddels heb ik al heel veel make-up producten besteld dat het een verslaving is geworden. Ik laat je de leukste items zien die ik op mijn wishlist heb staan, kijk je mee?
Een origine lorac pro palette is ongeveer 40 dollar. Persoonlijk zou ik nooit zoveel uitgeven voor een make-up product. Maar het palette heeft wel prachtige kleuren! Geschikt voor een simpele look en een zwaardere, uitgaanslook. Er zit ook een oogschaduw basis bij.
Zelf heb ik niet de originele beautyblender, maar deze fake beautyblender sponsjes die een groot stuk goedkoper zijn vind ik erg fijn om mee te make-uppen! Om de tijd bestel ik dan een paar sponsjes en de prijs is goed betaalbaar!Ik heb veel youtubers de Nars contour kwast zien gebruiken bij het shapen van de gezicht. Eerst leek de kwast me niet fijn werken, maar toch was ik nieuwsgierig geworden. Deze site verkoopt ook een neppe variant!
Jullie weten het, ik ben gek op lipstick. Ik heb dan vooral ook een groot zwak voor lipsticks met een mooie verpakking! De lipsticks hierboven hebben een gouden huls en verschillende felle kleuren lipsticks, i love it!Dan deze lip potloodjes. Ze zouden mat, waterproof en longlasting moeten zijn. Deze drie dingen zijn precies wat ik de laatste tijd zoek in een lip product. Ik ben hier zo benieuwd naar!The balm is niet een goedkoop merk en Aliexpress heeft verkopers die veel namaakproducten verkopen van dit merk. Zo heb ik ook de Mary loumanizer highlighter (nepperd) binnen gekregen en hier ben ik heel erg tevreden over. Zo werd ik ook nieuwsgierig naar dit palette!
Jongens, deze kwasten vind ik zo fijn, ook al zijn ze nep! De vierde kwast gebruik ik met veel liefde om foundation en concealer aan te brengen. Hier heb ik inmiddels 2 kwasten van. Ze zijn zeker aan te raden en ik ga de rest ook bestellen! Per stuk kosten ze 1,55 en voor 5 kwasten 7,75.Dit setje kwasten is een neppe versie van Zoeva. Er zit ook een zwarte clutch bij waar je de kwasten eventueel in kunt bewaren. Het rosé gouden metaal vind ik echt prachtig!Deze neppe lipstick van Chanel is al on my way! Het ging me niet perse om het merk, maar ik werd meteen verliefd op de  knalroze kleur. De lipstick is ook verkrijgbaar in het rood. Als het pigment van de roze lipstick goed is bestel ik ook meteen de rode kleur!
Deze waaier kwast staat al tijden op mijn wishlist en eindelijk heb ik 'm besteld. Deze kwast lijkt me perfect om je highlighter mee aan te brengen!10 verschillende kleuren blush in 1 palette en dat voor maar ongeveer €5? Die wil ik wel zeker uitproberen! Ik heb al van verschillende webshops wat foto's gezien en de pigmentatie ziet er oke uit! Hier ben ik heel benieuwd naar.Als laatste wat op mijn Wishlist staat is een neppe Real Techniques kwasten set. Ik ben benieuwd of de haartjes zacht zijn!

Heb jij nog leuke producten op je wishlist staan?

With love, ♥

8 opmerkingen:

 1. je hebt heel leuke spulletjes op je lijstje staan, zelf heb ik nog nooit iets bij een van de door jou genoemde webshops besteld, Ik heb wel een aantal malen gekeken op sommige van de websites en inderdaad ze zijn niet duur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lijst! Zelf heb ik ook een nep Lorac Pro Palette en die is echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lijst! De gouden set van ''real techniques'' heb ik, ze werken echt fijn! Heb je toevallig een linkje voor de mary-lou highlighter? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hele fijne kwasten zijn het, hier is het linkje van de highlighter! x http://nl.aliexpress.com/item/1PCS-Top-Quality-Brand-Makeup-The-Balm-Mary-Lou-Manizer-Betty-Lou-Manizer-Cindy-Lou-Manizer/32440157022.html

   Verwijderen
 4. Mooie lijst, alleen durf ik geen make-up bestellen op AliExpress omdat ik bang ben dat er teveel chemische ingrediënten in zitten :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk lijstje. Die laatste kwastenset wil ik ook erg graag eens bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heb je toevallig nog de link van de cc lipstick?

  BeantwoordenVerwijderen