Wet 'n Wild ' Vanity' Eyeshadow Palette

Wet n wild heb ik altijd al een mooi merk gevonden. Deels ook omdat het niet makkelijk te verkrijgen is in Nederland. Vele producten van Wet 'n Wild kende ik al wel van Amerikaanse youtubers. Zo ook dit oogschaduw palette heb ik veel voorbij zien komen en vond het zulke mooie kleurtjes. Voor een everyday look en voor een avondje stappen. Eindelijk heb ik dit palette en vandaag laat ik 'm aan jullie zien!Het oogschaduwpalette kocht ik bij de Action voor maar €1

De verpakking van het palette is simpel en doorzichtig, je ziet meteen de kleurtjes van het palette. Het palette is niet heel stevig, ik denk dat als je 'm een keertje laat vallen dat de oogschaduws niet heel blijven.


Ik weet dat Wet 'n Wild meerdere kleuren heeft van deze doosjes, ik heb 'm in de variant Vanity. Een oogschaduwdoosje met natuurlijke tinten.


Zo ziet de achterkant eruit van het oogschaduwpalette. Niet te veel poespas!


Het leuke aan dit palette is dat aan de linkerkant alle kleuren mat zijn en aan de rechterkant de kleuren shimmery. Dit is wat ik echt ideaal vind aan een oogschaduwpalette, want zo kun je spelen en variëren met je ooglooks. Laten we snel kijken of de kleuren goed gepigmenteerd zijn.


Ja hoor, dat zijn ze zeker! Ik had er al veel goede dingen over gehoord, maar als je het product na jaren nou eenmaal zelf in je handen hebt en het zelf gaat swatchen is het toch wel heel anders! Ik was er zelfs verbaasd over, met deze kleuren en pigmentatie kun je prachtige looks maken.


CONCLUSIE

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik er heel enthousiast over ben! Een palette met natuurlijke tinten in mat en shimmery, ik vind het echt ideaal! Voor overdag kun je looks maken, maar ook voor in de avond. Dus, als je dit palette tegenkomt bij de Action zal ik het zeker meenemen, want voor die ene euro zal ik het zeker niet laten liggen!

Het Vanity oogschaduwpalette van Wet 'n Wild heb ik gekocht bij de Action, maar is ook online verkrijgbaar in diverse webshops.

Heb jij nog fijne producten van Wet 'n Wild?

Wil je op de hoogte blijven van mijn blog? Volg me dan via Bloglovin!
Follow

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooi palette zeg, en dat voor 1 euro?! Ik moet toch weer eens een kijkje gaan nemen bij Action.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het palette heeft een mooi pigment zeg....ik kan mij voorstellen dat je hier heel blij mee bent...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die pigmentatie! Ik ben echt heel erg onder de indruk. Super mooi palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb geen producten van wet & wild wat een mooi pigment is deze palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hij zit in mijn favorieten van 2015, dat zegt genoeg he

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik hem dagelijks, een grote favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een pigment! en dat maar voor 1 euro! Mooie foto's trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een pigment! en dat maar voor 1 euro! Mooie foto's trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen