What To Wear #21 Ready For Autumn

Highwaist Jeans: Topshop | Platform Heels: Miu Miu | M.A.C Lipstick | Bag: Atelier GS | Zonnebril: Sheriff & Cherry | Zwarte silky blouse: Alexander Wang | Horloge: Bulova

Langzaam, maar zeker voel ik de herfst aankomen. De zomer moeten we helaas achter ons laten en we moeten ons vooral klaarmaken voor de koude herfst & winter. Als ik aan de herfst denk, denk ik aan donkere (vooral zwarte) kleding, donkere lippen en ruime handtassen waar ook een paraplu in past. Maar niet getreurd, ik heb weer een leuke outfit voor je samengesteld ter inspiratie om je klaar te maken voor de herfst!


De outfit die ik heb samengesteld kun je dragen op een date night met je vriendje/man, op een girls night out of zelfs bij een etentje. Het is eigenlijk een hele simpele outfit, de accessoires maken het helemaal af.

Wanneer het herfst/winter is wil ik alleen maar zwarte kleding dragen, hier voel ik me ook fijn in en het staat altijd en iedereen wel goed. Wat ik echt een musthave vind voor de komende seizoen is een lekker zittende zwarte (high waist) broek. Deze kan je met al je verschillende kleding items combineren.

Iedereen heeft vast wel een zwarte simpele blouse in haar kast hangen. Draag deze op de broek en eventueel kun je de voorkant lichtjes in de broek stoppen. Dit heeft een heel leuk speels effect en het ziet er gelijk niet meer zo basic uit!

Als accessoires is het bijvoorbeeld leuk om een zonnebril te dragen met een leuk dierenprintje en een gouden horloge. Deze bruine tas vond ik wel heel leuk erbij passen omdat het toch wel een eyecatcher is. Gouden sieraden vind ik altijd zo mooi en classy staan met zwarte kleding. Bij een all black outfit vind ik zwarte killer heels juist heel mooi en vrouwelijk staan, je ziet er meteen wat langer en slanker door.

De zomer is echt voorbij, maar eigenlijk is de herfst ook wel weer leuk. Ik kan niet wachten om laagjes te gaan dragen en donkere lipkleuren!

Wat vindt jij van deze outfit?

4 opmerkingen:

 1. love the outfit! Zelf ben ik zoooo niet klaar voor herfst en winter :/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een mooie outfit, zelf draag ik ook erg graag zwarte kleding....het heeft iets...ja weet het niet precies...euhhhh bijzonders?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit heb je bijeen gezocht!

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen