Review & Swatches: Bornprettystore Lipstick & Lipliner

Tijd voor een lipstick en lipliner artikel, mijn twee favoriete make-up producten! Laatst mocht ik weer een aantal producten uitkiezen van de webshop Bornprettystore en omdat ik al een lipstick heb van deze webshop waar ik heel erg tevreden over ben besloot ik een felle kleur lipstick uit te kiezen en een mooie lipliner. Zeg nou eerlijk, lipsticks en lipliners kun je nooit genoeg hebben toch?! Kijk snel verder als je benieuwd bent naar deze twee producten.Ik vind dat je nooit genoeg lipliners kunt hebben en vind ze ook helemaal geweldig! Niet alleen gebruik ik het onder een lipstick, ik draag een lipliner ook gewoon op zich als een lipkleur, zonder een lipstick erover heen aan te brengen. Ik ben vooral fan van de lipliners van Essence, omdat deze zo romig zijn, veel pigment bevatten en makkelijk aanbrengen. Ik ben natuurlijk ook altijd nieuwsgierig naar lipliners van andere merken!


Deze lipliner van Bornprettystore is in totaal verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, van donkerrood tot roze. De lipliners hebben geen namen, ze zijn genummerd. Ik heb zelf gekozen voor nummertje 2, deze leek op de site op een hele mooie oudroze, beetje Kylie Jenner achtige lipkleur. 

De lipliner heeft een hele mooie kleur, maar hij heeft toch wel nadelen. Hij brengt heel erg stroef aan, sowieso niet romig zoals ik gewend ben van de Essence lipliners. Er komt ook nauwelijks kleur vanaf, ik deed veel moeite om een swatch te maken op mijn hand. De lipliner aanbrengen op mijn lippen was al helemaal een drama. De lipliner brengt zo stroef en moeilijk aan en het is alles behalve romig, hij is heel erg droog. 

Maar toch ben ik niet helemaal negatief over dit product. Het aanbrengen gaat heel erg moeilijk dat is natuurlijk ook een belangrijk punt, maar de kleur vind ik echt heel erg mooi. Na het aanbrengen van de lipliner op de lippen zie je wel de kleur op je lippen, maar het benadrukt vooral ook de droge velletjes. In combinatie met een lippen balsem eroverheen kun je dit probleem oplossen en verminderen.

Moisturizing Long Lasting Lipstick $4,99 (€4,43)

Natuurlijk bestelde ik ook een lipstick mee. Normaal gesproken draag en ga ik altijd voor roze frambooskleuren, maar ik wilde voor de verandering eens een rode tint proberen. De lipstick vind ik heel leuk verpakt, het zit in een kartonnen doosje wat heel schattig is. Het is net een klein cadeautje! 


Toen ik de dop eraf haalde van de lipstick was ik echt enthousiast geworden en wilde ik 'm zo snel mogelijk testen en uitproberen. De kleur is zo mooi en heerlijk fel, precies waar ik van hou! Ik hoopte natuurlijk dat het pigment ook goed zou zijn.


Deze lipstick is verkijgbaar in drie verschillende kleuren. Net zoals de lipliner hebben de lipsticks geen namen, maar zijn heel simpel en saai genummerd. 01 is een rode tint die ik vandaag aan jullie laat zien, 02 is een felle oranje kleur en 03 is een licht roze lipstick. De lipstick heeft trouwens geen vieze, chemische geur wat ik ook verwachtte. Hij ruikt helemaal nergens naar!


De kleur vind ik echt geweldig! Ergens was ik bang dat het geen pigment zou hebben en dat het stroef zou aanbrengen. Ik heb eerder ook een lipstick getest van Bornprettystore waar ik ook heel erg tevreden over ben, deze kun je hier bekijken als je dat wilt. Ik hoopte dat deze lipstick net zo romig was als de andere. Bij het aanbrengen op mijn lippen was ik verbaasd, de lipstick glijd heel makkelijk over mijn lippen, bevat heel veel pigment en er komt veel kleur vanaf. Ook blijft de kleur goed zitten!


Tijd voor swatches! Links zie je de lipstick en rechts de lipliner. Ik denk dat deze foto al genoeg zegt over de lipstick, want deze is echt ge-wel-dig! Ik zou de lipstick echt iedereen aanraden en de prijs is natuurlijk ook prima te doen. Je kunt ook wel zien dat de lipliner erg droog is, heel jammer, want de kleur is ook al zo mooi!

CONCLUSIE

De kleur van de lipliner vind ik prachtig, echt waar. Maar het aanbrengen gaat zo moeilijk en stroef dat ik er niet eens aan wil beginnen. Ik zal 'm daarom ook niet zo vaak dragen en wanneer ik wel van plan ben om de lipliner te dragen, zorg ik ervoor dat ik mijn lippen ervoor heb gescrubd en na de lipliner nog een lippenbalsem aanbreng, want je lippen kunnen erg uitdrogen en benadrukt je velletjes. Eerlijk gezegd zal ik je de lipliner ook NIET aanraden. Voor de prijs kun je het misschien wel een keertje proberen, als je benieuwd bent.

De lipliner vind ik niks, maar de lipstick is wel geweldig! Dat heb je misschien ook wel kunnen merken. Voor de prijs zal ik de lipstick zeker een keer proberen, je krijgt er geen spijt van! Hij bevat veel pigment, smeert makkelijk en fijn over de lippen en blijft nog eens goed zitten.


De lipliner kun je bestellen via deze link voor $2,25 (€2,-)
De lipstick vindt je via deze link voor $4,99 (€4,43)


Met mijn persoonlijke code krijg je 10% korting op je bestelling, gebruik daarvoor de code: CERG10. Ik kan je zeker aanraden om een kijkje te nemen op de webshop, het assortiment is groot, er is voor ieder wat wils en het mooiste is dat je geen verzendkosten betaalt. Have fun shopping!

Wat vindt jij van deze twee producten? Heb je ervaring met de lipproducten van Bornprettystore?

♥ Dit artikel is in samenwerking met Bornprettystore. Dit heeft verder geen invloed op mijn mening, eerlijkheid vind ik het belangrijkste!


7 opmerkingen:

 1. Wauw die lipstick is echt een beauty! Mooie kleur zeg! Jammer van de lipliner, ik vind het altijd lastig om goeie lipliners te vinden buiten die van MAC haha X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lipstick.... Zo mooi! Echt top ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die lipstick ziet er echt prachtig uit, heel mooi kleurtje!

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sow, die lipstick! Wat een knal kleur. Geweldig mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello,

  So amazing ! :D

  Sarah, http://sarahmodeee.blogspot.fr/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wel jammer dat het lippencil niet zo prettig aan brengt, ik was er best wel onwijs nieuwsgierig naar...de lipstick die is echt supergaaf van kleur...mooi!

  BeantwoordenVerwijderen