Review: BYBI Iphone 5s Telefoonhoesje

In mijn omgeving zijn er mensen die of een Samsung liefhebber zijn of een Iphone liefhebber. Ik behoor toch echt wel tot de laatste. Mijn vorige Iphone was een paar keer gevallen en met helaas een grote barst in het scherm. De Iphone 5s die ik nu heb wil ik graag zo goed mogelijk beschermen, zodat ik geen barsten in het scherm krijg en eventuele krassen. Momenteel heb ik een doorzichtige case, maar dit beschermt natuurlijk niet genoeg.  Ik ben op zoek gegaan naar een hoesje voor mijn telefoon die deze goed beschermt én er ook nog eens leuk uitziet. Ik heb 'm namelijk gevonden en vandaag laat ik 'm aan jullie zien!Gsmpunt.nl verkoopt hele leuke BYBI hoesjes in verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor de  BYBI Dazzling New York Case in roze metallic voor de Iphone 5 en 5s. Dit merk heeft ook leuke hoesjes voor de Samsung en Iphone 6 in meerdere kleuren.


Ik wil ten eerste zeggen dat het hoesje er heel stijlvol en mooi uit ziet! Naast dat het er leuk uitziet is bescherming voor je telefoon natuurlijk ook erg belangrijk. Het materiaal voelt goed en stevig aan en is mooi afgewerkt. De kwaliteit voelt heel goed aan. Het materiaal is van echt leer en betekent dat het dus echt wel tegen een stootje kan. Dat is ook namelijk wat je nodig hebt om je telefoon goed te beschermen! Het hangertje kun je er eventueel ook afhalen en je kunt zelfs je sleutels eraan hangen.


Het hoesje heeft een handige magneetsluiting dat ervoor zorgt dat het goed sluit, maar ook makkelijk te openen is. Het logo van BYBI staat erin gedrukt.Het hoesje is veelzijdig. Niet alleen beschermt deze je telefoon, je kunt er ook je pasjes in bewaren! Heel handig als je haast hebt of niet veel spullen bij je wilt meenemen. Het heeft drie vakjes waar je je pasjes in kunt schuiven. Je bankpas en je id-kaart en zelfs briefgeld passen er makkelijk in. Voor een avondje uit is dit echt ideaal!


Ik ben heel blij met mijn nieuwe hoes voor mijn Iphone! Niet alleen ziet het hoesje er heel leuk uit, hij beschermt mijn telefoon ook heel goed. Wanneer ik naar de stad ga om even boodschappen te doen is dit hoesje echt heel handig, want me bankpas en id-kaart zitten er in en verder heb ik ook niks nodig.

Dit hoesje van BYBI en veel meer leuke mobiele telefoonhoesjes kun je bestellen op GSMpunt.nl. Niet alleen voor de Iphone, maar ook voor de Galaxy A3 hoesjes en veel meer kun je terecht bij deze webshop!

Hoe bescherm jij je telefoon, gebruik jij ook een leuk hoesje?


♥ Dit artikel is in samenwerking met GSMpunt. Dit heeft verder geen invloed op mijn mening, eerlijkheid vind ik het belangrijkste!

3 opmerkingen:

 1. Oh, echt super leuk!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een cute hoesje! Ik vind een dichtsluitend hoesje ook altijd fijn, laat mn iPhone zo vaak vallen haha.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooierd, ik had 'm al gesport op de site van GSMpunt. Ik heb geen hoesje om mijn telefoon, slecht I know hihi.

  BeantwoordenVerwijderen