Max & More (Action) Lipstick & Lipliner: Nude, Red, Dark Red

Als ik een lipstick aanbreng, wil ik dat deze zo lang mogelijk en goed blijft zitten. Wat bijvoorbeeld goed helpt is om je lippen te scrubben of een lipliner als basis aan te brengen voor de lipstick. Toen ik bij de Action drie nieuwe lipsticks zag met bijpassende lipliner was ik meteen heel erg benieuwd. De kleuren zagen er heel goed uit en ik besloot ze alle drie meteen mee te nemen. Ben je ook benieuwd of het wat is, kijk dan zeker verder!
Max & More Lipstick & Lipliner Nude Lips


Ik ben fan van felle lipsticks, maar ik hou ook wel van een mooie nude kleur op mijn lippen. Met een zware ooglook of juist met veel blush/bronzer en highlighter vind ik nude lippen heel mooi staan, zodat de aandacht ergens anders gaat dan op de lippen. De verpakking van de producten ogen heel goedkoop, maar dat zijn ze nou ook eenmaal. Eerlijk gezegd vind ik de inhoud veel belangrijker!


Een mooie nude kleur is altijd goed. De kleur is mooi zachtroze die bij veel meiden denk ik wel goed zal staan. Hierboven swatches van beiden producten, links de lipstick en de rechter twee zijn van de lipliner. De lipliner brengt fijn aan en is heel romig. Doordat die romig is, zul je wel vaker bij moeten slijpen. Het potloodje is ook best wel klein, waardoor de lipliner sneller op gaat, dit vind ik dan wel weer jammer. De lipstick is ook heel romig en brengt heel gemakkelijk aan. Beiden in combinatie blijven goed zitten voor een paar uur!


Max & More Lipstick & Lipliner Red Lips

Een klassieke rode kleur hoort ieder meisje in haar stash te hebben. Het staat iedereen heel goed en het is geschikt voor verschillende gelegenheden. Wanneer ik rode lipstick draag hou ik ervan om de rest van mijn make-up rustig te houden. Rode lippen vind ik bijvoorbeeld heel mooi in combinatie met een winged eyeliner, bronzer en veel highlighter.Hierboven zie je de swatches van de lipstick en lipliner. Links de lipstick en rechts de lipliner. Deze lipliner brengt ook heel gemakkelijk aan en is niet zo romig als de nude lips. Dit vind ik ook niet erg, hij is zelfs bijna mat. Ik heb een aantal keer de lipliner alleen gedragen (zonder de lipstick) en ik ben er heel erg tevreden over. Hij is zo mooi en classy! Dan de lipstick, wanneer ik deze over de lipliner aanbreng krijg ik zo mijn twijfels. De kleur van de lipstick is een tikkeltje meer oranje en daar ben ik absoluut geen fan van. De lipstick is wel romig, maar beiden in combinatie vind ik niet heel mooi. Ik ben wel fan van de lipliner, de kleur is ook niet zo oranje, maar mooi klassiek rood!


Max & More Lipstick & Lipliner Dark Red Lips

In de zomer droeg ik veel knalroze en koraal kleurige lipstick, maar ik had ook veel zin om een donkere, berry kleur te dragen. Deze kleuren zijn namelijk perfect om te dragen in de herfst en winter! Toen ik deze kleur zag bij de Action werd ik heel blij, want dit leek mij de perfect kleur voor de herfst en winter!De dieprode/paarse kleur vind ik echt geweldig! Deze twee zijn zeker mijn favoriet uit alle kleuren. Deze lipliner is ook mat en brengt wel wat stroefjes aan, maar het is niet zo heel erg. De lipstick is ook romig, net zoals de andere lipsticks en ook deze brengt heel fijn aan. Wanneer ik deze aanbreng over de lipliner, wordt de kleur heel erg intens en zo mooi! Ook blijft de kleur heel goed zitten en overleeft het een drankje en een hapje. Deze combo is zeker weten mijn favoriet en kan niet wachten om 'm vaker te gaan dragen!

CONCLUSIE

Een nude, een klassiek rode en een mooie diepe rode kleur, ik vind ze heel leuk! Begin met het omlijnen van je lippen met het potloodje en eventueel kleur je je gehele lippen in en breng daarover heen de lipstick aan. Neem een tissue en hap hier goed op, dit haalt het overtollige product weg en breng nog een laagje lipstick aan. Door dit te doen blijft de lip kleur een aantal uren heel goed zitten en trekt het niet in de lijntjes! De producten brengen heel fijn en zijn heel romig. Wel vind ik het jammer dat de lipliner zo kort is, deze zal dan ook veel sneller op gaan dan de lipstick. Mijn favoriet is zeker de Dark Red Lips, perfecte kleur voor de herfst/winter. Deze zie ik mezelf heel vaak dragen!

De lipstick & lipliner is verkrijgbaar bij de Action voor maar €0,79 (!!) per stuk.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blog? Volg me dan via Bloglovin!
Follow

Welke kleur is jouw favoriet?


13 opmerkingen:

 1. Het zijn alle drie zulke ontzettend mooie kleuren. Ik ben normaal gesproken helemaal niet zo into de action makeup, maar dit ziet er echt niet slecht uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, wat een onwijs mooi setjes. De kleuren vind ik ook stuk voor stuk erg pretty. Ik wist niet dat de Action zulke mooie lip producten verkoopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er zelf ook heel blij mee! Prima kwaliteit voor zo'n klein mini prijsje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit voor die prijs! Prachtige kleuren ook, misschien binnen kort ook maar even halen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ze zijn echt heel leuk en helemaal voor die prijs....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er erg goed uit en zeker voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi hoor! Ben benieuwd hoe dit er op je lippen uitziet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ik moet snel weer eens naar Action haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw voor die prijs moet ik deze ook maar eens gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleurtjes! En die prijs! Ik denk dat ik binnenkort maar eens ga kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo te zien het wel heel erg mooie kleuren.
  ik zelf heb nog nooit lippenstift daar gekocht, maar ga der eens eentje kopen om uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen