Max & More (Action) Contour & Highlight Stick

Contouren en highlighten, het is niet meer weg te denken in de beautywereld. Ook ik pas het toe in mijn make-up routine en kan er serieus niet meer zonder. Om mijn gezicht te contouren en highlighten gebruik ik het liefst een poeder product. Maar ik was ook wel nieuwsgierig naar een creamy variant. Bij de Action kwam ik toevallig de contour & highlight stick tegen en ik nam 'm meteen mee. Vandaag laat ik je zien wat ik ervan vind, kijk snel verder!Voordat ik verder ga met het reviewen van de contourstick wil ik je graag het verschil vertellen van een bronzer en een contour. Een bronzer heeft vaak een warme ondertoon en shimmers en is bedoeld om je gezicht mee op te warmen voor een sunkissed look, alsof je net van vakantie komt. Met alleen foundation op haal je namelijk de vormen en kleur van je gezicht weg. Met bronzer, blush enz. los je dat op. 

Contouren doe je om schaduwen in je gezicht(nek, decolleté kan ook!) te creëren. Ook wel bekend als shapen. Gebruik een contourkleur die een koele ondertoon heeft en die mat is, hiermee bereik je het mooiste resultaat.


Bij mijn Action filiaal waren er in totaal 3 verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik nam de lichtste, fair, mee, omdat ik vond dat de kleuren er goed uitzagen.


Op de achterkant van de verpakking staat er in tekst en afbeelding hoe je de contour en highlighter kunt aanbrengen. Dit is heel handig als je graag wilt beginnen met contouren van je gezicht, maar niet weet hoe of je bent er misschien (nog) niet goed in.


De verpakking van de stick is simpel en oogt heel goedkoop(dat is die eigenlijk ook) en voelt niet zo stevig aan. De stick heeft twee uiteinden met een dop die je eraf haalt en vervolgens draai je het product omhoog.


Dit is de contour kleur, deze heeft een koele ondertoon, is heel subtiel en bevat geen shimmer of glitters.


De highlighter is een rozige champagne kleur die shimmer en mini glittertjes bevat. Hij staat erg mooi op de huid!


Tijd voor swatches! Links de contour, rechts de highlighter. Beiden zijn goed gepigmenteerd en het aanbrengen gaat heel gemakkelijk, gewoon met de stick zelf! Textuur van beide is heel romig en blendt fijn en gemakkelijk in de huid.


CONCLUSIE
Een creamy contour en highlighter was iets wat ik al een tijdje wilde uitproberen. Het leek me namelijk heel mooi om dit als basis te gebruiken voor mijn poeder contour en highlighter. Als basis en op zichzelf is dit product echt heel fijn! Zelfs als je haast hebt en snel de deur uit moet kun je snel even je gezicht shapen en opfrissen. De contourstick is vooral ook erg handig om mee te nemen op vakantie of als je een weekendje weg gaat. Het neemt niet veel ruimte in beslag en je hebt een 2in1 product. Ik raad je dit product zeker aan, ik ben al fan!

De Max & More Contourstick is verkrijgbaar bij de Action voor €0,79.

6 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen dat je hier enthousiast over bent. Ik kende dit product van de Action nog niet en ziet er zo op het eerste oog goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die highlighter ziet er zo mooi uit :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit. Deze ligt nog in mijn stash om uit te testen. Ik ben dus benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit. Heb eigenlijk nog mooie action make-up geprobeerd zie het wel altijd liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben het helemaal met je eens! Het is een van de fijnste make-up producten die ik heb. Mooi en lekker easy! X

  BeantwoordenVerwijderen