Top 10 Producten Van Essence ♥

Essence is een van mijn favoriete budget merken en ik denk dat het meeste van mijn stash wel van Essence is! Ik laat je vandaag mijn top tien producten zien van dit merk, producten die ik vaak met veel plezier gebruik en tevens zijn dit ook de producten die ik je aanraad van dit merk! Kijk zeker even verder als je geïnteresseerd bent.
Essence All About Matt Fixing Powder
De matte transparante poeder is een grote ontdekking geweest voor mij de afgelopen tijd. Voorheen gebruikte ik de losse transparante poeder van Essence, maar vond deze niet altijd zo fijn werken. De vaste variant gebruik ik met veel liefde iedere dag en wil geen andere poeder meer gebruiken. Inmiddels is de pan stukken groter geworden, wat betekent dat ik weer een nieuwe moet halen!

Essence Silky Touch Blush 10 Adorable
Deze blush is al heel lang favoriet bij mij, al sinds ik 'm voor het eerst had gekocht.   Ik denk dat ieder makeup meisje deze blush wel in haar stash moet hebben, want de kleur is goed en het staat overal wel bij. Het is ook mijn meest naturelle en basic roze blush.

Essence Blush Kwast
Dan geen make-up product, maar een tool om je make-up mee aan te brengen. Want de kwasten zijn ook erg belangrijk, vind ik! Deze kwast heeft leuke roze/zwarte haartjes en is schuin afgesneden wat ideaal is om blush, bronzer en highlighter mee aan te brengen. De kwaliteit van de kwast is heel goed, ik heb 'm al een aantal jaren en gebruik de kwast nog met veel plezier!


Essence Stay All Day Long Lasting Concealer

Dan nog een budgettopper waar ik eerder ook al over had geschreven. Check deze link om er meer over te lezen. Sinds ik deze concealer heb, gebruik ik geen andere meer! Deze concealer is namelijk perfect om donkere kringen te camoufleren en plekken op je gezicht op te lichten.


Essence I ❤️ STAGE Eyeshadowbase 

Gebruik je vaak oogschaduw en dat zonder dat je een oogschaduwbasis eronder aanbrengt? Haal dan meteen deze oogschaduwbasis, want het verschil zal ervoor zorgen dat je niet meer zonder kunt! Oogschaduws blijven beter zitten, het maakt je ooglid egaal en maakt de kleur veel intenser op het oog.

Essence Get Big Lashes Volume Boost Waterproof Mascara

In het begin van de zomer was ik op zoek naar een goede low budget mascara en deze heb ik ook gevonden! Deze mascara is waterproof en geeft veel volume, precies waar ik toen op zoek naar was. Mocht jij nog op zoek zijn naar een goede budgetproof waterproof mascara, dan raad ik je zeker deze van Essence aan!


Essence Eyeshadow Quattro '05 To Die For'

Essence heeft veel oogschaduws, maar mijn favoriet is sowieso deze quattro met natuurlijke tinten! Vier kleuren waar je genoeg aan hebt om een mooie look te maken en zelfs je wenkbrauwen in kunt kleuren.

De eerste kleur is een lichte shimmery highlighter, deze kun je aanbrengen in de binnenste ooghoeken en op het wenkbrauwbot. De tweede is een zand kleurige tint die perfect is voor op het bewegende ooglid. De derde kleur is een shimmery bruine kleur en de laatste is een donkerbruine matte kleur, waarmee je de look wat meer diepte kunt geven en zelfs je wenkbrauwen mee kunt inkleuren!Essence Long Lasting Lipstick '07 Natural Beauty'
Essence Long Lasting Lipstick '12 Blush My Lips'
Essence Lipliner '07 Cute Pink'

Dan mijn favoriete deel die ik aan jullie wil laten zien, namelijk lip producten! Ten eerste wil ik zeggen dat ik gek ben op de Long Lasting lipsticks van Essence, mijn collectie wordt met de tijd ook steeds groter. 

De eerste kleur is een my lips but better kleurtje en is perfect voor iedere dag. Ik hou van nude kleuren, maar ik ben nog gekker op felle lipsticks. De lipstick die je ernaast ziet is een felle fuchsia kleur, perfect voor de zomermaanden! Naast de lipsticks van Essence ben ik ook gek op de lipliners en deze kosten maar een euro! Ik heb veel favorieten, maar 07 Cute Pink gebruik ik toch wel het meeste! Ondertussen is deze zo klein geworden dat deze niet meer bruikbaar is. Tijd voor een nieuwe dus!

Van links naar rechts: 07 Natural Beauty - 12 Blush My Lips - 07 Cute Pink

Wat zijn jouw favoriete producten van Essence?

4 opmerkingen:

 1. Mooie producten, Essence vind ik ook een fijn Budgetmerk en de concealer gebruik ik ook elke dag :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik ook graag Essence producten en zie op de fotos aardig wat producten die ik ook heel graag gebruik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Essence is een fijn merk! Zelf ben ik fan van de oranje princess mascara, transparante lippotlood en hun matte liquid lipsticks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de lipliners van Essence zo goed! Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen