Review & Swatches: Janet Bronzer & Saffron Waterproof Eyeliner (OP=OP Voordeelshop)

De Op=Op Voordeelshop bij ons in de stad heeft hele leuke make-up producten. Ze verkopen er W7 make-up en nog veel meer andere budget make-up, waarvan paar voor mij onbekend waren. Laatst besloot ik even een kijkje te nemen en kwam er twee leuke producten tegen die ik meenam. Ik laat je zien wat ik ervan vind, kijk snel verder!
Ik ben altijd wel op zoek naar budget bronzers, de beste ben ik helaas nog niet tegengekomen, dus mijn zoektocht gaat altijd nog verder. Het merk Janet Intercosmetics kende ik nog niet en had er niet eerder wat over gehoord. Er waren twee kleuren bronzers verkrijgbaar en koos uit de lichtste versie. Dit is trouwens N3. 


De verpakking van de bronzer is simpel, de dop haal je er makkelijk vanaf. Zoals je hierboven kunt zien is de bronzer best poederig, dus daar zou ik rekening mee houden.


Deze bronzer is volledig mat en bevat geen shimmer, ideaal om mee te contouren en schaduw te creëren. De bronzer is heel goed gepigmenteerd en wanneer ik de kwast erin dip tik ik het overtollige poeder er nog af. Dit doe ik omdat er anders TE veel product om mijn wangen doe. De bronzer neigt ook een beetje naar het oranje op de swatches, maar wanneer je het aanbrengt op je gezicht merk je daar helemaal niks meer van. De afgelopen paar dagen heb ik de bronzer gebruikt om me gezicht mee te shapen en hij werkt heel goed daarvoor!

Als je een lichte huid hebt, dan ben ik bang dat deze bronzer veel te donker en hard voor je is. Zelf heb ik een medium kleurige huid met een gele ondertoon en bij mij matcht die wel goed!


Dan nam ik nog een eyeliner mee met een hele leuke verpakking. Dit is de Saffron Waterproof Dip Liner. Zoals je op de foto hierboven kunt zien is de tekst alweer bijna weg vervaagd, jammer! De eyeliner belooft dus waterproof te zijn en in de zomer vind ik het altijd wel fijn dat mijn eyeliner goed blijft zitten.


KIJK, dit bedoelde ik dus met een hele leuke verpakking! De eyeliner heeft een spiegeltje aan de achterkant wat echt ideaal is. Zo kun je je eyeliner overal bijwerken, ook al ben je je spiegeltje vergeten. Het is een leuke 2  in 1 product!


De applicator van de eyeliner is heel fijn om mee aan te brengen. Niet te dik, maar ook niet te dun.


Eerlijk gezegd had ik hoge verwachtingen van de eyeliner, maar hij valt heel erg tegen! Heel jammer, want de verpakking is ideaal en als die nou waterproof zou zijn was dit echt een top product voor in de zomer. Ten eerste is de eyeliner niet goed zwart, hij brengt ook niet fijn aan en hij blijft niet goed zitten, dus waterproof is die al helemaal niet. Zelf een eyeliner die niet waterproof is blijft beter zitten!

CONCLUSIE

Twee producten waar ik hele hoge verwachtingen van had, ook al waren ze heel goedkoop. In de winkel had ik al een beetje getest, maar thuis en na het uitgeprobeerd te hebben was het anders. De bronzer vind ik heel fijn, ik zal deze ook vaker gebruiken en zal je deze ook zeker aanraden. De eyeliner vind ik echter een miskoop, het had mooi kunnen zijn, maar ik wil dat mijn eyeliners goed zwart zijn, fijn kunnen aanbrengen en goed blijven zitten. Ik zal je de eyeliner daarom ook zeker niet aanraden, ook al is de verpakking heel leuk en heel handig!

De Janet bronzer kostte €1,79
De Saffron Waterproof Dip Liner kostte €1,50

Wat is jouw favoriete budget bronzer en eyeliner?

6 opmerkingen:

 1. Wat jammer van de eyeliner! Hij ziet er inderdaad niet super goed uit :s

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer van de eyeliner, het idee met het spiegeltje was zo leuk! Ik gebruik de Max & More gezichtspoeders/powderfoundations in de kleur Tan en Cappuccino als bronzers om mee te shapen. Het zijn eigenlijk gewone poeders voor de donkerdere huid,maar ze werken prima om mee te shapen. Ook gebruik ik een matte bronzer van Essence (Sun Club) om de huid op te warmen, want deze is een tikkeltje oranje.De perfecte budget eyeliner heb ik ook nog niet gevonden helaas! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die bronzer is heel mooi, jammer van de eyeliner!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de verpakking van de eyeliner is super, jammer dat het product zoveel minder is...zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van de eyeliner. De bronzer klinkt wel heel erg fijn en ziet er ook echt leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de eyeliner ook, ik vindt hem top, is echt waterproof en bij mij blijft ie de hele dag zitten. Ik wilde een nieuwe flesje kopen maar kan hem nergens meer vinden.

  BeantwoordenVerwijderen