Quick Budgettip | Buyincoins Kwasten set + etui (M.A.C)


Kwasten zijn een heel belangrijk onderdeel van je make-up routine, vind ik. Ik ga veel weekendjes weg en natuurlijk neem ik ook mijn everyday make-up mee + mijn favoriete kwasten! Het enige probleem voor mij was dat ik niet echt een tasje had om mijn make-up kwasten in te bewaren, want ik was iedere keer bang dat ze gingen vervormen of beschadigen en bewaarde ze daarom ook met mijn make-up in 1 toilettasje. Eindelijk heb ik nu een oplossing gevonden voor mijn probleem en een paar hele leuke en fijne kwasten! Kijk zeker verder als je geïnteresseerd bent!Ik ben gek op online bestellen en Buyincoins is o.a. een grote favoriete webshop waar ik heel vaak bestel. Ik was op zoek naar een etui waarin ik  mijn kwasten wil bewaren, zodat ze niet beschadigen of een andere vorm krijgen. Na lang zoeken vond ik een hele leuke set kwasten + een roze etui waar je al de kwasten of je eigen kwasten in kunt bewaren!

Toen ik het pakketje ontving, kwam ik er pas achter dat dit namaak M.A.C. kwasten zijn. Zelf vind ik dit niet erg, het was zelfs een leuke verassing!


De kwasten werden geleverd in deze roze etui waar ook M.A.C. op staat in het goud, heel mooi! De etui heeft twee kanten waar je kwasten in kunt doen en in het midden een mini etui flap met een rits, waar je eventueel ook kwasten of andere producten in kunt bewaren.

In totaal heb ik 11 kwasten gekregen, vier voor het gezicht en zeven voor de ogen. Alle haartjes zijn zo zacht als fluweel en hebben geen haaruitval!


♥ Poeder kwast Deze grote kwast is ideaal om je gezichtspoeder mee aan te brengen, maar is ook geschikt voor blush en bronzer.

♥ Foundation kwast Normaal gesproken ben ik niet zo'n fan om mijn foundation met zo'n platte kwast aan te brengen, het geeft een streperige effect op mijn gezicht en dat wil ik liever vermijden. Deze kwast doet dat gelukkig niet, maar voor mijn foundation gebruik ik toch liever een stevige stipling brush. Deze kwast is wel ideaal om je concealer mee aan te brengen of om je wenkbrauwen wat strakker te maken met concealer!

♥ Stippling kwast Doordat de haren van deze kwast los van elkaar zitten en niet dicht op elkaar is deze ideaal om producten wat luchtig aan te brengen. Je kunt bijvoorbeeld een te gepigmenteerde blush aanbrengen of vloeibare producten, zoals blush en highlighter. Dit werkt heel fijn met een stippling kwast!

♥ Blush/Bronzer kwast Deze kwast is mijn favoriet uit alle kwasten, namelijk een schuin afgesneden blush kwast! Ik gebruik deze om te shapen en bronzer mee aan te brengen, voor mijn blush en zelfs om highlighter mee aan te brengen. Helemaal verliefd op deze kwast!


Schuin afgesneden oogschaduw kast Deze kwast vind ik ideaal om highlighter aan te brengen op mijn wenkbrauw bot en oogschaduw uit te blenden.

♥ Stevige creese kwast Deze kwast is ideaal om oogschaduw aan te brengen in de creese/arcadeboog en ook om er mee te blenden, heel fijn is deze!

♥ Eyeliner/wenkbrauw kwast Deze kwast kun je voor meerdere dingen gebruiken, namelijk om je (gel) eyeliner mee aan te brengen, je wenkbrauwen mee in te vullen en zelfs voor je oogschaduw.

♥ Basic oogschaduw kast Een simpele oogschaduwkwast is altijd goed!

♥ Dunne, smalle oogschaduwkast/lipkwast Deze kwast kun je gebruiken om je lipkleur mee aan te brengen, voor oogschaduw en zelfs om je eyeliner mee aan te brengen.

♥ Kleine oogschaduw kwast Deze mini kwast is echt ideaal, als je het mij vraagt. Je kunt er namelijk over precies bij. Onder je ogen oogschaduw aanbrengen met de kwast gaat heel gemakkelijk!

♥ Lip kwast Als laatste deze kwast, die er wat anders uit ziet dan de rest. Het gouden onder de kwast kun je er af halen en deze kun je over de kwast heen doen als een dopje, hoe leuk?! Deze kwast is ideaal om je lip producten preciezer aan te brengen.


Ik hoop dat je goed kunt zien (mijn camera wilde niet meewerken) wat ik eerder bedoelde met de indeling van de etui, alle kwasten passen er makkelijk in! 


De haartjes van de kwasten zijn ongelooflijk zacht en brengen heel fijn aan. Sinds ik deze kwasten heb raak ik mijn andere kwasten bijna niet meer aan! Ben je op zoek naar fijne kwasten en eventueel een etui waarin je je kwasten kun meenemen tijdens een weekendje weg of op reis, dan raad ik je zeker dit setje aan!

De set kwasten met etui is te koop bij Buyincoins, klik op deze link om er meteen heen te gaan. Het setje kost $10,73, wat neerkomt op €9,76. Zeker een budget topper!

5 opmerkingen: