Quick Budgettip | Buyincoins 15 Warm Eyeshadow Palette

Een tijdje geleden bestelde ik voor het eerste bij een Chinese webshop, genaamd Buyincoins. Ik besloot twee dingen te bestellen, waaronder een kwast en dit oogschaduw palette. Als je net begint met oogschaduw of je wilt goedkoop een mooie en goede oogschaduw palette, zal ik zeker blijven kijken!


Buyincoins.com is een webshop waar je hele goedkope make-up producten(en nog veel meer!) online kunt bestellen. De prijzen zijn in dollar, wat betekent dat het nog goedkoper is als je in euro's betaalt. Bijvoorbeeld $5 dollar is €4,47, dus dat scheelt ook weer een paar centen! Het fijnste aan deze webshop is dat je geen verzendkosten betaalt. Betalingen gaan ook heel makkelijk, ik doe dit met mijn PayPal account. Zal zeker even een kijkje nemen, want ze hebben hele leuke goedkope make-up!

Het palette bevat 15 warme oogschaduw kleurtjes, variërend van een witte, bruine tot zelfs een zwarte kleur. Je kunt er eindeloos mooie looks mee maken, of het nou voor een natuurlijke look is of een wat zwaardere look. Je kunt er alle kanten mee opgaan met dit palette!

Dit palette bevat geen spiegel, maar op webshop heb je dit palette ook te koop met een spiegel. Deze is dan wel een paar euro's duurder. Voor mij hoefde er geen spiegel in, vandaar dat ik voor deze toen had gekozen.

Kijk mee naar de swatches, want die zijn heel mooi en goed gepigmenteerd! Alle kleuren zijn mat en bevatten geen shimmer.


Dit zijn de swatches van de bovenste rij van het palette. Een witte highlighter wat altijd goed is en vier zachte, bruine kleuren die je op het bewegend ooglid kunt aanbrengen of als schaduw in de arcadeboog.


Dit zijn de swatches van de middelste rij. De eerste grijze en de laatste beige kleur geven met moeite kleur af en op het oog zie je er bijna niks van. Dit zijn ook de enige kleuren die me een beetje teleurstellen. De middelste kleur vind ik echt geweldig!


Dan de rij onderin, ook deze kleuren zijn goed gepigmenteerd, behalve helemaal rechts de zwarte stelt ook een beetje teleur. Ik heb moeite moeten doen om een goede swatch te maken. Maar toch kun je hem goed verwerken in je ooglook. Wanneer ik een wat zwaardere look maak, zet ik deze aan in mijn buitenste ooghoek. Het staat dan ook wat zachter dan wanneer je een goede gepigmenteerde zwart gebruikt.

Voor de rest zijn alle kleuren goed gepigmenteerd en je hebt niet veel last van fall out. 

Het eyeshadow palette kun je hier vinden, via deze link. Het palette kost maar $5,19 dollar, wat omgerekend ongeveer €4,64 euro is.

Wat vindt jij van dit eyeshadow palette? En heb je wel eens een bestelling geplaatst op Buyincoins.com?

4 opmerkingen:

 1. Het ziet er heel goed uit, zelf heb ik nog nooit iets aangeschaft bij Buyincoins....ik ben best wel een beetje een mieremeut met bestellen bij webshops in het buitenland, waarschijnlijk niet helemaal terecht als ik het zo lees...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oo wauw mooie palette, het pigment ziet er erg goed uit :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw de pigmentatie ziet er zeker niet verkeerd uit. Erg mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen