Mijn Action Make-up Stash 2015

Ik weet dat veel meiden gek zijn op de Action en daarmee bedoel ik vooral ook het beautyschap! Ik zelf ben er ook schuldig aan en heb ondertussen aardig wat fijne en niet fijne producten verzameld. Ik laat je vandaag al mijn make-up producten zien die ik van de Action heb, ben je benieuwd blijf zeker kijken!
Action Max & More Mineral Blush

866 Rosewood - 868 Pink - 862 RoseIn totaal heb ik drie blushes van het merk Max&More, dit merk is het make-up huismerk van Action. In het verleden heb ik wel eens een review over deze blushes geschreven, als je er benieuwd naar bent kun je de review bekijken via deze link


Dan de gezichtsproducten. Ik heb een cc cream, een gezichtspoeder en een bronzer met een bijgeleverde kwast.

De Max & More CC cream heb ik in fair en medium gehad en beiden vond ik heel fijn in de zomer! De substantie is licht, maar dekt genoeg voor een egaal gezicht. Mijne is helaas op, maar als ik er nog eentje tegenkom, neem ik 'm zeker mee! De poeder vind ik ook erg fijn en dekt ook net even meer dan een gewone transparante poeder. 

De Fizz Bronzer is het product waar het meest naar gezocht wordt op mijn blog, dit is heel duidelijk te zien in mijn blog statistieken. In het verleden heb ik er wel eens een review over geschreven en vertelde ik dat ik de kwast heel fijn vond. De kwast gebruik ik al heel lang niet meer, de haren prikken en wilde 'm bijna weggooien. Maar ik bewaar de kwast nog, omdat ik het wil gebruiken om zelfbruiner mee aan te brengen.

De bronzer zelf gebruik ik bijna nooit meer, simpel weg omdat ik betere bronzers in mijn stash heb! Ik heb de bronzer ook voor jullie geswatcht, want zo lelijk is dit product eigenlijk niet. Hij is wel wat aan de oranje kant, dus daar zou je dan rekening mee moeten houden, mocht je de bronzer willen kopen! Dan heb ik nog een hele hoop aan producten voor de ogen.De Max Make-up Gel Eyeliner heb ik sinds kort weer herontdekt in mijn stash. Elke dag gebruik ik eyeliner en ik had de behoefte om iets nieuws te proberen. Ik gebruik altijd vloeibare eyeliner, maar ik was vergeten dat gel eyeliner ook heel mooi resultaat heeft! De eyeliner komt in een potje met een bijgeleverde, schuin afgesneden kwast. Hier breng ik het ook mee aan en dat gaat heel makkelijk!

Mijn tool waar ik echt niet meer zonder mee kan, een roze pincet voor mijn wenkbrauwen die ik (bijna) elke dag wel gebruik. Geen ander pincet werkt zo goed en fijn als deze!


Max & More Eyshadow Palette 'N.4 Nude'

Een oogschaduw palette met 28 verschillende kleuren. Dit palette is een tijd lang favoriet geweest en gebruikte ik ook elke dag. Nu ben ik 'm eerlijk gezegd een beetje vergeten, maar na het zien van de swatches wil ik er weer mee spelen! In het verleden heb ik er een blogpost over gemaakt met swatches, als je deze wilt bekijken klik dan op deze link.


Max & More Eyeshadow Palette 'Brown Eyes' & 'Nude Eyes'

Sorry voor de viezigheid van beiden palettes, trouwens! Deze twee paletten waren een tijdje geleden ook groot favoriet en gebruikte ik bijna elke dag. De bovenste heeft prachtige kleuren voor bruine ogen, je kunt met dit palette hele mooie looks maken. De palette eronder heeft nude tinten. De kleuren hebben bijna geen pigment, maar een paar vind ik wel erg mooi om te gebruiken voor een zachte make-up look.


Color Magic Eye shadow kit

Dan heb ik nog twee oogschaduwpaletten van de Action die al heel oud zijn, deze heb ik een paar jaar geleden gekocht en zijn denk ik ook niet meer verkrijgbaar. De verpakking doet me heel erg denken aan de oogschaduw paletten van Dior, maar het pigment van dit palette is drie keer niks. Het had mooi kunnen zijn, jammer!Max & More Baked Eyeshadow '430 Belle'

Deze quattro gebakken oogschaduw heb ik ook weer helemaal herontdekt in mijn stash. Ik was dit product helemaal vergeten! De kleuren zijn heel mooi en de eerste is perfect als highlighter.


Max & More Liquid Lip Color 

Je kunt op de foto wel heel duidelijk zien dat ik de roze het meeste heb gebruikt, haha! Deze laat een mooie kleur achter op mijn lippen en 'staint' een beetje. Een tijdje terug heb ik er nog een review over geschreven, klik op deze link om er naar toe te gaan!Max & More Lipstick

Marrocan Rose - Tullip Pink - Raspberry (2x) - Peach - Pink Blush - Poppy Peach - Hot Pink


Ik eindig met mijn favoriete onderdeel, namelijk lipsticks! Dit zijn ook meteen mijn favoriete producten van de Action en wat ik ook het meeste draag. Als je nog geen lipsticks hebt geprobeerd van de Action raad ik je zeker aan om er een te proberen. De lipsticks zijn trouwens verpakt per twee en kosten maar 90 cent!

Heb jij favoriete make-up producten van de Action?

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te zien! Ben zelf ook Max & More fan, dus veel komt me bekend voor van mijn eigen stash! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg om je Action Make-up stash te laten zien! Zitten hoop mooie producten tussen met een goed pigment.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je veel producten van action zeg! Zelf heb ik helemaal geen make-up van Action in mijn stash, op een of andere manier was ik er altijd een beetje huiverig voor. Maar de lipsticks zien er wel heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf dat je zoveel producten van de action hebt! Ik heb er zelf nog geen één product van, omdat ik telkens bang ben dat de kwaliteit slecht is. Maar als ik dit zo zie ga ik daar echt aan twijfelen, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die cc cream vind ik ook fijn. Alleen ik kan hem nooit meer vinden :(
  De nagellakjes zijn ook super fijn, ook niet meer te vinden trouwens.
  groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat heb je ontzettend veel zeg! Ik heb helemaal niets van de Action makeup!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke producten, zelf ben ik wel een liefhebster van de baked oogshaduw qauttro's....Ik heb er een aantal van en draag deze best graag

  BeantwoordenVerwijderen