Me Now Generation II Long Lasting Lipgloss (Matt)

Ik ben gek op online bestellen, het is net alsof je een cadeautje krijgt! Ik weet niet hoe het met jullie dames zit, maar iedere keer als ik een pakketje krijg spring ik een gat in de lucht en kan niet wachten om het open te maken! Maar weetje wat ik nog leuker vind? Online shoppen, maar dan lekker goedkoop! De laatste tijd heb ik weer veel leuke make-up producten besteld met o.a. deze liquid lipsticks van buyincoins.com. Ben je op zoek naar een lipkleur die veel kleur bevat en ook nog eens goed blijf zitten? Blijf dan zeker even kijken!Ik stel deze beauty's graag aan jullie voor: de Me Now Generation II Long Lasting Lipgloss. Dit zijn vloeibare, matte lipsticks die muurvast op je lippen blijven zitten en heel veel pigment bevatten. Je brengt het aan net zoals je lipgloss, namelijk met dezelfde spons applicator.

Er zijn heel veel kleuren verkrijgbaar, ik geloof wel iets van 40 als ik het goed heb. Ze hebben geen namen, maar zijn genummerd. Zelf heb ik gekozen voor twee felle kleuren voor de zomer, die ik al een tijdje op het oog had, maar ik ben van plan om er meer te gaan bestellen!

Het leukste en mooiste van deze beauty's is namelijk de prijs, deze lip producten kosten per stuk rond de €1! Dit verschilt namelijk per plek, want ze zijn overal verkrijgbaar! Webshops als Ebay, Bornprettystore, Buyincoins verkopen deze producten voor een hele lage prijs! Zelf heb ik de bestelling geplaatst bij Buyincoins, omdat dit mijn favoriete budget webshop is en er altijd goede ervaringen mee heb.


De verpakking van de vloeibare lipsticks zijn wat apart, moet ik je eerlijk zeggen. Link bij het zwarte draai je het eraf en daar zit ook het applicator aan vast. Ik hoop dat je dit zo snapt, haha. Je kunt ze niet rechtop zetten, maar bijvoorbeeld wel weer in een lipstick houder of een make-up organizer.


Al deze vloeibare lipsticks zijn zoals ik al eerder zij genummerd. Geen namen, helaas! Nummertje 25 is een felle roze kleur dat heel erg neigt naar het paars, erg mooi en heel apart!


Dit is dus wat ik bedoelde met de spons applicator, het is het zelfde als een lipgloss- en concealer applicator. Het aanbrengen gaat heel makkelijk en werkt fijn, dus daar heb ik niks over te klagen! 


De tweede vloeibare lipstick is in de kleur 36, een prachtige framboos kleur met een blauwe ondertoon.

Links zie je nummer 25 en rechts 36. De vloeibare lipsticks drogen mat op, dat kun je ook wel heel goed zien op de swatch foto hierboven! 

Ik wilde graag aan jullie laten zien hoe deze vloeibare lipsticks eruit zien op de lippen, dus ik heb eindelijk (voor het eerst) foto's gemaakt!


Nummer 25Nummer 36CONCLUSIE
De voordelen van dit product: de houdbaarheid is lang, echt heel lang. Ik krijg met heel veel moeite de kleur van me lippen. Dat is eigenlijk een goed teken, want ik als ik uit ga of een feestje heb, of als het een warme zomerdag is wil ik dat mijn lipstick goed blijft zitten. Wanneer ik deze producten gebruik hoef ik daar niet over na te denken! Het pigment is erg goed en de prijs is perfect. Enige nadeel wat ik er aan kan bedenken is dat na het aanbrengen je lippen wat plakkerig aanvoelen, maar na een paar minuten verdwijnt dit gelukkig. Deze vloeibare lipsticks kan ik je zeker aanraden!


De Me Now Generation II Long Lasting Lipgloss is o.a. verkrijgbaar op buyincoins.com. Hier kosten ze per stuk $1.32 wat neerkomt op €1,18.

Wat vindt jij van deze vloeibare lipsticks, heb jij er zelf ook ervaring mee?


8 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je nu ook foto's hebt gemaakt van het product op je lippen! Ik vind de kleuren wel fel, maar erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, echt super mooi! Was even onder de indruk toen ik de prijs zag, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw ze zijn heel mooi, en ik weet uit ervaring dat ze onwijs mooi en goed blijven zitten...zelf heb ik er eentje en het is echt een toppertje...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, van zo'n paarse tinten gaat mijn hart echt sneller slaan! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een pigment. Ontzettend mooie kleuren ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt mooi die twee kleurtjes op je lippen! Ik heb er zelf een van Kat Von D die krijg je er bijna niet vanaf als ie er eenmaal op zit. Ook heb ik er een van Sephora, maar die heeft een afschuwelijke smaak! Net alsof je zeep in je mond hebt! X

  BeantwoordenVerwijderen