Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit 'Ultra Fair C01'


Hi beauty's, de afgelopen tijd heb ik zoveel items van Makeup Revolution voorbij zien komen in blogland, dat ik er zelf nog meer nieuwsgieriger naar was geworden. Ik besloot om een bestelling te plaatsen op Make-up Musthaves en koos voor een Contour kit, met een bronzer, highlighter en een blush. Blijf zeker even kijken!

Makeup Revolution heeft een prachtig en multifunctioneel product uitgebracht. Een bronzer, highlighter en blush in een palette die ook nog eens makkelijk mee te nemen is. Ik heb 'm op de gok in de lichtste kleur meegenomen,. Je had het palette ook in meerdere kleuren als ik het goed heb. De verpakking bevat boven in ook een smalle baan met spiegel. 


Van links naar rechts zie je de bronzer, highlighter en de blush. Het eerste wat me opviel is dat dit palette heel erg lijkt op de Sleek Face Form contour kit, deze heeft ook precies dezelfde indeling. De blush is volledig mat en de blush en highlighter hebben shimmer.


Op de achterkant van het palette staan de ingrediënten en in welke kleur het palette is.


Op de swatches hierboven kun je heel goed zien dat de highlighter en blush shimmers bevatten. De bronzer is mat, zoals ik eerder ook al zei. Het pigment is heel goed, ik hoef geen moeite te doen om het product aan te brengen. Deze drie poeders in combo staan echt geweldig en het is echt ideaal om mee op reis mee te nemen!


Hier nog de swatches in direct zonlicht, zo kun je de highlighter en blush beter bekijken met de shimmer die erin zit. De blush doet me heel sterk denken aan de Rose gold blush van Sleek en de blush Orgasm van Nars. Ook al heb ik deze twee blushes niet, durf ik zeker wel te zeggen dat deze blush een hele goede dupe is!

CONCLUSIE

Een bronzer, highlighter en blush in een compacte palette met geweldige pigmentatie en mooi resultaat, ik heb mijn favoriet gevonden! De bronzer is niet te oranje, de blush is echt geweldig met de gouden shimmertjes en de highlighter maakt elke look af. Ideaal om op reis mee te nemen, maar ook gewoon om thuis te gebruiken. Ben je nog op zoek naar mooie blush, highlighter en een goede bronzer? Dan raad ik je zeker dit palette aan, je zult er geen spijt van krijgen!

Het Contour Kit van Make-up Revolution is o.a. te koop bij Make-up Musthaves voor €4,49.

Heb jij nog leuke producten van Makeup Revolution?

6 opmerkingen:

 1. Ik heb NARS Orgasm zelf in mijn collectie en ik moet zeggen dat ik de blush uit dit palette iets mooier vind! Orgasm is iets te rood en te warm voor mij, deze blush neigt iets meer naar roze waardoor hij wat frisser oogt en niet zo opvallend is :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk paletje! Het viel me meteen op dat de bronzer niet te warm is. Echt fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat handig zo alles bij elkaar. Leuk palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oo wauww mooi ❤️
  Mooie foto's! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit product doet me een beetje denken aan Sleek. Hij lijkt me welliswaar prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Net wat Nicole zegt, deze doet me ook erg denken aan Sleek!

  BeantwoordenVerwijderen