Makeup Academy (MUA) 'Undress Your Skin' Shimmer Highlighter & Baked Bronzer


Ik ben echt gek op bronzers en highlighters, deze producten maken mijn make-up look ook helemaal af! Vooral in de zomer zijn dit echte musthaves voor mij. Een tijdje terug bestelde ik een bestelling op MUA waarin onder andere deze prachtige highlighter in zat en laatst kocht ik een baked bronzer bij de Kruidvat die was afgeprijsd. Vandaag laat ik je beiden producten zien, kijk zeker verder!Links zie je de prachtige highlighter en rechts de bronzer. Beiden producten zijn gebakken, wat betekend dat het meer pigment zou moeten geven. En het pigment is ook duidelijk aanwezig! De verpakkingen van beide producten zijn heel simpel. Wit met een doorzichtige deksel. Je ziet zo wel meteen het product wat ik persoonlijk heel handig vind!


Makeup Academy 'Undress Your Skin' Shimmer Highlighter 'Iridescent Gold'

Highlighters zijn verkrijgbaar in verschillende ondertonen, zoals: roze, zilver, gelig-goud enz. Ik heb zelf een gele ondertoon in mijn gezicht en persoonlijk vind ik gouden highlighters beter bij me passen dan rozige highlighters. 


De highlighter is in de kleur Iridescent Gold, zoals de naam het al zegt een highlighter met een gouden gloed. Op de achterkant van de verpakking staat niet zoveel boeiends.

Mua heeft twee verschillende varianten van deze highlighter, namelijk deze met een gouden gloed en eentje met een roze gloed. De highlighter met een roze gloed is gewoon verkrijgbaar bij de Kruidvat, maar de highlighter die ik je nu laat zien helaas niet. Deze bestelde ik op muastore.co.uk en ook nog eens stukken goedkoper!


Hier een close-up van de highlighter, prachtig vindt je niet?! Het heeft een heel mooi patroontje met een 3D effect, waar ik echt gek op ben en het heeft ook wel iets heel speciaals.


Makeup Academy 'Undress Your Skin' Baked Bronze

Net zoals ik gek ben op highlighters, heb ik hetzelfde met bronzers. In mijn stash zul je dan ook meer highlighters en bronzers vinden dan welk product ook. Een tijdje terug was ik bij de Kruidvat tot mijn oog viel op deze bronzer van MUA. Deze was gebakken en vind gebakken producten er bijna altijd prachtig uitzien. Ik had nog geen gebakken bronzer en werd er meteen nieuwsgierig naar. Toen ik zag dat deze afgeprijsd was werd ik alleen maar blij. Ik denk dat deze ook helaas het assortiment uit is in NL, maar misschien dat hij in de MUA UK webshop nog wel verkrijgbaar is!De bronzer heeft een marmereffect en ziet er zo echt prachtig uit!CONCLUSIE

De highlighter en bronzer zijn beiden erg goed gepigmenteerd. Ik hoefde geen moeite te doen om een swatch te maken en ook met het aanbrengen op mijn gezicht had ik niet veel poeder nodig op mijn kwast. Ik ben echt gek op de highlighter geworden, deze gebruik ik ook heel graag als ik uit ga of een feestje heb. De bronzer vind ik ideaal voor in de zomer, deze warmt je gezicht wat op en creëert tegelijkertijd schaduwen in je gezicht. De bronzer bevat ook shimmer wat ik helemaal niet erg vind, ik vind dit juist erg mooi staan in de zomer. Ben heel blij met beide producten!

De highlighter heb ik besteld op muastore.co.uk voor 3 pond, wat toen neerkwam op €3,15. Bij de Kruidvat kost deze highlighter €6, dat is dus het dubbele!

De bronzer kocht in bij de Kruidvat voor €2,-

Wat is jouw favoriete highlighter en bronzer?8 opmerkingen:

 1. Ze zien er allebei erg mooi uit. Mijn favoriete highlighter is Gotta Glow van E.l.f. Het is een studio blush, maar is alleen te dragen als highlighter. Het zou een goede dupe zijn voor Nars Albatros.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ziet er prachtig uit! En ook nog een geweldig dat ze zo goedkoop zijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn beide echt prachtig! De highlighter gebruik ik nu echt dagelijks!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie producten! Vooral de highlighter is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjonge wat zien beiden er goed uit, verrassend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige producten! Ziet er echt goed uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat stom.. wilde al heel lang de baked bronzer van mua kopen, morgen ga ik eindelijk winkelen, waar een mua schap is. Jammer dat het product eruit is! Balen zeg.. het leek mij echt een perfect product voor mij.. helaaas.

  BeantwoordenVerwijderen