Catrice Ultimate Colour Lipsticks: 370 In A Rosegarden & 350 MATTador


Catrice lipstick In A Rosegarden had ik al een tijdje op mijn wishlist staan, maar iedere keer vergat ik het om deze te kopen. Laatst was er een leuke actie bij de Kruidvat, namelijk 1+1 gratis op alle lip producten van Catrice. Ik heb hier goed gebruik van gemaakt en nam twee lipsticks mee in een nude kleur en een felle kleur. Ben je benieuwd, kijk dan zeker verder!Catrice Ultimate Colour Lipstick 370 In A Rosegarden & Catrice Ultimate Colour Lipstick 350 Mattador €3,99 Verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister.

Ik heb veel budget lipsticks, maar mijn favoriet tussen al die merken? Zeker Catrice! De Ultimate Colour lijn staan bekend om het volle en goede pigment en ze zijn romig en blijven goed zitten. De huls is zwart en oogt zeker niet goedkoop, vind het juist heel chic ogen. Verder sluiten de lipsticks goed en de namen en nummer staan op de onderkant van de huls.


370 In A Rosegarden

Dit is dan de lipstick waar ik het over had, deze wilde ik al tijden hebben. Dit is een perfecte nude kleur om iedere dag te dragen en ik heb zo'n voorgevoel dat ik dat ook ga doen!


350 Mattador

De naam zegt het al, deze lipstick zou mat moeten zijn, maaar dat is die helaas niet! Ondanks dat deze niet mat is, is de lipstick wel heel mooi! Als ik een keuze zou moeten maken tussen nude lipsticks en felle lipsticks, zal mijn voorkeur uit gaan naar felle lipsticks. Dit kleurtje vond ik ook heel mooi, een hele donkere framboos richting het rode.Je kunt op de swatches zien dat beiden lipsticks heel romig zijn en veel pigment bevatten, precies waar ik van houd!

CONCLUSIE

In A Rosegarden is een perfecte kleur voor iedere dag of juist bij een hele zware ooglook.  Mattador vind ik een heerlijke kleur voor in de zomer, tijdens feestjes en zelfs overdag. Deze is dan ook meteen mijn favoriet geworden! De lipsticks smeren fijn op de lippen, blijven goed zitten en zijn nog eens betaalbaar!

Heb jij nog een favoriete lipstick van Catrice?

7 opmerkingen:

 1. Mattador is echt wel een van mijn favorieten lipsticks, ik vind hem erg apart, maar ook intens van kleur....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf vind ik de lipsticks van Catrice erg mooi en fijn. Van deze twee spreekt In A Rosegarden mij het meeste aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. in a rosegarden heb ik ook! ben al op de helft dus even snel een nieuwe halen. hij is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleuren zeg! Ik vind de neutrale kleur zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beide kleuren staan je echt prachtig! En de pigmentatie is ook dik in orde. Fijne lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie lipsticks, ik vind eigenlijk allebei erg fijn! Ik heb zelf ook een lipsticks uit deze lijn en ben er ook heel tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen