5 Populaire blogposts van de afgelopen maand ♥

In het verleden heb ik dit ook eens een keertje gedaan, namelijk de artikelen delen met jullie die de afgelopen tijd meest bekeken en gelezen zijn. Ik vond het wel weer eens tijd om 5 nieuwe artikeltjes met jullie te delen, misschien dat je een artikel hebt gemist waar je wat aan hebt! In ieder geval, veel plezier met kijken!
Op nummer 1 staat mijn foundation routine die ik  een tijdje terug met jullie heb gedeeld, met allemaal mooie budget producten. Dit artikel vond ik leuk om te maken, want alle spullen gebruik ik bijna elke dag en met heel veel plezier. De serum van de Hema, die je hierboven ook kunt zien, is alweer bijna op. Deze zal ik sowieso opnieuw kopen! En in de Essence transparante witte poeder heb ik zelfs pan geraakt, dat laat denk ik ook wel zien dat ik 'm met veel liefde gebruik!Ik reviewde deze lipstick van Nyc, die ik een tijdje geleden bij de Action had gekocht. Doordat mijn eerdere ervaringen met NYC lipstick gewoon goed zijn, had ik verwacht dat deze lipstick me ook zou bevallen. De lipstick zelf bevat een metallic glans, nou moet je daarvan houden. Zelf ben ik daar echt geen fan van en daarom kon ik het jullie ook niet aanraden. Ik review veel leuke producten op mijn blog, maar mindere leuke make-up producten vind ik ook fijn om te reviewen, zodat ik jullie ook op de hoogte kan brengen van een bepaalde product.Op nummer drie staat een artikel over een lipstick en lipliner van Essence die apart al heel mooi op de lippen zijn, maar in combinatie met elkaar echt een prachtig resultaat geeft. In de zomer vind ik het heerlijk om felle kleuren lipstick te dragen, maar deze combo draag ik de laatste weken bijna elke dag. De lipliner is ook erg mooi in combinatie met de lipstick van Essence in de kleur 07 Natural Beauty. Als je deze twee producten in huis hebt, zal ik het zeker even proberen, het resultaat is echt prachtig!Dit artikel schreef ik in maart en liet ik je veel lichte producten zien die je kunt vervangen van je zwaardere make-up, gewoon om de warme dagen een beetje in te komen! Al dat zware make-up zweet je er toch van af en het is ook een beetje zonde van je make-up. Ik zal dit artikel zeker even nalezen, hopelijk heb je er wat aan!Als laatste staan de lipsticks van de Action als meest bekeken van de afgelopen tijd. Ik vind dat de Action hele mooie lipsticks heeft voor dat zachte prijsje die je ervoor betaalt. De lipsticks zijn heel romig, ruiken heeerlijk en geven veel pigment af. Het enige minpuntje is dat je ze misschien wel een beetje moet bijwerken na een maaltijd, maar dat is geen probleem voor mij! Deze twee kleuren zijn ook heel mooi voor de zomer. Als je nog geen lipsticks hebt geprobeerd van de Action, zal ik het zeker eens een keer gaan doen!

Welke blogpost vindt jij het leukste?

7 opmerkingen: