Review & Swatches | Perfect Touch (Big Bazar) lipstick & blush

big-bazar-bazaar-make-up-beauty-blush-lipstick-review-swatches-perfect-touch-budget-goedkoop-drugstore
Doordat ik in de stad woon, zijn veel winkels lekker dichtbij. Neem nou bijvoorbeeld de Big Bazar, deze is letterlijk om de hoek bij mij en daarom ben ik daar best vaak te vinden. Laatst ging ik er heen om wasverzachters te kopen en mijn oog viel op een groot make-up schap van het merk Perfect Touch, een merk waarmee ik niet bekend was. Ik besloot twee producten mee te nemen om uit te proberen, een lipstick en een blush. Vandaag mijn review & swatches van deze producten. Kijk mee!

big-bazar-bazaar-make-up-beauty-blush-lipstick-review-swatches-perfect-touch-budget-goedkoop-drugstore

Van ieder merk waarvan ik geen lipsticks heb probeer ik altijd een roze of een rode kleur uit, best saai eigenlijk vind je niet?! Ik besloot een keer wat anders te doen en koos voor een felle, fuschia/paarse kleur. Het resultaat? Ik mag wel vaker wat nieuws proberen, want ik ben zo blij hiermee! 

De verpakking is heel simpel van de lipstick, een zwarte huls met een doorzichtige dop. Je ziet meteen de kleur van de lipstick. Ook ziet het er heel goedkoop uit, maar ja dat is die ook. Voor €1 zal ik zeker niet klagen!

big-bazar-bazaar-make-up-beauty-blush-lipstick-review-swatches-perfect-touch-budget-goedkoop-drugstore

Je hebt veel meer kleuren in het assortiment van Perfect Touch genaamd in cijfers, helaas geen namen! Wel jammer, maar ach het maakt niet heel veel uit, het gaat immers om de inhoud. Ik heb gekozen voor kleur nummertje #07.

big-bazar-bazaar-make-up-beauty-blush-lipstick-review-swatches-perfect-touch-budget-goedkoop-drugstore

Zie hier een close-up van de lipstick. Je kan al wel zien dat de lipstick romig is. De kleur blijf ik echt prachtig vinden!


Zoals je ziet is de lipstick behoorlijk wel. Maar daar houd ik wel van! Een heerlijke fuchsia paarse kleur. De lipstick is lekker romig en brengt heel fijn aan. Een pluspunt is dat die goed blijft zitten gedurende de dag. Ik hoef maar 1 of 2 keer bij te werken.

Echt waar jongens, ik ben verliefd op deze lipstick. Hij staat trouwens zo mooi bij meiden met heel donker haar(bruin/zwart). Als jij ook een donker haar kleur hebt zal ik het je zeker aanraden om deze lipstick eens te proberen!


Naast de lipstick heb ik ook een blush meegenomen. Het was moeilijk kiezen tussen al die andere blushes, maar uiteindelijk had ik er toch eentje meegenomen. Net als bij de lipstick is de verpakking bij de blush eigenlijk hetzelfde. Goedkope, simpele verpakking en heeft een doorzichtige bovenkant, waardoor je het product goed kunt zien.


Er waren zoveel andere verschillende kleuren blushes, ik had ze allemaal willen meenemen, haha! Ik heb me ingehouden en heb nummer #01 meegenomen.


Hier een close-up van de blush, ik vind deze blush echt prachtig!


Eerlijk gezegd heeft de blush mij aardig verrast! Ik had er geen hoge verwachtigen van, maar de pigmentatie is zeer goed! De blush in nummertje #01 is een peachy kleur met subtiele gouden shimmertjes, very pretty voor de zomer!

Serieus, voor de prijs hoeft je de producten echt niet te laten liggen. Zal zeker even een kijkje nemen bij de Big Bazar!

De make-up producten van Perfect Touch zijn exclusief verkrijgbaar bij de Big Bazar.
De Perfect Touch lipstick kost €0,99 en de blush kost €1,49.

Heb jij nog producten van Perfect Touch?


14 opmerkingen:

 1. Dat ziet er goed uit! Vooral de lipstick is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke producten! Lekker budget ook zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die lipstick is echt prachtig! Typisch een kleurtje voor mij! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er onwijs mooi uit, zelf heb ik ook een roze lipstick van dit merk, alleen zit er geen nummertje meer op, dus ik heb geen idee of het deze kleur is, hij lijkt er in elke geval wel op...deze lipsticks zijn echt erg fijn in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de blush ook. Ik ben er erg blij mee. De lipstick lijkt mij ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, ik moet zeggen dat ik dit merk echt altijd voorbij loop, maar ik ga volgende keer toch maar even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik zeker doen, vooral de lipstick is een aanrader! Heb er al veel complimenten over gehad :)

   Verwijderen
 7. Mooie kleurtjes. De lipstick lijkt me erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de blush vind ik echt prachtig,! ♥ de lipstick kleur is niet mijn ding xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat zien de producten er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow wat een prachtige pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze allebei echt heel erg mooi! Ik heb zelf ook een blush en lipstick van Big Bazar, die ik geweldig vind! Ook de lipglossjes zijn fantastisch. Het lijken wel lip lacquers! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oeeh! ik weet waar ik volgende maand naar toe ga! naar de Big Bazar!

  BeantwoordenVerwijderen