Review & Swatches: Hema Soft Matte Lipbalm 05 ♥

Hema soft matt matte lipbalm lipstick 05 review swatches mac dupe framboos roze
De HEMA soft matt lipbalm heb ik al bij verschillende bloggers voorbij zien komen. Een groot lip potlood met een matte effect? Daar was ik wel benieuwd naar! Ik besloot naar de Hema te gaan en koos een kleurtje uit die het meest bij mij past en mij ook het meeste aansprak. Vandaag laat ik 'm aan jullie zien. Kijk snel verder!
Hema soft matt matte lipbalm lipstick 05 review swatches mac dupe framboos roze

Laat ik als eerste beginnen met de verpakking, want die vind ik er heel leuk en vrolijk uitzien! De verpakking is ook matte en ziet er strak en luxe uit voor een budgetprijs. De dop van de lipbalm is in de kleur van het lipproduct. De verpakking vind ik opvallen, want je wordt er meteen naar aangetrokken door de felle en vrolijke kleur.

Hema soft matt matte lipbalm lipstick 05 review swatches mac dupe framboos roze

Hier zie je het handige draaisysteem aan de onderkant van de lipbalm, deze is ook in de kleur van de lipkleur. Wanneer je eraan draait, krijg je het product weer omhoog. Je hoeft het dus niet te slijpen of iets dergelijks, heel handig dit!

Hema soft matt matte lipbalm lipstick 05 review swatches mac dupe framboos roze

In totaal zijn er 8 kleuren van de Soft Matte Lipbalms, variërend van lichtroze tot koraal en rood. Voor ieder wat wils. De sticks hebben geen namen, maar hebben een cijfer genaamd van 1 t/m 8. Ik heb dus gekozen voor nummertje 5,

Hema soft matt matte lipbalm lipstick 05 review swatches mac dupe framboos roze

Dan de kleur van de matte lipbalm, zoals je ziet komt er lekker veel kleur vanaf. Het is een mooie roze/rode framboos kleur. De textuur is romig en zacht, heeft een prachtige dekking, smeert fijn op de lippen en blijft goed zitten. 

De lipbalm is mat, waardoor de velletjes op je lippen wel geaccentueerd worden. Maar als je van te voren goed scrubt of een lippenbalsem in laat trekken zal dit geen probleem meer zijn. Ik hoef geen moeite te doen om de lipbalm aan te brengen en het blijft gemiddeld een paar uur goed zitten.  Ik ben echt gek op dit soort kleuren en draag dit het liefst extra vaak met lekker weer. 

Nog iets opvallends en extra leuk aan deze lipbalm is dat deze heerlijk snoepig en fruitig ruikt, pluspunt! Ik ben zeker benieuwd geworden naar de andere kleuren, zoals 04, een mooie fuchsia kleur. Die zal ik zeker binnenkort aanschaffen!

De Matte Lipbalm is verkrijgbaar bij de Hema voor de prijs van €3,50.

Ben jij ook in het bezit van de matte lipbalms?18 opmerkingen:

 1. Ik hoor hier heel veel goeds over, snel maar eens langs Hema!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk fel en zomers kleurtje, loveee it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb drie Matte Lipbalms van de Hema en ik vind ze geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een prachtig kleurtje! Ik vind zulke sticks er altijd leuk uit zien, maar gebruik ze veel te weinig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleur is dit. Hij lijkt me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke vrolijke kleur! Ook fijn dat hij mat is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil graag nummertje 06 hebben, maar deze is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeiiii, wat een prachtige tint, heel erg mooi, deze spreekt mij heel erg aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh god, de kleur spatte van het scherm af! Niet echt mijn soort kleur maar er ligt vast wel 1 tussen die ik mooi vindt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, super mooie felle kleur! Om te zoenen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb hem zelf ook maar dan in kleur 04, die is ook heel mooi. Ik breng wel altijd van tevoren een beetje vaseline op mijn lippen aan, anders vind ik hem wel wat 'te'.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie kleur zeg! Fijn ook dat hij lekker ruikt, dat vind ik wel belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gaaf kleurtje! Ik heb zelf nummertje 6.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een prachtige, felle kleur ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ze zijn echt harstikke fijn, zelf heb ik er 3 verschillende kleuren van.

  BeantwoordenVerwijderen