Review & Swatches: Action (Max & More) Liquid Lip Color

Weet je wat het leuke is aan producten die per twee verpakt zijn? Je hebt de kans om iets nieuws uit te proberen. Zo had ik dit namelijk ook bij deze twee lip producten. De peachy kleur sprak me helemaal niet aan, omdat ik meestal denk dat deze kleuren mij niet goed staan. De roze is natuurlijk wel mijn smaak, daarvoor kocht ik het ook. Maar na het swatchen en testen op de lippen stond het nog eigenlijk best wel leuk, heel zomers ook! Ben je benieuwd wat ik er verder van vind, kijk dan snel mee!
Zoals ik al zei, zijn de producten per twee verpakt in een doosje. De verpakking van de lipglossjes zijn heel simpel en ogen gewoon heel goedkoop. De dop is zwart en verder is het helemaal transparant. Dit vind ik altijd fijn, je ziet zo meteen welke kleur het is.


Ik vind het leuk als make-up producten namen hebben in plaats van saaie cijfers. Deze lip producten van de Action hebben wel hele leuke namen, deze staan op de onderkant van het product en op de verpakking, waar ze in zitten en hoe ze ook worden verkocht. Op het doosje zijn ze genaamd als Peach en Cherry. Echter, op de onderkant van de lipproducten, is het anders vermeld. Ik laat dit je verderop zien in de blogpost.Goed, wat belooft Max & More over de lipgloss en vloeibare lippenstick in 1?

♥ Langdurig, mooi en glanzend effect.
♥ Verzorging van de lippen tot diep in de poriën.
♥ Geeft de lippen een natuurlijke, sensuele uitstraling.

Dit zegt Max & More verder over de lip producten:

"Een unieke lipgloss verkrijgbaar in een breed aantal kleuren die een hoge glans, glas-achtige finish of een subtiele glans creëren. Ontworpen om het alleen te dragen, over een lippotlood of over een lipstick. Getinte lipgloss is het perfecte product voor het creëren van glans die lang duurt. Het is gepigmenteerd, zeer glanzend en kan een subtiele of dramatische kleur af geven."


Hier zie je de kleuren wat beter van dichtbij. Links de peach kleur en rechts de felle roze kleur. Zoals je hieronder kan zien is de applicator net als die van een lipgloss. Sponsachtig en fijn om aan te brengen.


De roze variant heet Raspberry.De peachy/koraal kleur heet Blushing Nude.

Boven zie je de swatches van beiden lipglossjes. Links zie je Raspberry en rechts Blushing Nude. Zoals je kan zien komt er veel pigment van af, maar is het ook wat transparant. Wanneer ik heb op me lippen aanbreng, is het alsof ik een hele goede gepigmenteerde lipgloss aanbreng. Omdat ik geen fan ben van lipgloss en meer ben van de lipsticks, breng ik altijd een paar lagen aan. Dus je kunt het goed opbouwen. Daarna hap ik nog tussen een tissue om wat meer van de kleur te behouden en wat minder de glans.

Ook ruiken deze twee lip producten heerlijk en brengen heel fijn aan. Ze blijven niet heel lang goed zitten, een hapje en een drankje overleven ze bijna niet. Je zal het wel een paar keer per dag bij moeten werken. Zulke producten vind ik ideaal voor in de zomer en om mee in me tas mee te nemen om bij te werken. Wanneer het lekker weer is pak ik deze er vaker bij!


De Max & More Liquid Lip Color is verkrijgbaar bij de Action voor €0,79. Dat is maar liefst €0,40 per lip product!

17 opmerkingen:

 1. De kleuren zien er goed uit, een stuk beter dan ik had verwacht! Dat ze niet goed blijven zitten is eigenlijk bij elke lipgloss het geval. Voor dat prijsje zijn het echte toppers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze lipgloss kende ik niet van de Action. Ik vind vooral de Blushing Nude erg mooi en ja bij mij blijft elke lipgloss niet heel lang zitten, duur of goedkoop maakt niet veel uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het klinkt erg prettig en inderdaad voor de prijs hoef je ze niet te laten liggen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleurtjes :) Ik ben benieuwd hoe ze je staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit! Ik ben ook benieuwd naar hoe ze je staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er zelf ook een paar van. Ze zijn heel fijn vind ik! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het frambooskleurtje lijkt me erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat goedkoop en ziet er goed uit! Vooral de roze vind ik mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleurtjes zien er heel mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik hou niet zo van lipgloss, maar de swatches zien er wel heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Moesten ze wat matter zijn had ik ze zeker ook gekocht! Maar ze zijn wel nog steed geweldig voor die prijs!

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben niet zo een grote fan van lipgloss, maar de pigmentatie ziet er echt heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zelf ben ik niet een grote fan van Max & More, maar de pigmentatie ziet er wel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben benieuwd hoe ze er op de lippen zelf uitzien. Bij mij is dat altijd een wereld van verschil. Lijken me wel leuke producten.

  BeantwoordenVerwijderen