NYC Ultra Last Lipstick '417 Flirty'

De laatste tijd verandert er niet veel aan het make-up schap bij de Action. Heel jammer, want ik vind het leuk om nieuwe, goedkope budget producten uit te proberen. Maar vorige week, toen ik weer eens naar de Action ging, viel mijn oog op verschillende kleuren lipsticks van NYC die er nieuw waren. Ik werd natuurlijk heel erg benieuwd en koos een kleurtje uit. Vandaag laat ik 'm aan jullie zien, ben je benieuwd kijk dan verder!
De lipsticks zitten in een afgesloten verpakking. Er lag ook geen tester of wat dan ook, dus het was op de gok en met het idee dat ik het lekker uit ging testen. Ik las van tevoren ook geen reviews over deze lipstick, dus dat maakte het wat extra leuk en het maakte mij meer nieuwsgierig!


Ik heb gekozen voor de kleur Flirty in nummertje 417. Dit is een roze-paarse kleur met een blauwe ondertoon. Ik had goed doorgekeken naar alle lipsticks en zag dat er in totaal drie verschillende kleuren verkrijgbaar waren. Een lichtroze, een wat donkere felle roze (die ik nu aan jullie laat zien) en een bruine caramel kleur. Ik vond de andere kleuren niet zo heel interessant, vandaar dat ik alleen deze meenam.


De huls van de lipstick is heel simpel en het ziet er goedkoop uit. Ook is de huls van de lipstick vierkant. Deze lipsticks hebben een metallic finish. Of je houdt ervan of juist helemaal niet. Nou, ik zelf ben niet zo gek op metallic lipsticks, geef mij maar een gewone of een matte. Het staat wel op de verpakking, maar ik had dit thuis pas gelezen. Ook staat erbij dat de lipstick Vitamine E bevat voor verzorgende lippen, altijd fijn! 


De swatch op mijn arm ziet er heel goed uit en je ziet er niet zo heel veel van het metallic. De kleur is ook heel mooi en apart, een felroze kleur met een blauw-paarse ondertoon. Op mijn lippen ziet het er echter wel anders uit. Op zich brengt de lipstick makkelijk aan en is hij heel romig, maar de dekking is niet zo goed en de metallic finish vind ik niet zo mooi staan. Ik kreeg meteen een flashback naar vroeger toen ik mijn moeder's caramel kleurige metallic lipstick altijd stiekem opdeed. Nee, dit is geen lipstick voor mij en zal deze dan ook zeker aan mijn moeder geven!

Ik zal je deze ook zeker niet aanraden als je een lipstick liefhebber bent. Als je graag wilt experimenteren met make-up en lipsticks dan zal ik je ze wel aanraden, ze zijn namelijk heel erg goedkoop!


De lipsticks kun je nog kopen bij de Action voor maar €0,89 per stuk.


Heb jij zelf deze lipstick ook gekocht, zo ja wat vond jij er dan van?

*Al deze foto's zijn gemaakt met mijn Iphone 5s, i.v.m. laptop reparatie!15 opmerkingen:

 1. De kleur is lekker zomers, leuk deze kleur is wel echt mijn smaak....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een hele mooie kleur, leuk dat ze dit merk nu ook bij de action hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat 'ie je niet echt bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond hem er erg glitterig uitzien, maar anders nam ik deze zeker mee naar huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer inderdaad dat hij een wat metallic finish heeft, daar houd ik zelf ook niet zo van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze ook en ik heb precies hetzelfde haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nee, deze sla ik over! (Vanwege de finish)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat je het niets vindt... ik vind de kleur eigenlijk best oké

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het echt een mooie tint! En wat heb je een leuke blog zeg, ik volg je nu. X

  BeantwoordenVerwijderen