Blog Update #2


Yes, I know, jullie hebben al een tijdje niks meer van mij gehoord. Ik ben wel actief op Instagram, maar op mijn blog is het al een paar weken stil gebleven. De enige reden hiervoor is dat mijn laptop in reparatie zit, al bijna drie weken.


Ik heb zoveel leuke ideeën die ik ook heb uitgewerkt en wil publiceren, maar bloggen gaat heel lastig zonder een laptop. Ook wanneer ik foto's wil maken, moet dit geïmporteerd worden naar de laptop. Dat gaat dus ook al niet.

Omdat ik toch heel graag wilde bloggen heb ik besloten om foto's met mijn Iphone te maken en een blogpost te schrijven via de app Blogger. Dit is tijdelijk tot mijn laptop weer terug is. Dit is absoluut niet de manier hoe ik het liefste doe, maar toch wil ik graag wat tijd insteken in mijn blog, want jeetje ik heb het bloggen wel heel erg gemist! Dus, jullie weten nu hoe het een beetje zit en let asjeblieft niet op de foto's als deze niet zo goed gelukt zijn! Ik hoop dat ik deze week me laptop weer kan ophalen, zodat ik weer lekker door kan blijven bloggen. ;)

3 opmerkingen:

 1. Wat vervelend van je laptop. Hopelijk is 'ie snel weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend voor je,de pech met je laptop....Ik duim voor je dat je hem deze week weer op kunt halen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yess, maarja daar was niks aan te doen helaas! Gelukkig kan ik 'm morgen komen ophalen! :)

   Verwijderen