Swatches & Review: Primark P.S. LOVE... Blush

Ik kom niet vaak bij de Primark, maar als ik er weer een keertje heen ga sla ik het beauty gedeelte nooit over. Ik slaag niet altijd, omdat er niet veel bijzondere dingen te vinden zijn in het filiaal waar ik meestal naar toe ga. Laatst was ik er weer en mijn oog viel op de blushes met een prachtige gouden verpakking. Ik besloot er een mee te nemen en vandaag laat ik 'm aan jullie zien!

Ik begin als eerste met de verpakking, want deze ziet er prachtig uit! Ik ben dol op goud en het is daarom niet gek dat ik van de verpakking ben gaan houden. De blush valt ook op tussen al mijn andere blushes. Ook is de verpakking klein en compact, ik neem deze vaker mee in mijn tas om mijn make-up bij te werken of om te kijken of alles nog goed zit. Het spiegeltje dat er in zit is daarom extra fijn!


Dit is de achterkant van de blush. Er staat niet veel boeiends op, behalve dat de blush b.v. 24 maanden houdbaar is en wat de ingrediënten zijn. Ook staat er bij dat als er een irritatie optreedt, je moet stoppen met het gebruiken van het product zelf.


Ik heb de blush meegenomen in de kleur Fuchsia. Ik weet niet precies hoeveel kleuren blushes Primark in haar assortiment heeft, maar het enige wat ik daar zag liggen was deze kleur en een peachy kleur. De laatste leek veel te licht voor mijn huid, vandaar dat ik deze liet liggen. Zoals je ziet kost de blush maar €2,50, wat geen geld is voor een gepigmenteerde mooie blush!

Zoals je ziet is de blush heel goed gepigmenteerd. Het is een mooie felroze kleur die ook prachtig zal staan bij de meiden met een donkere huid. Voor de lichtere dames zal ik zeker oppassen met het aanbrengen, de blush is zo goed gepigmenteerd dat het daarna moeilijk zal zijn om het uit te blenden. De blush is fel en opvallend en daarom zou ik het persoonlijk combineren met een basic look; eyeliner, mascara, nude lippen.

Al met al vind ik het een mooie blush, de verpakking is handig doordat er een spiegeltje in zit en de blush zelf is heel mooi. Ik ben benieuwd geworden naar de andere kleuren blushes van de Primark!

De P.S. LOVE... Blush is te koop bij de Primark voor €2,50.

Wat vindt jij van de blush?

15 opmerkingen:

 1. Dat is een mooie blush! Zelf ben ik iets meer van de roze-rode tinten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een chique verpakking! Ik had nog zo getwijfeld of ik 'm mee zou nemen maar ik heb het niet gedaan! Echt balen want ik vind 'm er onwijs mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De verpakking is mooi en het pigment en de kleur vind ik ook niet verkeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi barbie roze kleurtje, haha. De pigment is inderdaad erg goed! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze had m'n aandacht ook al vorige keer, ziet er goed uit! Mooie verpakking ook. Ik vind hem voor mezelf wel iets te fel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is heel erg gaaf ,een tijdje terug heb ik hem ook aangeschaft en het pigment is echt geweldig...Ik draag hem heel erg graag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie blush. De verpakking trekt echt wel de aandacht. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, mooie pigment! Had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat super toevallig! Ik ga deze binnenkort weggeven als mijn blog een jaar bestaat en was heel benieuwd hoe deze zou zijn. Was er zelf niet bekend mee. Nu ik dit zie vind ik het erg leuk dat deze in mijn pakket zit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk, alvast gefeliciteerd met het 1-jarige bestaan van je blog! Ben blij dat je het leuk vindt! X

   Verwijderen
 10. Ik heb geloof ik net een andere tint, maar wow ik vind deze blushes ZO goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie blush! Ook de verpakking ziet er prima uit en dat voor € 2,50!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De verpakking al vindt ik chique uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een prachtige blush. ik Augustus gaat de Primark open in Gent ( België ) en dat wil ik er zeker heen. ook bij de make-up zal ik mijn handjes niet kunnen thuis houden haha

  BeantwoordenVerwijderen