Review & Swatches: Essence 'Barely There' Lipstick & 'Satin Mauve' Lipliner

Ik ben blij dat Kylie Jenner met de jaren '90 lippen kwam, want deze lip kleur is meer dan hot! Vanaf het begin was ik al fan. Kylie zelf gebruikt een lipstick en lip potlood van MAC, maar ik heb natuurlijk een budget alternatief voor jullie. Ik combineer twee producten van Essence om de jaren '90 nude lippen te creëren! Lees snel verder.


De twee lip producten die ik je laat zien kun je natuurlijk ook afzonderlijk van elkaar gebruiken!


Ik ben groot fan van de Long Lasting Lipsticks van Essence. De lipstick in de kleur 'Barely There' komt het meeste dichtbij in de kleur wat Kylie Jenner op haar lippen draagt. Een mooie jaren '90 kleur. De verpakking van de lipstick kennen we inmiddels wel van Essence. Een zwarte huls en een kleur accent in het midden met de kleur van de lipstick zelf. Al is de lipstick goedkoop en super budget, hij oogt dat zeker niet!


Een leuk detail aan de lipstick is de letter E die is gedrukt aan de dop van de lipstick huls.


Op de onderkant van de huls staat zoals gewoonlijk de naam van de lipstick, 06 Barely There!


Hier zie je de lipstick van dichtbij. Zo heb je ook een beter beeld van de kleur. Net zoals er op de dop van de huls een letter E is gedrukt, is dit ook het geval bij de lipstick zelf. Ik blijf dit maar een leuk detail vinden! De lipstick bevat veel pigment en is heel romig. Hij smeert makkelijk en mooi over de lippen. Als je de lipstick combineert met een lipliner blijft deze zeker wat langer zitten dan wanneer je het zonder een lipliner gebruikt. Als je alleen de lipstick gebruikt, dan zul je het wel wat moeten bijwerken gedurende de dag.


Dan de lipliner van Essence. Net zoals ik groot fan ben van de lipsticks, is dit ook zo bij de lipliners van Essence. De lipliner is romig en bevat veel pigment, net zoals de lipstick. Eigenlijk zijn deze twee producten een match made in heaven! Met het potloodje kun je je lippen wat verder omlijnen voor een vollere lip. Ook brengt de lipliner heel fijn en smooth aan.


 Dan de swatches van beide producten. Links zie je de lipstick, je kunt al wel zien hoe romig de lipstick is. De twee swatches aan de rechterkant is de lipliner. Deze is mat zoals je kunt zien. Weet je wat het is met deze twee producten? Het maakt mijn lippen ook wat optisch dikker en voller voor mijn gevoel. Je kunt de lipliner ook alleen zo dragen om een matte lip te creëren. Ik ben helemaal fan van deze combo en natuurlijk ook afzonderlijk van elkaar. Probeer deze combo eens zou ik zeggen!

De Long Lasting Lipstick 'Barely There' kost €2,39 en de lipliner 'Satin Mauve' kost €1,00 (!!)
Verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister.

Heb jij deze combo al geprobeerd of ga je het proberen?


14 opmerkingen:

 1. De combinatie is zeker erg mooi, zeker als je een liefhebster bent van dit soort tinten....een zeer geslaagde combinatie....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zien ze er mooi uit! Ik ben hier nu erg benieuwd naar geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur! Vind zulke kleuren persoonlijk echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lipsticks zijn fijn! Al gebruik ik altijd de transparante lipliner zodat ik hem bij alle lipsticks kan gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een transparante lipliner is ook wel handig om te hebben ja! Was altijd al benieuwd naar deze, werkt die goed en is die fijn?

   Verwijderen
 5. Mooie kleuren, echt een mooie Kylie Jenner combinatie. En lekker budgetproof uiteraard!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes zeg; ook erg fijn voor de portemonnee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Barely There is mijn favoriete kleur lipstick! Leuk dat je deze in combinatie gebruikt met het lippotlood.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg gave kleur! Ik vind die lipstick lijn van Essence zo fijn. Op de geur na dan haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind je? Ik heb daar zelf niet zo last van, haha!

   Verwijderen
 9. Precies deze combo heb ik ook, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zelf ben ik ook blij dat Kylie Jenner met de jaren 90e lipstick kleur mee aankwam.
  De Essence long lasting vind ik zelf erg fijn en ook nog eens een mooi prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een leuke combo! nog niet aan gedacht om kleur Barely There te proberen! en dat wil ik zeker en vast doen!

  BeantwoordenVerwijderen