Empties #4

Ik heb weer een hoop producten opgemaakt, dus het is weer tijd om het met jullie te delen! Ook heb ik een paar producten weggegooid omdat deze niet goed meer zijn. Ben je benieuwd? Kijk dan verder!

Lady Six Zero's Parfum (Action) - Polka Parfum (Primark)

Laat ik maar als eerste beginnen met de geurtjes, deze twee heb ik wel vaker opgemaakt en ze zijn echt heerlijk. De linker is een overduidelijke dupe van Lady Million, jammer dat deze op is gegaan. De Action verkoopt ze helaas al een tijdje niet meer. Zodra ik ze zie, ga ik meteen inslaan, haha! De rechter is een geurtje van de Primark, waar ik wel eens vaker over heb verteld. Hier heb ik nog eentje van in me tas en iedere keer als ik naar de Primark ga, neem ik deze altijd mee. Beide parfums zijn aanraders!Catrice Photofinish Foundation - Essence Stay All Day Concealer - Max & More CC Cream (Action)


Deze foundation van Catrice blijft maar terugkomen op mijn blog. Hij is uit het assortiment gehaald en ik ben bijna door mijn back-ups. Het wordt hoog tijd om een nieuwe foundation te gaan testen!

Dan twee concealers van Essence in de lichtste kleur. Deze gebruik ik elke dag om het onder mijn ogen op te lichten. Wallen bedekken doet hij niet zo heel goed, daarvoor gebruik ik een meer dekkende product en deze concealer breng ik er overheen aan. Zeker een aanrader, deze budgettopper!


De CC Cream van de Action heb ik volop gebruikt in de zomer vorig jaar. Het product zelf vond ik voor mijn huid heel goed en fijn werken. Hij dekt mooi en de kleur is goed. Er zit nog tot de helft product in, maar hij ruikt niet meer goed en de substantie is heel raar geworden. Tijd om deze weg te gooien en een nieuwe te kopen voor de zomer!
Essence fix&matte translucent loose powder

Deze transparante losse poeder van Essence heb ik echt al jaren met veel liefde gebruikt. Hij is nog niet op, maar ik was toe aan iets nieuws. Daarom heb ik deze weggegooid en heb ik de transparante poeder van Essence in een vaste vorm gekocht. Tot nu toe vind ik 'm veel fijner dan deze losse poeder en bevalt die me goed!Essence Lash mania reloaded mascara - Essence maximum length volume mascara - Essence I ❤️ Extreme crazy volume mascara - Catrice Liquid Liner

In totaal heb ik maar liefst drie mascara's opgemaakt en alle drie zijn ze van Essence. De Lash mania heb ik al een tijdje en deze heb ik ook een paar keer opnieuw gekocht. Hele fijna mascara die mijn wimpers goed separeert en volume geeft.

Daarnaast zie je de maximum length mascara die ik een keertje kocht voor €1,-. Deze deed echt helemaal niets voor mijn wimpers, 't is maar goed dat die zo'n koopje was!

Dan een all time favourite onder de budgetmascara's. Ik heb het over de I ♥ Extreme mascara met een roze huls. Deze mascara geeft mijn wimpers ontzettend veel volume, separeert ze goed en geeft veel lengte. Het enige nadeel is dat er ietsje veel product op het borsteltje zit, zo krijg je namelijk wel kans op veel klontertjes. Deze mascara zal ik sowieso weer opnieuw kopen!

Als laatste dan een eyeliner. Deze van Catrice heb ik ook wel vaker laten zien op mijn blog. Dit is ook de enige eyeliner die ik gebruik. Doordat ik 'm zo fijn vind wil ik ook geen andere eyeliners proberen van andere merken!


Heb jij nog fijne producten opgemaakt de laatste tijd?

11 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Wat heb je lekker veel make-up opgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat heb je veel opgemaakt! Erg leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke producten heb je opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie producten heb je opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeeej de liquid liner van Catrice is ook echt m'n favoriet! Ik ga die oneindig opnieuw kopen, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een boel producten heb je opgemaakt ....Of moeten er weg....voor mij is het wel herkenbaar ik gooi ook altijd wel best veel weg...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke producten heb je gebruikt! Jammer he dat Catrice vaker foundations uit het assortiment haalt? Ik was gek op de BB foundation, maar die is er ook uit. Gelukkig heb ik nog een paar backups!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. so nice :) lovely blog! :)

  http://itsmetijana.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt best wat make-up opgemaakt! Meestal maak ik voornamelijk verzorgingsproducten op! :-)
  Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen