Etos Highlighting Illuminizer & Essence Cream To Powder Highlighter ♥

Essence Etos Budget Highlighter
Highlighters, ik kan er maar geen genoeg van krijgen! Ik heb veel highlighters in poedervorm, maar deze geven op mijn huid niet veel pigment af. Ik dacht, ik probeer iets nieuws. Ik besloot om een vloeibare highlighter te kopen en een cream highlighter. Beiden zijn lekker budget en van beiden ben ik groot fan geworden. Ben je benieuwd geworden, lees dan snel verder!
Etos Highlighting Illuminizer € 2,99

Essence 'soo glow!' Cream to Powder Highlighter €2,89


De verpakking van de highlighter van Etos is een witte, simpele tube met zilverkleurige letters erop. Hij is klein, maar daarom ook heel handig om zo mee te nemen in je tas voor een weekendje weg of voor op vakantie. Wat staat er op de verpakking;

"Met deze highlighting Illuminizer kun je sprankelende accenten aanbrengen op je lichaam en gezicht. Geef bijvoorbeeld je jukbeenderen een stralende glans. Met lichtreflecterende pigmenten en vitamine E. Gebruik: met de vingertoppen gelijkmatig over de huid verdelen. Schudden voor gebruik."


De tube van de highlighter heeft een kleine, soort van tuutje waar de highlighter uit komt. Hiermee kan je het product wat fijner en beter op je gezicht of kwast plaatsen en aanbrengen.


Op de foto hierboven zie je een drupje van de highlighter, ik weet niet of je het heel goed kunt zien, maar het is een witte substantie met een subtiele gouden glitter die niet te opvallend zijn, maar juist heel mooi en subtiel.


En hier heb ik 'm uitgesmeerd. Wat er overblijft is een prachtige glow met een gouden gloed. Je kunt het product aanbrengen met je vingertoppen, maar het kan ook met een beautyblender of met een kleine (stippling) kwast. De primark heeft deze ook voor een zacht prijsje. 

Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk, smeert goed uit en blijft ook goed zitten. Voor een extra longlasting resultaat zou ik zeker een highlighter in poedervorm er overheen aanbrengen. Zo weet je zeker dat het niet zal afglijden en vervagen.


De verpakking van de highlighter van Essence is heel simpel en transparant. What you see is what you get. Eigenlijk wat we inmiddels wel gewend zijn van de verpakkingen van Essence. Zo zie je meteen welke kleur het is. Dit staat er op de achterkant van de verpakking;

EN
"Cream to powder highlighter with shimmering effects for a beautiful glowing complexion. Easy to apply and blend it with fingers for a nice powdery finish on the cheekbones."

NL
"Cream tot poeder highlighter met glinsterende effecten voor een mooie stralende teint. Makkelijk aan te brengen en breng het met de vingers aan voor een mooie poederachtige effect op de jukbeenderen"


De cream to powder highlighters hebben in totaal twee versies. Een rozige highlighter en de variant die ik op dit moment aan jullie laat zien. Dit is in de kleur 10 Look on the bright side en deze is bijna wit met minimale gouden glittertjes. 


De highlighter  is meer aan de witte kant en heeft subtiele gouden glittertjes. Hij voelt zacht en smeert gemakkelijk uit. Ook met het blenden gaat het goed en heel gemakkelijk. 


En zo ziet de highlighter eruit nadat ik het heb aangebracht. Een dag later was die weer helemaal plat en zag het eruit alsof ik het nooit eerder heb gebruikt, heel apart! 

Er is 1 ding wat ik heel moeilijk vind om te fotograferen, en dat is sowieso highlighter! Zo jammer dat jullie het beste effect niet goed kunnen zien. Maar ik heb mijn best gedaan om het zo goed mogelijk te fotograferen en zien jullie ook wat van de prachtige glow die deze highlighters hebben!

CONCLUSIE:

Ik ben fan van beide highlighters. Voor het prijsje hoef je ze zeker niet te laten liggen, ze zijn lekker budget en ze doen wat ze moeten doen en dat is een mooie glow achterlaten op je huid. Voor de zomer vooral zijn deze twee highlighters zeker een musthave om in je stash te hebben!


Wil je trouwens tips over hoe je highlighter kunt aanbrengen? Kijk dan zeker even dit artikel!

De Etos Highlighting Illuminizer is te koop bij Etos voor €2,99.
&
De Essence Soo Glow! Cream to Powder Highlighter is te koop bij o.a. de Kruidvat voor €2,89.

Wat is jouw favoriete highlighter?


11 opmerkingen:

 1. Wauw, ze zien er prachtig uit! Heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beide producten komen goed over op de foto. Ik vind ze allebei ook er mooi uitzien en geven een mooie subtiele glans.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allebei heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, 2 favorieten! Ik houd erg van subtiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ik altijd doe als ik een highlighter fotografeer is dat ik er licht op zet en dan foto's maak :)
  Maar van Essence ziet er echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zien er onwijs goed uit, zeker die van de Etos spreekt mij wel aan om eens te proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi! Vooral die van Essence ziet er goed uit! Ik gebruik zelf geen highlighter. Ik gebruik een bronzingpowder, waar ook al wat subtiele shimmers in zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volgens mij is die van de Etos echt heel erg mooi, voor zover ik het nu zie op de foto vind ik het al goed resultaat.
  Toch eens voor kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind vooral die van de Etos erg mooi en die gaat ook gelijk op mijn wishlist x

  BeantwoordenVerwijderen