Bornprettystore Lipstick Organizer & The Hotshop Soft Matte Lipstick

Bornprettystore, Ebay, Buyincoins Lipstick Organizer Holder Budget The hotshop Soft matte lipstick review swatches 10
Lipsticks? Ik heb er veel van. Hoe groter mijn stash groeit, hoe vaker ik me bezig houd met het organiseren en het opbergen van me mooie lipstickjes. Kort geleden kreeg ik de vraag van Bornprettystore of ik een paar producten voor ze mocht uittesten. Hier hoefde ik niet langer over na te denken en koos een paar mooie producten uit. Ik heb gekozen voor een prachtige kleur lipstick en een lipstick organizer, waar je al je prachtige lipsticks in kunt bewaren. Lees snel verder!


De manier waarop ik mijn lipsticks nu opberg is in mijn ladekast, in een grote doos. De lipsticks staan er rechtop en ondersteboven, zodat ik de naam van de lipstick snel kan lezen en snel de kleur kan pakken die ik op dat moment wil. Maar zo in mijn ladekast vind ik ook maar wat saai. Ik was op zoek naar een mooie, doorzichtige lipstick organizer die ik op opmaaktafel wilde hebben. Lipsticks moeten gezien en niet verstopt worden toch?!

Bornprettystore, Ebay, Buyincoins Lipstick Organizer Holder Budget

De lipstick organizer van Bornprettystore is van plastic en is doorzichtig. Dit vind ik juist het leuke eraan, want zo kun je heel goed en duidelijk je lipsticks zien. In totaal passen er maar liefst 24 lipsticks in die je er leuk in kunt opbergen, echt ideaal!

Bornprettystore, Ebay, Buyincoins Lipstick Organizer Holder Budget


Bornprettystore, Ebay, Buyincoins Lipstick Organizer Holder Budget The hotshop Soft matte lipstick review swatches 10

Ik heb een deel van mijn lipstick collectie die ik het liefst draag er in gezet. Ik vind het er zo leuk uitzien! Echt een leuke manier om je lipsticks op te bergen.

Bornprettystore, Ebay, Buyincoins Lipstick Organizer Holder Budget The hotshop Soft matte lipstick review swatches 10

Dit is hoe de lipstick organizer eruit ziet van de zijkant. Zoals je ziet. is de organizer niet helemaal plat, maar gaat 'ie een stuk naar boven/beneden per vakje. Een heel leuk speels effect!

Bornprettystore, Ebay, Buyincoins Lipstick Organizer Holder Budget The hotshop Soft matte lipstick review swatches 10

Ik vind dit zo'n leuke manier van opbergen. Als je veel lipsticks hebt, is 1 organizer denk ik niet genoeg. Ik zou er voor de zekerheid nog een paar bestellen, mocht je stash nog groter gaan worden en je nog meer lipsticks gaat kopen. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en zal deze lipstick organizer iedereen aanraden!

Bornprettystore, Ebay, Buyincoins Lipstick Organizer Holder Budget The hotshop Soft matte lipstick review swatches 10

Naast de lipstick organizer heb ik ook gekozen voor een mooie lipstick. De verpakking van de lipstick zelf heeft wel iets weg van de lipsticks van Topshop. De naam van de lipstick lijkt ook een beetje afgekeken. Voor mij geen big deal, ik vind de verpakking er heel leuk uitzien! Mooi in het mintgroen en een tekening van een lipstick.

Bornprettystore, Ebay, Buyincoins Lipstick Organizer Holder Budget The hotshop Soft matte lipstick review swatches 10

De huls van de lipstick zit verpakt in een kartonnen doosje, die ik er heel leuk en vrolijk uit vind zien. Wat me opviel toen ik de lipstick uit het doosje haalde, is dat er een papiertje in zat. Een soort gebruiksaanwijzing met meer informatie over de lipstick. Hier staan wat beloften over de lipstick, dat hij bijvoorbeeld mat en longlasting is, de ingrediënten staan erop en wat tips en tricks dat je de lipstick het beste met een lipliner in combinatie kunt gebruiken.

De lipstick is trouwens 12 maanden houdbaar.

Bornprettystore, Ebay, Buyincoins Lipstick Organizer Holder Budget The hotshop Soft matte lipstick review swatches 10

Deze lipsticks zijn in totaal verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Zelf heb ik gekozen voor nummer 10, deze viel mij het eerste op. Een felle lipkleur, daar hou ik namelijk wel van!

Bornprettystore, Ebay, Buyincoins Lipstick Organizer Holder Budget The hotshop Soft matte lipstick review swatches 10

Hierboven zie je de kleur van de lipstick, een prachtige felle fuchsia kleur. Echt een speciaal kleurtje dat je meestal niet zo 1,2,3 vindt in de drogisterijen. Ik ben echt dol op dit soort tinten en draagt dit ook het liefst iedere dag! 

De lipstick is romig en smeert fijn over de lippen. Met 1 laagje dekt de lipstick goed, maar ik zal voor de zekerheid een laagje extra aanbrengen voor het mooiste resultaat. De lipstick is verder mat, dus hij komt z'n beloftes waar. Doordat die zo romig is, brengt de lipstick ook niet zo moeilijk en stroef aan, wat vaak wel het geval is bij matte lip producten.

Bornprettystore, Ebay, Buyincoins Lipstick Organizer Holder Budget The hotshop Soft matte lipstick review swatches 10

CONCLUSIE

Ik ben erg blij met deze lipstick. De kleur is geweldig, de verpakking is heel leuk en hij blijft goed zitten. Als je 'm draagt in combinatie met een lipliner weet je zeker dat het goed op z'n plek blijft zitten. (De lipliner van Essence in 15 Honey Berry staat bijvoorbeeld heel mooi met deze lipstick!)Het is een hele mooie lipstick om te dragen in de lente/zomer of tijdens een avond stappen/feesten. Helemaal mooi in combinatie met een winged eyeliner, dit staat heel leuk met de felle opvallende lipstick. Ik ben benieuwd geworden naar de andere kleuren, want deze lipstick zit nu al in mijn every day bakje! 

De lipstick heeft trouwens geen bepaalde geur, ik ruik juist helemaal niks! Best jammer eigenlijk, maar ik heb dan liever een lipstick die nergens naar ruikt, dan een lipstick die heel chemisch ruikt.


De Hotshop Soft Matte Lipstick vind je hier, via deze link.

De Lipstick Organizer vind je hier, via deze link.

Ik heb ook een leuk nieuwtje voor jullie! Met mijn persoonlijke code krijg je 10% korting op je bestelling, gebruik daarvoor de code: CERG10. Ik kan je zeker aanraden om een kijkje te nemen op de webshop, het assortiment is groot, er is voor ieder wat wils en het mooiste is dat je geen verzendkosten betaalt. Have fun shopping!


Wat vindt jij van deze twee items, heb jij nog iets op het oog van deze webshop?


♥ Dit artikel is in samenwerking met Bornprettystore. Dit heeft verder geen invloed op mijn mening, eerlijkheid vind ik het belangrijkste!

12 opmerkingen:

 1. Superleuke organizer! De lipstick is ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur lipstick is dit zeg! Valt me op dat BornPrettyStore echt super leuke dingen heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ziet de organizer er goed uit, zo handig lijkt mij deze ...en de lipstick, is echt een gave kleur....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe kleur lipstick zeg! Ik vind vooral de verpakking ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ideaal is een organizer he? Zelf heb ik er ook een! Het is niet alleen erg handig maar staat ook leuk in je interieur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een handig en overzichtelijk opbergsysteem.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heey! Ik heb je genomineerd voor The Creative Blogger Award! Kijk op mijn blog voor hoe en wat. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie lipstick! En handig ook zo'n opbergsysteem!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind zo'n houder best wel handig, al heb ik gewoon veel te veel lipsticks voor zo'n ding! :-)
  De kleur van die lipstick is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen