Top Tien Tag - Beauty producten waar ik niet zonder mee kan

Laatst kwam ik een tag tegen op een Britse beauty blog, namelijk de Top Tien Tag. Het leek me leuk om dit zelf ook in te vullen en te delen met jullie. In deze Tag laat je je beste make-up producten zien van 10 categorieën waar je niet zonder mee kan leven. Ik heb ze ook allemaal gefotografeerd voor dit artikel. Ben je benieuwd wat mijn producten zijn, kijk dan snel verder!

Als eerste, hoe werkt de top tien tag? Heel simpel, je noemt per categorie, zoals bijvoorbeeld een lip product een favoriet op waar je niet zonder mee kunt. Dit kan een lipliner zijn, maar een lipscrub, balsem of je favoriete lipstick is natuurlijk ook een optie! Onder de foto's staan de categorieën.

Vichy flexilift teint foundation, dewy foundation, Max & More Action poeder, review, make-up, catrice camouflage cream concealer, essence stay all day concealer
Foundation | Poeder | Concealer

FOUNDATION
Ik ben groot fan van de photofinish foundation van Catrice, deze gebruik ik ook dagelijks. Maar als ik een foundation moet kiezen waar ik echt niet zonder mee kan, dan is het zeker de Vichy Flexilift Foundation. Deze foundation is zoo perfect! De dekking is zeer goed, hij laat een mooie gezonde glow achter op mijn huid en hij is in de perfecte kleur. De dekking is zelfs zo goed dat ik geen concealer meer hoef aan te brengen. Wanneer ik deze op heb krijg ik ook altijd complimentjes over mijn huid!

POEDER
De poeder die ik heel vaak gebruik is een budgettopper van de Action van het merk Max & More. Deze kost nog niet eens een euro, als ik me niet vergis. Wat ik ook heel fijn vind aan deze poeder is dat die ook wat dekking geeft aan me gezicht. Maar hij laat zeker geen poederig laagje achter, wat ik wel vaak heb met poeders van andere merken!

CONCEALER
Om oneffenheden, vlekjes en puistjes te bedekken heb ik twee producten waar ik echt niet zonder mee kan. Ik gebruik twee verschillende concealers. Als eerste de Camouflage Cream van Catrice. Deze concealer gebruik ik als ik heel veel dekking nodig heb, want dekken? Dat doet deze heel erg goed! Dit soort producten gebruik ik dan ook liever niet onder mijn oog, daar is het veel te zwaar voor en daar gebruik ik dan wat lichters voor. De Stay All Day Concealer van Essence is dan ook perfect voor onder mijn ogen en om je gezicht plaatselijk te highlighten en wat op te lichten. Beiden zijn ook budget toppers en ik kan er niet zonder mee!

Catrice duo blush, review, budget, Gosh bronzer, Essence oogschaduw highlighter, budget
Blush | Bronzer | Highlighter

BLUSH
Ik heb veel blushes, maar er is 1 blush die echt een favoriet is en dat is de oude duo blush van Catrice die uit het assortiment is. Hierin heb ik ook de pan geraakt, precies ook in het midden haha.

BRONZER
Deze bronzer van Gosh kocht ik alweer een tijdje geleden bij de Kruidvat voor een paar euro's. Ik gebruik 'm iedere dag en kan er echt niet zonder mee. De kleur is ook niet te oranje, wat ook wel heel fijn is. Mij zoektocht naar de perfecte budget bronzer is dan nu ook eindelijk afgelopen, haha.

HIGHLIGHTER
Om maar 1 highlighter te kiezen vond ik heel moeilijk. Ik heb namelijk een paar hele mooie in mijn stash liggen, maar als ik er echt eentje moest kiezen dan is het deze wel. Dit is namelijk een oogschaduw van Essence die ook al uit het assortiment is gehaald. Toen ik een keertje een weekendje weg was had ik alleen deze mee als oogschaduw om mijn ogen wat op te lichten. Ik was een highlighter vergeten voor op mijn gezicht. Ik besloot toen deze te gebruiken en dat werkte eigenlijk zo mooi! Sindsdien gebruik ik deze alleen maar voor het gezicht en daar is die echt perfect voor!

Nyc citi curls mascara, budget, review, make-up, oogschaduw, essence, quattro, to die for
Mascara | Oogschaduw

MASCARA
Ik ben fan van vele mascara's, maar er is maar 1 waar ik altijd op terugkom en dat heb ik aantal jaren. Dit is de NYC City Curls mascara en het geeft mijn wimpers veel volume, lengte en separeert ze nog eens heel goed. Het borsteltje werkt echt perfect en ik raad deze mascara altijd aan als vriendinnen vragen om een goede mascara. De huls vind ik er ook zo leuk uitzien!

OOGSCHADUW
Om maar 1 oogschaduw mono te kiezen vond ik moeilijk, want hier heb ik niet echt een favoriet tussen zitten. Wat wel een favoriete oogschaduw is. is deze quattro van Essence in To Die For. Ideaal doosje als je het aan mij vraagt! Er zit een highlighter in, een kleur voor op het bewegend ooglid en twee bruine tinten, waarvan eentje shimmers bevat en eentje totaal mat is. De matte kleur kun je nog eens gebruiken voor je wenkbrauwen ook. Heel handig doosje dit!

Budget, Lipstick, Lipliner, Review, Make-up, Essence, 07, Cute Pink, Kylie Jenner lips lip, volle lippen, naturel, Essence long lasting lipstick, 07, natural beauty
Lip product

LIP PRODUCT
De lipliner in Cute Pink en de Longlasting Lipstick in Natural Beauty zijn voor mij een lip combo in heaven. Het is een mooie every day kleur (voor mijn kleur lippen dan), maar ook weer een Kylie Jenner lip. Als ik deze twee op heb lijken me lippen ook wat voller. Ik ga bijna altijd voor deze twee prachtige producten en kan er echt niet zonder mee!

Wenkbrauwroutine, wibra budget spooly, spooley, hema wenkbrauwpotlood 09, catrice lash brow designer, catrice wenkbrauwgel, roze pincet, pincet, action
Wenkbrauwen

WENKBRAUWEN
Ik kon moeilijk voor 1 product kiezen als het om wenkbrauwen gaat, want ik gebruik er wel een paar producten voor. Zonder deze producten kan ik echt niet 'leven', want ik hou er eenmaal van om mijn wenkbrauwen wat meer 'liefde' te geven. Ik heb volle en donkere wenkbrauwen van mezelf, maar als ik net eventjes wat meer aandacht geef ziet het er zo veel beter uit. 

Als eerste gebruik ik deze pincet van de Action, de haartjes van mijn wenkbrauwen groeien heel snel terug, dus bijwerken vind ik echt een must. Nadat ik dat heb gedaan kam ik ze eventjes door met een spooly die ik bij de Wibra kocht voor maar €1. Ik had hier een artikel over geschreven, als je meer wilt zien kun je klikken op deze link.

 Daarna gebruik een wenkbrauwpotloodje van de Hema, dit is een hele donkerbruine potlood met een spooly aan de andere zijde. Soms vind ik een poeder fijn werken, maar als ik een product moet kiezen dat is het dit potloodje. Om het goed om z'n plek te laten zitten gebruik ik een wenkbrauw gel van Catrice. Zo doe ik mijn wenkbrauwen de laatste tijd!

Als je het leuk vindt kun je de TAG natuurlijk overnemen, laat me weten of jij deze ook gaat invullen!


15 opmerkingen:

 1. de concealer van essence is ook één van mijn favorieten! leuk artikeltje x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien welke producten je allemaal gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke antwoorden op deze tag. Ik kan ook echt niet zonder foundation, concealer, oogpotlood en mascara.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. op 1 na allemaal budget toppers precies :d

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag! Hele leuke producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen! Dat poeder van Action is inderdaad fijn en super cheap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie producten, ik ben nu wel heel benieuwd naar die foundation :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel leuke producten die ik zelf ook gebruik, zoals het poeder van de Action en ook de Essence producten! Die NYC mascara moet ik ook maar eens proberen. Ik gebruik zelf vaak de NYC Showtime mascara's, zowel in de zwarte als de rode verpakking, die zijn maar € 1,99 en super goed! XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De NYC mascara zou ik zeker eens proberen! De showtime mascara met de rode verpakking heb ik ook eens een keer gehad, die is ook heel fijn. De zwarte heb ik nog niet geprobeerd!

   Verwijderen
 9. Heel mooi! Zo zie je maar dat je met budget ook wel heel veel moois kan. De blushes van Catrice vind ik erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te zien, hele mooie lipstick van Essence :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te zien! Wenkbrauwen vind ik altijd het aller belangrijkste! <3

  BeantwoordenVerwijderen