Swatches & Review: Make up Academy (MUA) Blushes

Make up academy Mua blush review shade 2 shade 6 swatches swatch
Hi beauties, een tijdje terug plaatste ik een bestelling bij Make up Academy en daar zaten o.a. deze twee prachtige blushes in. Ondertussen heb ik het pakketje ontvangen en de producten gefotografeerd en lekker uitgetest. Vandaag de review, ik laat je mijn mening weten en de swatches zien van deze twee beauty's. Ben je benieuwd geworden, kijk dan snel verder!
Ik ben trouwens een tijdje afwezig geweest, dit is om privacy redenen. Ik probeer weer met regelmaat een blogpost online te zetten, want ik heb het bloggen echt gemist! Hope you don't mind! ♥

Make up academy Mua blush review shade 2 shade 6 swatches swatch

De blushes zijn verpakt in kleine, rechthoekige plastic doosjes. Het formaat is klein, maar je kunt er wel goed bij met een blush kwast of zelfs met een poederkwast - als je dat fijner vindt aanbrengen. Doordat het formaat klein is, kun je de blush makkelijk mee onderweg nemen of als je op reis gaat. In de blush zelf is het logo van MUA gedrukt, dit is wel een leuk detail. Alleen denk ik wel dat deze na een tijdje gebruiken weg vervaagt.

De verpakking is simpel en ziet er goedkoop uit, dit is die natuurlijk ook, maar gaat het ook meer om de inhoud toch?! En die is wel heel goed!

Ik vind het jammer dat de blushes geen namen hebben, deze blushes noemen ze shade 1,2 enz. Best saai, als je het aan mij vraagt!


Laat ik beginnen met mijn favoriet: deze heet shade 6. Dit is een oudroze kleur (dat een beetje neigt naar het bruin) met een prachtige rose gouden shimmer. Deze blush was meteen favoriet, ik werd meteen verliefd op deze kleur! Ik ben heel blij met deze blush, want een blush in deze kleur + de prachtige glans had ik nog niet in mijn stash. Shade 2 is een lieve, roze matte kleur die geschikt is voor iedere dag. Deze kleur zou altijd wel kunnen. De blush bevat geen shimmer, waar ik op zich wel blij mee ben. Don't get me wrong, ik hou van highlighter en glans, maar soms heb ik van die dagen dat ik liever voor een matte make-up look ga. Dat heeft ook wel een 'clean', verzorgde look vind ik. Deze blush zou ik iedereen aanraden, of je nou net begint met make-up of niet. De blush is geschikt voor iedere dag en is heel mooi met een minimale, naturel make-up look.

Deze blush lijkt trouwens ook heel erg op de Silky Touch Blush van Essence in de kleur 10 Adorable!


Make up academy Mua blush review shade 2 shade 6 swatches swatch

Hier zie je dan de swatches van beiden blushes. Links zie je shade 2 en rechts shade 6. Ik heb bewust gekozen om de swatches te fotograferen in het zonlicht, zodat je de prachtige 'rose gold' glans goed kunt zien die de blush heeft in shade 6. In de schaduw was het namelijk moeilijk voor mij om deze glans goed vast te leggen. Zo heb je ook een beter beeld van beiden blushes!

Make up academy Mua blush review shade 2 shade 6 swatches swatch

CONCLUSIE:

Ik denk dat je wel kan merken dat ik enthousiast ben over deze blushes en dan vooral van shade 6! De blushes zijn niet heel erg poederig en brengen gemakkelijk aan. Je hebt niet veel nodig, de blushes geven genoeg pigment af! Mijn eerste indruk van deze blushes was dat ik niet had verwacht dat zo zo goed gepigmenteerd zouden zijn en had er geen hoge verwachtingen van. Na het swatchen was ik eerlijk gezegd ook verbaasd en kon niet wachten om de blush op mijn gezicht aan te brengen en het uit te testen. Beiden blushes zou ik aanraden, maar als je aan mij vraagt welke van de twee dan is het zeker shade 6!

Make up Academy begint ik steeds meer een leuk merk te vinden. Ik had al eerder een palette besteld en hier een review van laten zien, als je deze wilt bekijken kun je klikken op deze link!

De blushes heb ik online besteld in de webshop van Make up Academy voor maar €0,70. Ze zijn ook in de webshop van Kruidvat te koop, hier kosten ze wel iets meer, namelijk €2,50.

Ik ben wel benieuwd, wat vindt jij van deze blushes?

15 opmerkingen:

 1. Het zijn mooie blushes! En wat heb je de producten mooi gefotografeerd! Jammer dat ze geen naam hebben maar over de kleuren is niets te klagen ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beiden vind ik prachtig! Wat jammer dat ze geen namen hebben. Deze pareltjes verdienen dat, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie blushes zeg! Ik vind het glansje van de eerste heel mooi, maar ik denk dat de tweede iets draagbaarder is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beiden zijn heel erg mooi,maar shade 6 heeft ook wel een beetje mijn voorkeur,Zelf gebruik ik ook graag een blush van Mua, ze zijn echt fijn in gebruik

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwie ik vind beide blushs erg mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze allebei heel erg mooi! Oops.... wilde eigenlijk niet meer teveel blush kopen, maar ga wellicht toch weer "zondigen" hihi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Shade 6 doet me erg denken aan rose gold van Sleek, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie blushes! Vooral die roze is helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als ik ze zo zie, spreekt shade 2 mij meteen aan, maar ik denk dat shade 6 ook heel mooi zou kunnen zijn met die glans erin! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, ik vind ze er allebij echt super mooi uitzien! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw heel mooi! EN wat een leuke foto's heb je gemaakt ❁ ❁ ❁

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kocht twee blushes in London en heb spijt dat ik ze niet direct allemaal heb gekocht haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat er geen kruidvat bij mij in de buurt deze merk verkopen.
  Zo dat is wel een groot verschil of je nou € 0,70 cent betaalt of € 2,50 euro.
  De blushes zelf zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen