Je Eigen Notitieboek met Webprint.nl

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van Webprint of ze het leuk zouden vinden om een samenwerking aan te gaan. Dit leek mij natuurlijk erg leuk voor mijn blog en ik mocht uit een aantal producten kiezen om te reviewen voor Lipstick Addict. Ik heb gekozen voor een notitieboekje, want wat is een blogger zonder notitieboekje, right?! Ik gebruik een boekje dagelijks om artikels in te plannen, ideeën op te schrijven + ze uit te werken en allerlei financiële dingen op te schrijven wat bij mijn blog hoort. Een notitieboekje is bij mij wel onmisbaar. Lees snel verder!

Op webprint.nl kun je naast foto notitieboekjes ook je eigen fotoalbums, fotoagenda's, fotokalenders, kaarten en nog veel meer leuke foto producten maken en meteen bestellen. Er is heel veel keus en dit alles gaat snel en eenvoudig. Je kan een item ook cadeau doen, doordat de foto's die jij zelf uitkiest is het ook heel persoonlijk.

Het bestellen ging vrij makkelijk en het pakketje werd snel bezorgd + de items zaten heel goed verpakt. 


Dit zijn dan de notitieboekjes die ik wil gaan gebruiken voor mijn blog, ik mocht er twee uitkiezen. De kaft kan je zelf ontwerpen met een foto die jij er graag op wilt hebben, dus je kan er ook creatief mee bezig zijn! Voor het eerste boekje heb ik gekozen voor een afbeelding met allerlei lipsticks. Ik vond deze wel heel goed passen bij mijn blog. Het tweede boekje heeft een afbeelding van lipliners die ik een tijdje terug zelf had gefotografeerd. Ik vond deze wel leuk en vrolijk met al die kleurtjes. Ik ben er in ieder geval heel blij mee!

De notitieboekjes zijn van A4 formaat en ik was eerlijk gezegd wel een beetje verbaasd over de kwaliteit van deze boeken. De kaft is zacht, maar voelt wel heel stevig aan en het is netjes afgewerkt. Je kan wel voelen en zien dat het van een goede kwaliteit is gemaakt.


Bij het bestellen van de notitieboeken had je de keuze om een gelinieerde of een blanco pagina te hebben. Ik heb gekozen voor een gelinieerde, want dat maakt het met schrijven wat makkelijker en mooier. Het lijntjes papier voelt ook heel zacht en glad aan, dat maakt het schrijven erop veel leuker en fijner!


Ik vind dat je nooit genoeg notitieboekjes kan hebben. Ik gebruik er een voor het huishuiden, om recepten in op te schrijven, financiën en natuurlijk voor mijn blog. Voor mijn blog had ik al een notitieboekje, maar die is alweer volgeraakt, dus deze komen goed van pas!

Wat noteer ik dan allemaal in een notitieboekje? Best veel als het om mijn blog gaat.

Mijn blog planning - Ik probeer om de dag een blog post online te zetten en dan is een planning hierbij wel handig. Het helpt me ook wat rustiger te zijn in me hoofd.
To do lists - Dingen die ik nog moet doen bijvoorbeeld; Emails beantwoorden, het fotograferen van verschillende items, artikels schrijven + inplannen enzovoort.
Statistieken - Ik vind het belangrijk en leuk om te zien het met mijn blog gaat.
Samenwerkingen - Dit schrijf ik ook op in een notitieboek, vooral als er een deadline aan zit is dit heel handig voor mij.
Financiën - Wat ik allemaal uitgeef aan mijn blog schrijf ik er ook in. Ik heb bijvoorbeeld een eigen domein en dit soort dingen vind ik wel belangrijk om het ergens te noteren.
Blog ideeën - Ik krijg op de raarste momenten allerlei leuke ideeën voor mijn blog en deze noteer ik ook altijd om het niet te vergeten. Ook werk ik ze uit in een notitieboekje.
Memo blokjes - Ik hou altijd een pagina vrij in een notitieboek voor memo blokjes. Ik schrijf er belangrijke dingen op en ideeën die zomaar in me opkomen, zodat ik het niet zal vergeten. Deze plak ik dan op de lege bladzijde, zodat ik het later kan uitwerken.


Je zou denken, dit zijn twee lipsticks en twee nagellakjes, toch? Dat dacht mijn vriend ook. Totdat ik de doppen ervan af haalde en hij zag dat het eigenlijk twee pennen en twee markeerstiften zijn! Ik vond dit setje een tijdje geleden bij de Big Bazar voor maar €1 en het leek me wel leuk om dit met jullie te delen. Ik gebruik deze set ook om in notitieboekjes te schrijven en dingen te markeren.


Je eigen notitieboek met foto kun je bestellen op webprint.nl voor €12,95. De prijs is niet helemaal budget, maar je krijgt ervoor wel je eigen ontworpen boek met een hele goede kwaliteit.

Gebruiken jullie notitieboekjes, zo ja waarvoor?

27 opmerkingen:

 1. Wat leuk!! Dit is wel een leuk idee om voor de administratie van mn webwinkeltje zo'n eigen gemaakt boekje te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, zo heb je je eigen gemaakte boekje voor al je administratie en allerlei andere dingen! :)

   Verwijderen
 2. Wat een super leuke tip! Jammer genoeg schrijf ik altijd vrij weinig op, dus voor mij is dit nu niet noodzakelijk, maar onthouden zal ik dit wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt typische blogspulletjes uitgekozen, ze zijn erg leuk! Ik gebruik ook altijd een boekje om van alles en nog wat in op te schrijven. Ik gebruik er ook meerdere door elkaar. Ik heb eentje voor m'n blog, werk, ... Ik koop ze vaak bij de hema :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha typische blogspulletjes ja? :) Boekjes zijn altijd fijn voor van alles. De boekjes van de Hema lijken me ook heel fijn, heb er nog nooit eentje gekocht!

   Verwijderen
 4. Wat een leuke spulletjes zo bij elkaar...ik gebruik notitieboekjes voor naast mijn pC, maar heb er bv ook een in de tas van mijn fotocamera...et ziet er echt superleuk uit zo bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, dat is idd ook erg handig, een boekje voor in de tas van je fotocamera! X

   Verwijderen
 5. Het ziet er super leuk uit! Ik gebruik bijna alles als notitieboekjes, want ik schrijf eigenlijk overal wel iets op haha:P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik voor mijn blog ook altijd een notitieboekje! En het is inderdaad ook handig om in op te schrijven wat je uitgeeft. Leuke notitieboekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt hele mooie notitieboekjes uitgekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ontzettend leuk artikel! Ook handig dat je alles erin schrijft, van financiën tot ideeën!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super idee zeg! Ik wist niet dat je dat ook bij hun kon laten maken erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat leuk zeg! Het ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat super leuk!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat je een eigen ontworpen notitieboekje daar kan laten maken. Lekker persoonlijk :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie foto's en ik vind zo een notitieboekje heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een super leuk notitie blokje die met e lipsticks! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk zo'n zelf ontworpen notieboekje x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. zo dat ziet er leuk uit zeg! ik wist niet dat je bij dat bedrijf ook zelf notitie blokjes kon bestellen, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel erg leuk notitieboekje zeg! En die schrijfset is ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen