STASH || Mijn Max & More Lipsticks van de Action

Wie houdt er nou niet van de Action?! Ik koop daar echt bijna alles, van huishoudelijke dingen tot decoratie spulletjes voor in mijn huis en noem maar op. Er is 1 schap die ik altijd wel bekijk als ik bij de Action ben en dat is natuurlijk waar de make-up ligt, ik ben dan ook vooral gek op de lipsticks. Vandaag laat ik je zien welke lipsticks ik van MAX & MORE (Action make-up huismerk) in mijn stash heb liggen, kijk verder voor foto's en swatches!
Een tijdje geleden liet ik je ook al mijn lip producten zien van Essence, als je daar benieuwd naar bent kan je deze hier bekijken (die inmiddels heel erg gegroeid is, oeps!).


Zoals je hierboven op de foto kunt zien zijn de verpakkingen van de lipsticks niet allemaal hetzelfde. De eerste vier met een grijze kleur zijn nog de oude verpakkingen en de lipsticks met een zwarte kleur zijn de 'nieuwe' verpakkingen. Een tijdje geleden hebben ze de lipsticks dus vernieuwd. Eerlijk gezegd vind ik de huidige, de zwarte dus, veel mooier en minder goedkoop er uit zien.

Van de lipstick zelf merk ik geen verandering. De geur, de pigment en de houdbaarheid is voor mijn gevoel hetzelfde gebleven. Vooral de geur van de lipsticks vind ik zo heerlijk ruiken dat ik het wel zou willen opeten, haha.

Het pigment van de lipstick is heel goed, vooral voor de prijs die je ervoor betaalt. De lipsticks koop je namelijk per twee in een pakje en die kost €0,89, wat betekent dat je per lipstick maar €0,45 betaalt! De lipstick is romig, maar blijft wel goed op mijn lippen zitten.
Dit is mijn eerste setje die ik ooit bij de Action kocht en ik heb ze inmiddels al een paar keer opnieuw meegenomen. Er zit een knal roze kleur in en een peachy kleur. Perfecte lipsticks voor de lente en zomer! De roze knal kleur is mijn favoriet en draag deze graag met warme dagen. De peachy kleur is ook erg mooi in de zomer, maar roze kleuren draag ik vaker dan allerlei andere kleurtjes. De namen staan duidelijk op de onderkant van de huls.


Boven zie je Hot Pink en onder zie je Peach. Nu ik deze kleuren weer zo zie kan ik niet wachten tot de lente/zomer dagen, ik wil ze weer graag gaan dragen!
Dit setje bevat kleuren lipsticks die ik normaal gesproken niet zo snel zou opdoen. Toen ik een keertje bij de Action was en deze lipsticks zag, besloot ik het maar te proberen voor dat kleine prijsje. In het begin was ik er niet weg van, maar met de tijd pakte ik deze kleuren er steeds vaker bij. Het was even wennen voor mij, maar uiteindelijk vond ik ze wel heel mooi! Beiden kleuren zijn goed gepigmenteerd en smeren makkelijk over de lippen.


Boven zie je Pink Blush en onder zie je Poppy Peach. Nu ik de swatch en de kleur van Poppy Peach zie, bedenk ik me dat ik vaker dit kleurtje moet op doen, want eerlijk gezegd ben ik deze lipstick de laatste tijd helemaal vergeten!Deze twee lipsticks in een nieuwe huls kocht ik alweer een tijd geleden. Er was genoeg keus uit een aantal setjes, maar mijn oog viel toch op deze twee mooie kleuren. Dit zijn ook weer opvallende lipsticks, maar daar houd ik wel van! Tullip Pink is een fel roze kleur en Raspberry is een prachtige framboos kleurige lipstick.


Boven zie je Raspberry en onder zie je Tullip Pink. Beiden draag ik vaak & zijn favoriet, dus houd je van felle framboos/roze kleuren? Dan zou ik ze zeker kopen!

Gisteren ben ik bij de Action geweest en kwam een setje tegen met twee mooie lipstick kleuren die ik eerder niet ben tegengekomen. Hiervan komt binnenkort een review van op mijn site, dus als je daar benieuwd naar bent, stay tuned!

Heb jij veel lipsticks van de Action en welke vindt jij heel mooi?


26 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren en het pigment is ook erg goed zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een intense kleuren ...heel erg mooi....de laatste swatch die je laat zien vind ik heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleuren, knallen lekker! En de prijs valt mij helemaal niet tegen, top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren zeg! Ik vind ze eigenlijk allemaal wel wat hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleurtjes allemaal en goede pigmentatie! Hoelang blijven de lipsticks ongeveer zitten? Heb zelf nog nooit een lipstick bij de Action gekocht maar dit ziet er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het pigment is echt verbazingwekkend goed zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er echt geweldig uit! Ik heb geen Action lippenstiften, maar als ik dit zo zie ga ik er zeker eens een kijkje nemen de volgende keer! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb er ook een aantal, ik vind ze erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleurtjes! Hier ga ik de volgende keer eens naar kijken!
  Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die swatches zien er goed uit zeg! Niet voor een Action lipstick, maar gewoon echt goed! Ben benieuwd hoe ze staan. x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Stuk voor stuk mooie kleurtjes. De pigmentatie is ook super <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De pigmentatie is inderdaad dik in orde met deze lipstick. Action doet het goed de laatste tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben gek op de Action lipsticks en heb ze bijna allemaal *schaam* ....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh deze zien er goed uit! Ik heb vandaag toevallig een review geschreven over de make-up box van Max&More en de lippestiftjes die daarin zaten waren niet al te best.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik ook gezien, die vielen wel heel erg tegen! Maar de lipsticks per twee die ze verkopen zijn allemaal heel goed gepigmenteerd!

   Verwijderen
 15. deze zijn echt goed, ik heb ze ook gehad!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oooh wauw wat zien de kleuren er mooi uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie kleuren, ze zien er erg romig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie kleurtjes! Ik heb er hier ook twee van en die vind ik ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb de laatste tijd echt veel Action make-up gekocht om te reviewen voor mijn blog! Heb de lipsticks, eyeshadow sticks, poeders en concealers al gekocht haha! Deze lipsticks zal ik ook snel kopen denk ik! De kleuren zijn echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah wat leuk, ben benieuwd naar welke producten je hebt gekocht! De lipsticks zal ik sowieso kopen en de poeder vind ik ook heel fijn!

   Verwijderen
 20. Ik had niet verwacht van Action dat de kwaliteit zo goed is! Gave kleurtjes ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie stash maar vind de geur van deze lipsticks niet heel erg aangenaam!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooie kleurtjes! Ik vind de lipsticks van Action best fijn. Ze zijn goed gepigmenteerd en blijven op zich wel goed zitten. Het enige wat ik jammer vind, is dat ze nogal stroef aanbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb er onlangs ook 8 uitgetest voor mijn blog en ze zijn me echt heel goed bevallen. Mooie kleuren die erg goed gepigmenteerd zijn!

  BeantwoordenVerwijderen