Review & Swatches: Sleek 'Candy' Eyeshadow Palette

 Hi beauty's, ik laat jullie mijn allereerste Sleek palette zien die ik een tijdje geleden heb gekregen bij de Good Buy box van misslipgloss. Ik wilde al jaren een palette van dit merk hebben en was er heel nieuwsgierig naar. Iedereen was er zo enthousiast over en ik snap heel goed waarom! Ben je benieuwd naar de review en swatches, klik dan verder!


Review, swatch, sleek, candy, eyeshadow, oogschaduw, palette

Het palette waar ik het over heb heet Candy. De naam zegt het al, het is een oogschaduw palette met felle kleuren! Deze zit in dit kartonnen doosje, die er trouwens zo leuk en schattig eruit ziet, vind je niet?! 

Review, swatch, sleek, candy, eyeshadow, oogschaduw, palette

Review, swatch, sleek, candy, eyeshadow, oogschaduw, palette

De verpakking van het palette is matzwart en het eerste wat mij opviel is dat het heel stevig aanvoelde. Ik heb veel paletten, maar niet zo een die zo stevig aanvoelt als deze. Het palette vind ik ook heel luxe ogen. Zowel op de voor als achterkant staat wat informatie, zoals het merk, de naam van het palette, de website van Sleek en dat het palette is ontworpen in Engeland en geproduceerd is in China. 

Review, swatch, sleek, candy, eyeshadow, oogschaduw, palette

BAM, felle kleuren oogschaduw! Iets waar ik eerlijk gezegd nog wel aan moet wennen hoor, haha. Ik ga altijd voor veilig met neutrale oogschaduws en paletten. Maar dat maakt het palette zeker niet minder mooi! In het palette zit een doorzichtige kaartje met de namen van de oogschaduws.


Review, swatch, sleek, candy, eyeshadow, oogschaduw, palette

Zo kun je de kleuren wat beter zien. Ik ben er echt van gaan houden. Normaal gesproken zou ik liever voor veilig en bruintinten gaan, maar met deze prachtige kleuren valt ook wel een mooie look mee te maken! Je kan het namelijk ook combineren met bruine, neutrale oogschaduws.

Review, swatch, sleek, candy, eyeshadow, oogschaduw, palette

Bij het palette hoort ook deze dubbelzijdige sponsapplicator. Ik heb een haat-liefde verhouding met deze dingen. Ik vind kwasten heel fijn om oogschaduw mee aan te brengen en alles te blenden, maar met een sponsapplicator kun je ook heel mooi highlighter aanbrengen in je binnenste ooghoek. Of ik breng met de sponsapplicator deppend een kleur aan op het ooglid voor veel pigmentatie. Dat is ook het enige waar ik deze dingen voor gebruik. Nadeel is dat het veel te veel product opneemt, wat ook heel zonde is!

Laten we kijken naar de kwaliteit en het pigment van deze oogschaduws, want die is heel goed kan ik je zeggen!

Review, swatch, sleek, candy, eyeshadow, oogschaduw, palette

Review, swatch, sleek, candy, eyeshadow, oogschaduw, palette


Review, swatch, sleek, candy, eyeshadow, oogschaduw, palette

Review, swatch, sleek, candy, eyeshadow, oogschaduw, palette

Ik was echt verbaasd over de pigmentatie en hoe zacht de oogschaduws wel eigenlijk niet zijn. De oogschaduws kruimelen niet eens, wat echt top is. Ik snap wel waarom velen meiden hier enthousiast over zijn. Ik ben dat namelijk ook en kan niet wachten om nog een Sleek palette te kunnen kopen, want dat zal zeker gebeuren!

Review, swatch, sleek, candy, eyeshadow, oogschaduw, palette

Sleek is te koop bij diverse webshops en sleekmakeup.com.

Welk palette van Sleek is jouw favoriet?

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke vrolijke kleurtjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie, felle kleurtjes! Het pigment is echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie felle kleuren. Leuk dat je een sleek palette hebt. Ik zoek er ook nog steeds eentje! Mooi review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, eindelijk heb er eentje haha! Welke wil jij dan?

   Verwijderen
 4. wat een geweldige kleuren, dit is wel mijn smaak, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleurtjes! Alleen gebruik ik voor oogschaduw wat natuurlijkere kleuren. Ik heb een paar jaar geleden het oogschaduwpalette storm gekocht, erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit soort kleurtjes staan me niet goed, dus het paletje is niks voor mij. Ik vind je foto's wel echt onwijs snoezig met die snoepjes zo eromheen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie felle kleurtjes bevat dit palette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een prachtig pigment heeft dit pallet!

  BeantwoordenVerwijderen