Empties #3

Hi beauty's, ik heb wel eens een paar keer eerder op mijn blog mijn opgemaakte producten aan jullie laten zien. Heel veel producten zijn ook favoriet, misschien dat je er ook wat aan hebt! De afgelopen tijd heb ik veel dingen opgemaakt en ik heb geprobeerd de meeste producten te bewaren voor dit artikel. Ben je benieuwd naar de producten, kijk dan verder!De Photofinish foundation van Catrice blijft maar terugkomen. Dit is ook een favoriete foundation van mij en ook de enige die ik elke dag gebruik. Je hebt me hier vast wel eens vaker over gehoord. Helaas is die wel uit het assortiment gehaald, maar gelukkig heb ik nog drie back-ups liggen!

Oh jeetje, vier liquid liners van Catrice mag ik ook gaan weggooien. Deze is ook al jaren favoriet en gebruik ook geen andere eyeliner meer sinds ik deze heb. Hij is heel zwart en brengt heel fijn aan. Ben je nog op zoek naar een fijne eyeliner? Dan raad ik je zeker deze budget topper aan!


Ik denk dat je in deze blogpost wel kan merken wat ik het meeste gebruik. Eyeliner + mascara, zonder deze twee producten ga ik bijna niet de deur uit. Ik gebruik altijd twee of drie mascara's, namelijk eentje om mijn wimpers te separeren, een voor volume en eentje voor de lengte. De afgelopen tijd heb ik weer wat mascara's opgemaakt van verschillende merken, zoals Essence, Maybelline. Rimmel en NYC. Allemaal waren ze heel fijn, behalve de Rimmel mascara. Deze viel me toch wel tegen!


Verder heb ik nog wat pakjes reinigingsdoekjes opgemaakt. Eentje is van de Action en de andere twee zijn van de Primark. Ik moet zeggen sinds ik ik de Primark doekjes heb ontdekt vind ik deze zoveel fijner en zachter dan alle andere doekjes van andere merken. Ook kosten ze maar €1,50 per twee pakjes, dus dat is een mooi koopje. Een paar dagen geleden ben ik langs de Primark geweest en heb weer even 4 pakjes ingeslagen!


Naast make-up heb ik nog een paar producten opgemaakt. Twee heerlijke parfums die ik de laatste tijd veel heb gebruikt zijn helaas op. Eentje is van de Primark, deze heet Polka en ik had hier eerder ook geschreven. Heerlijk geurtje en iedere keer als ik naar de Primark ga neem ik 'm weer mee. De andere parfum is van de Action. Deze heet Explosion forbidden love. Normaal gesproken ben ik niet zo van de geurtjes van de Action, maar deze vond ik wel lekker ruiken en het ook nog eens goedkoop!

Verder heb ik een deodorant van Kruidvat eigen merk opgemaakt, dit is de Lotus versie. Prima deodorant die lekker ruikt en ook nog eens lekker budget is. Ik heb alweer een paar op voorraad gekocht!

Waar ik ook een tijdje geleden wat over scheef is de dagcrème van de HEMA. Inmiddels vind ik het echt jammer dat die op is gegaan, want ik vond het een heerlijke crème. Ik heb zeker het gevoel gehad dat het mijn huid heeft opgeknapt en dat heb ik niet met veel dagcrème's. Ik heb trouwens ook de serum van deze lijn en deze twee in combinatie zijn echt perfect!

Als laatste heb ik nog een haar product opgemaakt van Andrélon. Dit is de schitterend steil hitte beschermer. Zelf heb ik krullend haar en stijl maar haar vaak en vind het daarom belangrijk om maar haar goed te beschermen tegen de hitte. Ik heb niet echt het gevoel gehad dat deze mijn haar beschermde, dus daarom zal ik 'm niet opnieuw kopen. Wel moet ik zeggen dat mijn heerlijk rook na het aanbrengen van dit product.

Heb jij veel producten opgemaakt de laatste tijd?

18 opmerkingen:

 1. Mijn eyeliner is net op, misschien dat ik nu wel eens voor die van Catrice ga ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat veel producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tip als je foundation 'op' lijkt: als je het pompje eruit haalt, dus de dop er zegmaar afschroeft, dan heb je een buisje waar ook nog heel veel foundation aanzit. Gewoon met je vinger eraf halen en aanbrengen op je gezicht. Zo haal je echt álles uit je foundation haha! Ik doe dit nu al een week en mijn flesje is nog steeds niet op. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yess dat doe ik ook altijd met mijn foundations! Zo kun je er echt wat langer mee doen :) Toch bedankt voor het delen van deze tip, hoop dat de andere meiden er wat aan hebben!

   Verwijderen
 4. Haha, je bent inderdaad een grootverbruiker in mascara en eyeliner. Ontzettend leuk om te zien hoeveel van deze items er bij jou doorheen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien! Voelt zeker fijn, dat je alles nu weg kan gooien he?! hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een 'lipstick-addict', maar ook eigenlijk een eyeliner en mascara addict :)
  Wat zijn dat veel producten zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ZO! Lekker veel!
  Ik heb niet zoveel opgemaakt, maar dat komt omdat ik altijd van alles opentrek...
  En dan ineens is ook alles op, maar dat moment is nog niet daar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Woow, wat heb je veel mascara's opgemaakt. Die photo finish foundation van Catrice is inderdaad zo fijn. Gelukkig heb ik ook nog een back-up liggen. Ik vind het nog altijd erg jammer dat deze uit het assortiment is gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat jammer dat sommige dingen zo fijn zijn en dan toch ineens uit het assorti verdwijnen. je hebt veel opgemaakt, ik maak ook wel regelmatig veel op, en de ene maand is het meer cosmetica dan de andere...leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn groene babylips is bijna op helaas, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow wat onwijs veel! Heerlijk voelt dat altijd om zo veel weer weg te kunnen doen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat onwijs veel! Ik ben echt geïnspireerd om mijn bijna lege parfums nu echt eens op te maken, op die manier kan ik andere parfums ook weer ontdekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk om te zien! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat veel opgemaakt! Die eyeliner van catrice vind ik verschrikkelijk, vreemde geur, kleur en gaat er met niks af. Misschien had ik wel een slechte vast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De Photo Finish foundation lijkt me erg fijn! Veel dingen heb je opgemaakt :D

  BeantwoordenVerwijderen