FASHION || Lente Musthaves ♥

Goedemorgen beauty's, om de lente een beetje goed in te komen laat ik jullie vandaag mijn lente musthaves zien. Deze items vind ik zelf onmisbaar in de kledingkast en je kunt ze nog eens eindeloos met elkaar en met andere items combineren. Kijk snel verder!


1 | Het leren jasje - Of het nou de lente/zomer is of de herfst/winter, een leren jasje is sowieso onmisbaar in je kledingkast. Dit item is een echte musthave voor in je garderobe en valt eindeloos te combineren! In de winter was dit jasje misschien te koud om het als buiten jas te dragen, maar in de lente kan je 'm weer tevoorschijn halen!

2 | Gele sweater - Geel is ook weer zo'n kleur dat helemaal terug komt in de lente/zomer en eerlijk gezegd ben ik daar heel blij mee! Zelf heb ik een medium huid met een donkere haarkleur en gele blousjes en sweaters vind ik ook heel mooi staan. Deze gele sweater houd je nog eens lekker warm ook voor de wat koudere dagen!

3 | Strappy sandal heels - Deze pumps heb je waarschijnlijk wel vaker gezien, maar wat zijn ze toch mooi! Ideale heels voor in de lente en zomer als je het mij zou vragen. Ze zijn simpel, maar wel heel classy en vrouwelijk. Onder elke outfit staan ze wel mooi!

4 & 5 | Statement armband en statement ketting - Sieraden mogen natuurlijk niet ontbreken! De armband en ketting kun je leuk met elkaar combineren of met je andere sieraden. Allebei zijn ze wit-zwart wat ik echt een statement piece vind voor in je sieraden stash, het past tenslotte bijna overal wel bij!

6 | Witte blouse -  Een wit, luchtige blouse is ook weer een item dat ik onmisbaar vind in de kledingkast. Je kunt het zakelijk combineren, bijvoorbeeld bij een sollicitatiegesprek of op je werk, je kunt het casual dragen en zelfs op een avondje uit en als je een feestje hebt valt dit basic item heel leuk te combineren!

Al deze items komen bij Esprit vandaan. Tip: Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief van Esprit, ontvang je 10% korting voor als je een bestelling wilt plaatsen!

Wat zijn jouw lente musthaves?

9 opmerkingen:

 1. Oeh die gelige trui vind ik zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke musthaves! Ik zou voor de schoentjes gaan =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie musthaves! Ik wil ook nog een leren jasje hebben..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke items, de schoenen en ketting zijn mijn favoriet!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een leren jas is idd een must have!
  Ik ben ook opzoek naar een nieuwe!
  belle-fin.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke items allemaal! Ik persoonlijk hou heel erg veel van dat soort zwarte leren jasjes. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooie spulletjes allemaal! zo'n witte blouse vind ik mooi! en een leren jasje is ook altijd goed.

  BeantwoordenVerwijderen