Wishlist || Met o.a. Buyincoins, Nyx, Canon

Hi beauty's! Het leek me wel leuk om jullie mijn wishlist van dit moment te laten zien. Misschien dat jij er ook een paar leuke producten tussen ziet? De producten zijn o.a. van Buyincoins, waar ik trouwens binnenkort weer een bestelling ga plaatsen. Ben je benieuwd, lees dan verder!

BUYINCOINS.COM

1 | 4 Bamboo make-up brushes $3,59 - Bij deze webshop heb je veel kwasten voor weinig geld, dus ik wilde wat kwasten gaan uitproberen. Dit setje bevat 4 kwasten, 2 voor het gezicht en 2 voor de ogen.
2 | 10 Color blush palette $6,75 -  Dit palette met 10 kleuren blush leek me ook leuk om te testen, helemaal al voor dat zachte prijsje!
3 | Blush powder palette $5,05 - Nog een blush palette, dit is een namaak van Urban Decay. Het bevat een blush, bronzer en een highlighter.
4 | Lipstick organizer $3,55 - Deze lipstick organizer, waar maar liefst 24 lipsticks in passen staat heel hoog op mijn lijstje. Echt ideaal om al je lipsticks in op te bergen en het ziet er nog eens leuk uit!
5 | Fan brush $2,49 - Nog een kwast, dit is een fan brush en deze kwasten zijn fijn om highlighter aan te brengen.
6 | 5 Bamboo make-up brushes $4,66 - Als laatste nog een set kwasten, deze zijn voor je ogen en voor dat prijsje dat je ervoor betaalt zijn ze heel goedkoop!


1 | Ik ben al een tijdje op zoek naar een basic, gestreept shirt die niet strak zit, maar wat losjes valt. Het is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een zwarte broek en wat heels. Rode lippen maken het plaatje compleet. Toevallig kwam ik deze tegen van Vero Moda, voor maar €19,95. Dit shirt is echt een musthave, hij is tijdloos en valt leuk te combineren! Je kan het shirt hier vinden.
2 | De welbekende Ikea Lack Tafeltje heb ik ook op mijn lijstje, dit is een hoogglans witte. Dit tafeltje wil ik gebruiken om decoratie spullen en kaarsen op te leggen en ik wil dit tafeltje ook gebruiken om productfoto's op te maken!
3 | De Canon EOS 1200D. Sinds kort heb ik deze beauty aan mijn verlanglijstje toegevoegd. Foto's maken vind ik erg leuk, vooral van beauty producten en zelf heb ik nogal een oud model camera. Deze versie van Canon is een spiegelreflex camera waar je hele mooie foto's mee kan maken. Binnenkort ga ik beginnen met het sparen voor deze beauty!
4 | Dan de NYX blush in Taupe. Deze kennen jullie vast wel! Niet om als blush te gebruiken, maar juist om mee te shapen! Ik ben er heel benieuwd naar en ben van plan om deze te gaan bestellen!
5 | Een tijdje terug kreeg ik de Vichy Flexiteint foundation cadeau van me zusje. In het begin gebruikte ik het niet zo veel, maar toen ik 'm dagelijks begon te dragen werd ik in korte tijd verliefd! Deze foundation dekt heel goed, is precies in mijn kleur, heeft een gele ondertoon en laat een mooie glow achter! Helaas is die op, dus ik moet snel weer een nieuwe halen!


Heb jij nog items van Buyincoins op je wishlist staan?

11 opmerkingen:

 1. Erg leuke items zeg! Vooral de camera is pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke wishlist! Dat tafeltje van Ikea kan ik echt wel aanraden om foto's op te maken. De witte achtergrond is ideaal! Verder staat die NYX blush ook op mijn wishlist, deze lijkt mij prachtig om mee te shapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat na maak palet van UD! Ik ben heel benieuwd naar NYX Taupe ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie wishlist! Ik moet ook weer eens zo'n nieuwe lipstick houder bestellen. De mijne is vol en ik denk dat de nieuwe inmiddels tot de helft zou komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige wishlist en vooral de Canon! Ik kan niet meer zonder mijn Canon.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke wishlist, het nummertje 2 palette lijkt mij best wel erg handig...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke wishlist! Die lipstick organiser ziet er goed en handig uit. De Canon EOS 1200D heb ik sinds kort ook en 't is echt een ontzettend fijne camera en relatief goedkoop! Kan 'm zeker aanraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. kopen die fanbrush! ik had er niks van verwacht voor een paar euro op ebay maar hij is eigenlijk verbazend zacht :d Ik gebruik hem al een maandje om highlighter mee aan te brengen xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klinkt goed! Ik wil 'm ook gaan gebruiken voor highlighter, fijn dat die zo zacht is! X

   Verwijderen
 9. Die lipstick organiser lijkt me super handig! En een mooie camera staat ook al een poosje op mijn verlanglijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen