What to wear #19 Date Night X2 ❤️

Heb je binnenkort een date en heb je geen idee wat je wilt aan doen? Veel vrouwen kunnen heel lang voor de kast staan en maar afvragen wat ze willen gaan dragen. Ik snap het heel goed, ik heb hetzelfde! Om je wat inspiratie te geven laat ik je vandaag 2 outfits zien die je kunt dragen op een date night, op een feestje of wat dan ook!Ik weet niet hoe het komt, maar deze outfit doet me ook denken aan de zomer en heerlijke warme, zonnige dagen met een wijntje aan het terras. Dit setje is neutraal en basic, maar heeft toch ook wel iets opvallends door de accessoires en de lipstick. Het luchtige vestje/kimono heeft zwart-witte strepen en zulke items vind ik altijd heel mooi combineren met rood. Een rode lipstick en een rode clutch zullen er heel mooi bij combineren en zijn ook de enige items die het meeste zullen opvallen. Een zwarte basic leren broek en een paar zwarte wedges eronder maken het helemaal af!Deze outfit is mijn favoriet. All black + goud + lipstick = perfecte combi! Ik hou er echt van om zwart met zwart te combineren, met gouden sieraden en natuurlijk een felle rode of roze lipstick. All deze items in de outfit heeft iedereen vast wel in haar kledingkast hangen. Het blousje draag je met een simpele zwarte (high waisted) broek, de voorkant van de blouse kan je ook een beetje in de broek stoppen voor een speelser effect. De sandaaltjes met hoge hak staan er heel leuk bij en zijn heel vrouwelijker!

Welke outfit vind jij het leukste?


10 opmerkingen:

 1. De zwarte blouse van de tweede outfit heb ik ook. Ik vind de schoen van outfit twee ook erg mooi helemaal mijn style.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie outfits! Ik vind vooral de tweede outfit mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De 2e outfit spreekt mijzelf het meeste aan...de eerste vind ik wat "gewoner" om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik zou echt voor outfit 2 gaan! niet Te zeg maar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk ;) Zo ik zeker kiezen voor z'n gelegenheid. Vind ze allemaal wel mooi ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind de outfits zo leuk dat ik het altijd zonde vind dat je niet erbij zet vanwaar de items zijn! tipje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor de tip het is wel iets waar ik mee rekening kan houden, maar ik maak de outfits op Polyvore en vele items zijn ook niet meer verkijgbaar vandaar dat ik het er niet bij zet!

   Verwijderen
 7. Mooie outfits! De eerste vind ik het mooist, maar die andere is ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen