Mijn favoriete lipstick & lipliner combo's van Essence

De laatste tijd merk ik dat mijn lipstick- en liner stash heel snel begint te groeien. Ik heb meer Essence lipsticks en onlangs schreef en liet ik je de lipliners van Essence ook zien. Voor een perfecte longlasting lipkleur gebruik je een lipliner en lipstick in combinatie. Zo heb ik twee hele mooie combinaties met de producten van Essence die ik je wil laten zien, lees verder!ESSENCE LONG LASTING LIPSTICK 'NATURAL BEAUTY' ♥ ESSENCE LIPLINER '07 CUTE PINK'

De eerste combinatie lijkt ook wel op de Kylie Jenner lip, ik heb het gevoel dat mijn lippen heel wat voller lijken met deze combo en het is niet te overdreven want het is echt een my lips but better kleurtje. Deze twee gebruik ik de laatste tijd heel vaak en je kan wel zeggen dat ik beiden gebruik in mijn dagelijkse make-up routine.


ESSENCE LONG LASTING LIPSTICK '09 WEAR BERRIES' ♥ ESSENCE LIPLINER '15 HONEY BERRY'

De tweede combinatie is wat feller, want daar houd ik ook erg van. Ik was nog op zoek naar een lipliner in de kleur van de lipstick en ben heel blij dat ik 'm een tijdje terug heb gevonden. Draag deze combo op een speciale avond en ik weet zeker dat het goed blijft zitten!Hier zie je de lipliners van dichtbij. Kort geleden heb ik een blogpost geschreven over de lipliners van Essence, klik op deze link om daar heen te gaan. De lipliners zijn zo fijn en blijven heel goed zitten. De prijs maakt het nog beter, ze kosten maar €1 per stuk, dus inslaan allemaal, haha.


En hier de long lasting lipsticks. Beiden zijn favoriet en vooral Natural beauty gebruik ik bijna elke dag. Deze lipsticks zijn ook lekker budget, ze kosten maar €2,40 per stuk. Ik weet nog dat het met 1 lipstick begon die het assortiment ging verlaten en dat ik deze voor maar €1 kocht. Ik merkte dat ik de lipstick heel fijn vond, dus mijn collectie begon maar te groeien en het groeit nog steeds, vind het hele fijne en mooie lipsticks!


Dit zijn dan de swatches van de lipliners en lipsticks. De foto is trouwens niet bewerkt. Link zie je Wear Berries en Honey Berry, rechts de budget kylie jenner lip met Natural Beauty en Cute Pink. Zie je hoe mooi ze met elkaar matchen?! Dit noem ik dus een perfecte combinatie.


Welke combo vindt jij het mooiste?19 opmerkingen:

 1. Wauw, wat zijn ze prachtig! Ik vind beide combinaties zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een hele mooie combinatie beide.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de beide combi's zijn erg mooi, maar wear berries spreekt mij het meeste aan, ik houd van zulke intense tinten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, hij is heel mooi intens. Vind zulke kleuren jou ook heel mooi staan!

   Verwijderen
 4. Wat een mooie combo's zeg! Erg mooie kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik graag de liner Satin Mauve, met de lipstick Wear Berries, die combinatie is ook erg leuk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd hoe dat zal staan, ik ga het een keertje proberen! X

   Verwijderen
 6. Van deze vind ik de lichte kleur roze het leukst! Ik heb eigenlijk nog nooit lipstick in combinatie met lippotlood gebruik. Ik ga het binnenkort toch maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi hoe ze matchen met elkaar :) Ik ben wel eens benieuwd hoe die kylie lip me zou staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan niet kiezen, beide zijn erg mooi! Ik moet me dringend ook een lipliner van Essence aanschaffen, wat een pigment!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Top producten zijn het inderdaad! En geheel budget ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Natural beauty & cute pink vind ik het mooist! Had ze wel graag eens op je lippen zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Dat wil ik ook wel laten zien, alleen ben nog niet goed in het maken van de foto's ervan!

   Verwijderen
 11. Beide combinaties vind ik heel mooi. Heb zelf geen lipliner van essence, hier moet snel verandering in komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De honey berry lipliner heb ik nog niet. Zo te zien is hij wel heel mooi. Heb er nooit aan gedacht om de cute pink lipliner te combineren met lipstick 07! Past zo te zien perfect bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, ik kan niet kiezen! Ik vind beide combinaties erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooie producten, maar met welke camera fotografeer jij? xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik een panasonic lumix, die is best wel oud eigenlijk. Dankjewel trouwens voor al je reacties! X

   Verwijderen