Essence Long Lasting Lipstick 'Blush My Lips'

Mijn lipstick stash begint steeds meer te groeien, want zoals jullie misschien wel weten; ik ben helemaal gek op de Long Lasting Lipsticks van Essence! Iedere keer als ik bij de Kruidvat ben moet ik even kijken bij het schap van Essence waar de lipsticks liggen. Zo heb ik een hele mooie gevonden die me eerder nog niet eerder was opgevallen. Ik swatchtde het in de winkel en werd meteen verliefd, ik ben namelijk dol op dit soort kleuren!De verpakking van de Long Lasting Lipstick herkennen we inmiddels wel. Het heeft een zwarte huls met een randje in het midden met de kleur van de lipstick zelf. Hij oogt zeker niet goedkoop en het ziet er simpel en strak uit. Ook zijn ze handig neer te zetten, bijvoorbeeld in een doos. Zo bewaar ik al mijn lipsticks in een klein doosje die ik in mijn ladekast heb liggen.

Ben je benieuwd naar meerdere kleuren uit deze lijn? Ik heb over een aantal lipsticks ook wat geschreven, je kan ze hieronder aanklikken:Op de onderkant van de huls staat de naam van de lipstick. De kleur die ik heb meegenomen heet 12 Blush My Lips.


Op de bovenkant van de huls zie je de letter E gedrukt, vind dit heel mooi en luxe ogen!


Hier zie je dan een close-up van de lipstick zelf. Zoals ik al zei werd ik meteen verliefd op de kleur, ook voordat ik het swatchde!


Zie je hoe mooi en gepigmenteerd de lipstick is?! Ik hou echt van dit soort kleurtjes. Vooral in de lente/zomer, maar ook in de herfst en winter. Ik kan niet wachten tot het weer wat warmer wordt en dit soort kleurtjes vaker kan dragen! De lipstick is romig, blijft goed zitten en is vooral lekker betaalbaar!

De Long Lasting Lipsticks van Essence zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat voor maar €2,39 per stuk.

Heb jij deze lipstick al in je stash?


18 opmerkingen:

 1. Oehlala, wat een mooie felle tint, love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ja dat is wel een kleurtje waar mijn hartje blij van word...erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dat ziet er goed uit! Toch hou ik meer van de nude roze tinten, en sla ik deze over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig wat een mooi kleur, hier kan ik blij van worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja deze heb ik! Hij is zoooo mooi! Ik heb al een aantal vriendinnen deze aangesmeerd! En zij zijn er ook heel tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem vorige week gekocht in de aanbieding. Wat een super mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw wat een gaaf kleurtje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. echt een prachtige kleur. helaas geen essence lipstick voor mij, die geeft toch iets te veel af (op mijn tanden)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, hele mooie kleur! Ook de pigmentatie ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen