Essence lipliners: Cute Pink, Satin Mauve, Honey berry ♥

Een lipliner zorgt ervoor dat je lipkleur heel lang goed blijft zitten, draag het onder je lipstick en de lipkleur blijft de hele dag goed. Ik ben al jaren fan van lipliners en dan vooral die van Essence, omdat deze lekker betaalbaar zijn, goede pigment hebben, romig zijn en als aller belangrijkste heel lang blijven zitten! Laatst besloot ik om nog twee lipkleuren erbij te kopen en deze zijn inmiddels ook favoriet geworden! Vandaag laat ik je drie lipliners zien die ik op dit moment heel graag gebruik en iedereen kan aanraden, kijk snel verder!Dit zijn de drie kleuren die ik je vandaag laat zien. Van boven naar beneden: 07 Cute Pink - 06 Satin Mauve - 15 Honey Berry. De verpakking van de lipliners zijn heel simpel en hebben de kleur van de lipliner zelf.

05 Cute Pink is een mooie oudroze kleur.
06 Satin Mauve is een bruin/roze kleur, dit kleurtje lijkt ook erg op de kylie jenner lips!
15 Honey Berry is een felle paars/roze kleur.

Er is 1 lipliner van Essence die ik al jaren gebruik en altijd favoriet is geweest, namelijk Cute Pink. Je kan op de foto zien dat hij wel aardig is gebruikt. Het verbaasd me eigenlijk dat die niet korter is als je begrijpt wat ik bedoel! Hij doet heel lang mee, dus dat is zeker wel een pluspunt!

05 Cute Pink - 06 Satin Mauve - 15 Honey Berry

Zie je hoe goed ze zijn gepigmenteerd?! Ze zijn alle drie grote favoriet geworden de laatste tijd. Meestal breng ik de lipliner aan en vul mijn hele lippen ermee in en skip ik de lipstick. Dan krijg je mooie matte gekleurde lippen!

CONCLUSIE:
Ik ben echt fan van lipliners! Vooral deze van Essence, omdat ze ook nog eens lekker betaalbaar zijn. Voor maar €1,- heb je al een lipliner, dus voor de prijs hoef je het echt niet te laten liggen! Ze zijn romig, brengen heel fijn aan, hebben heel goed pigment en het belangrijkste: ze blijven heel lang zitten!

Heb jij al een lipliner van Essence, zo ja welke is jouw favoriet?
22 opmerkingen:

 1. Deze zijn zo fijn! Ik gebruik ze ook met ontzettend veel plezier. En het zorgt er bij mij ook echt voor dat mijn lipstick beter blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er inmiddels vier en gebruik ze ook heel vaak, ze zijn erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze kleuren ook en ze zijn zo heerlijk fijn inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kleurtjes. Ze lijken me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat zijn ze ontzettend fijn he? en zo heerlijk budget,
  ikzelf heb er ook verschillenden en gebruik ze best wel erg graag als basis onder mijn lipstick,echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze drie kleuren heb ik ook, en nog een andere donkere. Ze zijn echt super fijn!
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Satin Mauve heb ik ook! De lippotloodjes van essence zijn fijn, cute pink vind ik ook erg mooi <3 x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waauww..deze ga ik onthouden. Het ziet er onwijs goed uit en lekker romig. Ik denk dat ik morgen langs de Kruidvat ga

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ze nog nooit gebruikt van essence maar ben er nu wel benieuwd naar. Ze zien er goed uit qua kleuring :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik heb vorige week mijn eerste lipliner gekocht en ook van essence en ik ben al helemaal fan:D
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh waauw, Honey Berry is echt een hele mooie kleur, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh die Satin Mauve vind ik het mooist! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb er nog geen, maar wauw, ze zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb nog maar pas lipliner ontdekt, terwijl ik echt een lipproducten addict ben! :-)
  Ik heb Satin Mauve ook en vind hem geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik gebruik het eigenlijk nooit maar zo te horen moet ik het maar eens gaan proberen want ik vind het zo vervelend dat mijn lippenstift zo snel vervaagd..

  Je hebt trouwens een onwijs leuke blog, leuke posts schrijf je! =)

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Probeer het is, het zorgt er echt voor dat je lip kleur beter blijft zitten! Dankjewel, vind ik heel leuk om te horen!

   Verwijderen
 16. Ik heb satin mauve ook! Heel mooi kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik ben ook aangenaam verrast, heb er ook 2 in huis en was ook al van plan er een artikel aan te wijden want ze zijn serieus underrated!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. I have a Cute Pink but I really need the Satin Mauve as well ! :)

  BeantwoordenVerwijderen